Bildirim
Telefon sıcaklığı
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kılıf kullanmani tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cpu temp uygulamasi ile kontrol edebilirsiniz surekli olarak. 55-60 derecede epey rahatsiz eder zaten.
Teşekkür ederim. Önerdiğiniz kılıf var mı
Cpu temp ile 37 yazıyo ama eli çok rahatsız ediyor
Hicam ben g2 kullanmadigim icin kilif oneremeyecegim. Ancak kendi telefonumda rubber kilif var. İsiyi engellemiyor. Zaten telefonum sarjda iken oyun falan oynarsam 50 dereceyi geciyor. Normal kullanimda 35-45 derece arasi.
Cogu lg kullanicisi spigen armor kilif kullaniyorlar.
Şuan baktım. Hiçbir oyun oynamadığım halde 55 diyor.
Hocam zaten lg g2 nin cok isinan bir cihaz oldugu bilinen bir gercek. Bazi arkadaslarin isinmadan dolayi telefonu kapanmis. Yapacak birsey yok bu hususta maalesef. Boyle kullanmaya devam etmek zorundasiniz.
Teşekkür ederim. Bana çok ısınıyor gibi geldi. Acaba cihazda sıkıntı mı var dedim. Şuan 55 C ortalama
Ben sorun oldugunu zannetmiyorum. Dedigim gibi lg g2 tasarimi ve kullandigi islemci itibariyle yuksek isida calisan bir telefon.
Zaten cok isinirsa telefon otomatik kendini kapatir.
Teşekkür ederim
Ben de g2 kullaniyorum.Dead Trigger 2 gibi yüksek grafikli oyunlarda max 65 derece goruyorum ki bu normaldir.Cogu Snapdragon 800 işlemcili telefonda bu sikinti var
Günlük kullanım da kaç derece oluyo ortalama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X