Şimdi Ara

Telefon tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu adam gibi telefon tamir etmek istiyorum sırf zevk için öyle uğraşacam zamanım var

elimde olanlar havya sıcak hava tabancası başka ne almam lazım? tabi bu parçayı sıkıştırdığı şeyi bulamicam üstüne sıvı döküyor flux sanırım o ne kadar zamanda öğrenirim sizce

http://www.youtube.com/user/MrAshfaqrehman93/videos

• Kardeş bu tamir işlerinin kursları var, mesleki kurs diye aratırsan bulabilirsin. Ben de hobi olarak ve merakımdan dolayı yaklaşık4-5 senedir telefon tamiri yapıyorum ancak videodaki gibi parça değişimi yapmadım. Elle veya tornavida ile değiştirilebilecek türden tamir vs yaptım diyebilirim. Pek tamir sayılmasa da bu şekilde başlayabilirsin. Öncelikle anakart üzerindeki parçayı değiştirmek yerine çıkma, sağlam, tamir görmemiş bir anakart bulup onun montajı ile başlayabilirsin.
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    onları yapıyorum zaten kondansatör değişimi lehim işleri falan basit kulaklık tamiri bu adamın yaptığınıda yaparım sıcak hava tabancasıyla ekran kartı chipset söküyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

onları yapıyorum zaten kondansatör değişimi lehim işleri falan basit kulaklık tamiri bu adamın yaptığınıda yaparım sıcak hava tabancasıyla ekran kartı chipset söküyorum zaten

Anladım dostum, yaptıklarından bahsetmediğin için öyle söyledim kusura bakma, saygılar.
  • Angry006 kullanıcısına yanıt
    bu iş üzerine arkadaşında dediği gibi kursları var ıstanbuldaysan eğer kadıköyde biryer var başarı elektronik diye ben oraya gitmiştim hem teorik hemde uygulamalı olarak baya detaylı bir şekilde öğretiyorlar smd lehimleme şema okuma arıza tespit falan baya iyi biryer biraz araştırırsan zaten fark edersin uzman tvde falan videoları var haberlere falan çıkmıştı hatta. kurs sonrası sertifika veriyor hemde. hocanın ismi mustafa aydın çok iyi eğitim veriyor ben çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFC KART TAMİRİ
    11 ay önce açıldı
    Laptop Şarj Kablosu Tamiri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.