Şimdi Ara

Telefon seçimi yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alıcam ama çok kararsız kaldım. İstediğim özellikler; rahatça oyun oynayabileyim, kasma donma olmasın, kamerası güzel, servisi ve güncelleme konusunda da sağlam olsun. ücret konusunda bi sınır yok şimdilik. Teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: labio

Arkadaşlar telefon alıcam ama çok kararsız kaldım. İstediğim özellikler; rahatça oyun oynayabileyim, kasma donma olmasın, kamerası güzel, servisi ve güncelleme konusunda da sağlam olsun. ücret konusunda bi sınır yok şimdilik. Teşekkür ederim :)

Cok para varsa z1 alve arkana yaslan keyfını sur,daha hesaplı bırsey ustrrsen xperia sp,nexus4, bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1.İphone 5S.G2.Note3 hepside süper cihazlar gerisi senin tasarım zevkine kalmış.
  • sırasıyla Z1 - note 3 - ıphone 5s - g2 bakabılırsın..
  • quote:

Arkadaşlar telefon alıcam ama çok kararsız kaldım. İstediğim özellikler; rahatça oyun oynayabileyim, kasma donma olmasın, kamerası güzel, servisi ve güncelleme konusunda da sağlam olsun. ücret konusunda bi sınır yok şimdilik. Teşekkür ederim :)

Z1.
  • quote:

Fiyatına göre sırayla yazıyorum.

Z1>G2>Nexus4
  • galaxy s4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Banka Önerisi ve Seçimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bir yerde ikinci el iphone 4 ve 4s buldum 4-16gb 750 tl, 4s 8gb 1000 miydi neydi. fiyatlar nasıl ?ikinci elde bunlar kaçtan satılıyor. yok ayfon alma diyen varsa ne almalı ? cvplara tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr07

arkadaşlar bir yerde ikinci el iphone 4 ve 4s buldum 4-16gb 750 tl, 4s 8gb 1000 miydi neydi. fiyatlar nasıl ?ikinci elde bunlar kaçtan satılıyor. yok ayfon alma diyen varsa ne almalı ? cvplara tşk.

İos 7 de kasıyor o cihazlar. Üstelik eskiler. Onun yerine 16 gb lik gm discovery al. Bir telciye gir ve incele. Farkı gör.

• Z1 5s g2 note3

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.