Şimdi Ara

Telefon Seçimi Öneriler Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni uzun süre idare edecek güzel bi cihaz arıyorum şuan tek ilgilendiğim modelde Nokia e6
    Neden e6 bunuda açıklayım qwerty olması ve S^3 olması 800tl fiyatı ama 800tl de bu cihaza vermek istemiyorum buna rakip daha makul fiyatlı qwerty önerilerinizi bekliyorum
    *nokia dır symbiandır tartışma yaratcak yorumlar istemiyorum
    *bada , blackbery ve native yazılım düşünmüyorum ios almaya gücüm yetmez şuan için symbian ve android önerilere açığım
    *android önerecekseniz dandik cihaz önermeyin lütfen cihaz beni çileden çıkartmasın
    *kamera ve ses benim için 2. Planda. Uygulama , internet , wlan benim için önemli ve birde alarm hayati önem taşıyo
    *şarjdan beklentim 1gün gitsin yeter
    *fiyat olarak uçuk olmasın en makul fiyat ve qwerty şimdiden yorum yazanlara teşekkürler

• E6 ya verene kadar Samsung B5510 galaxy y pro tavsiye ederim :) Ve kullanıcısıyım merak ettiklerini cevaplarım Ben 470 e aldım ama alıyorum ya kesin kampanyalr indirimler başlar dedim :) uygun fiyatlara bulursunuz yada 500 civarı alırsınız tahmini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 25 Nisan 2012; 17:01:53 >
  • b5510'u şuan inceliyorum peki orta tuş dokunmatikmi? Ben hayatta dokinmatik sevmemde sebep ben nette çok gezerim ve bu sebepten tuş bozulsun istemem
  • Dokunmatik ama şöyle sadece yön olarak dokunmatik bir şeyi açmak için onaylamak için normal tuş gibi basıyorsunuz :) bozulucak bi parçaya benzemiyor zaten
  • Peki teşekkürler öneri için listeme aldım
  • htc desire s e bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.