Şimdi Ara

telefon tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben inanılmaz kararsız biriyimde telefonumu değiştirmeye karar verdim nokia 6030 telefonum vardı şimdi dokunmatik teknolojisine adım atayım dedim ama telefonumda iyi bişey olsun istiyorum fiyat konusunda bir sıkıntım yok ama iphone alacak kadar da param yok :) lütfen bana bir telefon önerir misiniz yeni çıkacak telefonları bekleyebilirim şimdiden teşekkürler

• 1400 verebilirsen sıfır htc desire yurtdışına karşı değilsen 1200 lere htc incredible s yada 1200 lere sıfır galaxy s yada yeni gelecek galaxy s 2 olmadı 2.el yurtdışı 900lere htc desire hd. Yani kısacası android tavsiyemdir. Ama biraz daha aç ne istediğini daha çok yardım gelir.
  • yaa ben bu telefon işinden pek çakmıyom açıkcası ilk defa dokunmatik alacamda zaten bu benim 2. telefonum olacak :) o yüzden herşeyinin çok iyi olmasını istiyorum her işimi yapim beni yarı yolda bırakmasın aldıktan sonra şu özelliği şöyle olsa daha iyi olurdu dedirtmicek bi telefon istiyorum açıkcası :) bu özellik niye y ok dedirtmicek bi telefon çok mu şey istiyorum yaa

aslında kafamda galaxy s 2 var tegra 2li versiyonunu almayı düşünüyorum da acaba sonrasında pişman olurmuyum diye bi tereddütüm var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HipoTermiya -- 6 Nisan 2011; 1:12:26 >
  • galxy 2 , atrix ,xperia arc ,optinus 2x gibi cihazlardan birini al
  • enterasan tavsiyeler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

galxy 2 , atrix ,xperia arc ,optinus 2x gibi cihazlardan birini al

kafamdaki telefonlarda bunlar bunlardan hangisini alırsam bana artıları ve eksileri ne olur onu yazabilir misiniz telefon işinden pek anlamıyomda
  • Biz ne yazsak yalan olur.Çünkü bu cihazlar daha piyasaya bile çıkmadı.hele bir çıksınlar ondan sonra kullanan arkadaşlardan gerekli cevapları alırsın.Bu arada bunları istiyorsan şimdiden cepte 1500tl'yi hazır et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    G2 sonrası telefon tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Anne Telefonu Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_47870709/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47870709

Bu konuya bi göz at arkadaşım bütçeye göre seç içlerinden :)
  • bu konuyu hiç görmemiştim eyvallah biraz bi karıştırim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.