Şimdi Ara

Telefon sigortalatma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu yanlış yerde mi açtım emin değilim ama yurt dışından gelen simfree 4s telefon alsam telefonu sigortalatma şansım varmı? eğer pasoport kaydını kendi üstüme yaparsam telefonu sigortalatabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: atimu

konuyu yanlış yerde mi açtım emin değilim ama yurt dışından gelen simfree 4s telefon alsam telefonu sigortalatma şansım varmı? eğer pasoport kaydını kendi üstüme yaparsam telefonu sigortalatabilir miyim?

Fatura varsa yapabilirsin diye biliyorum.
  • Cep kasko sadece distribütör firmalar ve online alışveriş sitelerinin sigorta şirketleri ile anlaşmaları sonucu kampanya dahilinde yapılan bir uygulama oldugunu dusunuyorum. Dolayısıyla garantili yurt ici faturali cihazlar icin mümkündür. Nacizane fikrim acente degilim ama sigortacılık branşında mesleğimi icra ediyorum
  • teşekkürler yorumlarınız için, net bir bilgiye sahip değiliz galiba aslında benim merak ettiğim pasaport kaydı kendi pasaportuma yapılmıssada sigorta şansım olup olmadığı şimdi cepkask firmasına mail attım yarında telefonla arayıp soracağım sonuçları burdan paylaşırım
  • bence hiç bu işlere bulaşma ben teli alırken araştırmadan yaptırdım kaskoyu. Kesinlikle değmez. Kasko şartlarını okuman yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

bence hiç bu işlere bulaşma ben teli alırken araştırmadan yaptırdım kaskoyu. Kesinlikle değmez. Kasko şartlarını okuman yeterli.

internette kasko şartlarının doğru düzgün yazdığı bir yer bulamadım bildiğin bir yer varsa link yazarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atimu

teşekkürler yorumlarınız için, net bir bilgiye sahip değiliz galiba aslında benim merak ettiğim pasaport kaydı kendi pasaportuma yapılmıssada sigorta şansım olup olmadığı şimdi cepkask firmasına mail attım yarında telefonla arayıp soracağım sonuçları burdan paylaşırım

cep kask mı

Bunu 2 kere değil 222 kere düşün derim...

ben cep kaskın sistemini çözemedim..

atıyorum firma teknosa atıyorum iphone 4 s aldın 2300 lira sigorta kasko istiyon 30-40 tl ye kırılma düşme su, voltaj bilmem ne , hırsızlık vs herşeye garanti veriyorlar

Saturnden f,lan soruyorum adamlar 220 tl 1 sene 2 senede 440 -460 tl kasko parası istiyor

şimdi 30-40 tl nerdee 220-460 tl nerde?

adamlara sorduğumda

şikayetvar.com a girip cepkask yaz ne çıktığını iyice okuyun diyor herkez şikayetçi

Saturnde kasko firması yokmuş kendisi yapıyormuş arada firma olmadığı için sıkıntı olmuyormus

Ama tek mesele kaskoyu sattıkları telefona yapıyorlar baska telefona yok

• Valla arkadaşım nerde var bilmiyorum bende poliçe var ama şehir dışındayım. Sana en basitinden şöyle söyleyim. Mesela bir kafedesin telefonun senin haberi n olmadan çalındı. Kasko karşılamıyor. İllaki gasp ile alması gerekirmiş. Yani zorla... Saçma sapan maddeleri var. Şikayetvar.com a bak neler gorursun. Benim tel de titreşim problemi çıktı. Kaskoya vermedim gittim garantiye verdim. Sağlam aleti bile bozulup gönderilenler var.
  • hiç kasko yada sigorta düşünmedim, çünkü garantili cihaz almayı pek istemiyorum. genpa, başarı, vb. şirketler aman beni illallah ettirdi tövbeli gibiyim sanırsam
  • ben daha önce fotoğraf makinamı sigortalatmıştım teknokask'tan (aynı firma cepkask ile).. Fotoğraf makinamı suya düşürdüm, kendilerine yazılı olarak durumu bildirdim, telefonla da iletişime geçtim. Makinayı gönderdim, tamir edip gönderdiler ücretsiz olarak. Kargosunu bile hatırladığım kadarıyla karşı ödemeli gönderdim onlar da ücretsiz kargo ile gönderdiler. 5 kuruş para vermedim. Ben memnun kaldım açıkcası..
  • cepkask yapıtırıpta sonra birşey olunca. eger yapmazlarsa dava açınca telin 2 katı para istiorsunuz. onlarda 2 mlyarlık tele 5 milyar bayılıyorlar. durum bu
  • bugun cepkask'a attığım maile cevap geldi, eğer faturası varsa alındıktan sonraki ilk 30 gün içerisinde sigorta yaptırılabiliyormuş, pasaport kaydının kimin üzerine olduğu önemli değilmiş
  • Merhaba,
    Bende 24.11.2011 tarihinde Amerika'dan aldığım iphone 4 marka telefonumu sigortalata bilir miyim?

Yalnız bende orjinal faturası yok ama apple account'tan çıkardığım telefon kodu,imeil numarası ve bana ait fatura bilgileri ile yapabilir miyim?

Fatura detayımı receipt olarak göndermişler ve üzerinde invoice olarak yazıyor.
  • Merhaba, telefonu aldığım internet sitesinden aynı anda cepkask'ta yaptırdım.

Telefon ve Cepkask bedelleri fatura üzerinde yazıyor. Telefonun imei numarasıda fatura üzerinde belirtilmiş. Bu yeterlidir diye biliyorum ama bunun dışında başka yapmam gereken bir şey var mıdır? Teşekkürler...
  • HTC one telefon aldım ve aldığımda sigortalatmadım şimdi nasıl sigortalatabilitim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.