Şimdi Ara

Telefon seçiminde yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler telefonum bozuldu haliyle yenisini alıcam. 1500 tl bütçem var aklımda su anda 2 telefon var 1170 tl ye lg g3 32 gb , bir de samsung note 3.. Sizce hangisini seçmeliyim ya da başka bir telefon mu almalıyım.

• Kosee K kullanıcısına yanıt
    o fiyata g4 alın
  • patren kullanıcısına yanıt
    malesef 1500 tl maksimum sınırım daha yeni bilgisayar aldım. g4 de o sınırı asıyor biraz.
  • Bencede GG'da G4 1500 liraya satılıyor. Idealsecim veya cepport satıcılarından ithalat garantili alabilirsin.Gayet güvenilir, binlerce cihaz satmış adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosee

Selam beyler telefonum bozuldu haliyle yenisini alıcam. 1500 tl bütçem var aklımda su anda 2 telefon var 1170 tl ye lg g3 32 gb , bir de samsung note 3.. Sizce hangisini seçmeliyim ya da başka bir telefon mu almalıyım.

iki seçenek arasında G3 iyidir
  • Lg g3 vibe p1 derim z3 compact da iyidir

• Ikiside alinmaz yanlis dusunmuzsunuz o paraya g4 yada xperia m5 Z3compact bakin cok daha akillica para harcamis olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Ikiside alinmaz yanlis dusunmuzsunuz o paraya g4 yada xperia m5 Z3compact bakin cok daha akillica para harcamis olursunuz

ya g4 ü gg dışında 1500 liraya satan yer görmedim zaten babam da pek istemiyor internetten almamı ama g3 ün nesi kötü 1150 tl sonuç olarak fiyatına göre iyi gibi geldi bana zaten ne kadar az para harcarsam o kadar iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Ikiside alinmaz yanlis dusunmuzsunuz o paraya g4 yada xperia m5 Z3compact bakin cok daha akillica para harcamis olursunuz

Biraz baktım söyle genelde g3 ün 2k ekranının oyunlarda sorun yarattıgını düşünüyorlar onun yerine m8 ya da xperia z2 filan öneriyorlar cidden zor seçmesi
  • m8 oldukça performanslı bir cihaz metal gövdesi sayesinde elde tutuş hissini güzelleştiriyor.müzik keyfim de üst düzeydeydi kullanırken.tavsiye edebilirim.
  • Kosee K kullanıcısına yanıt
    bencede g3 tense z2 daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.