Şimdi Ara

telefon tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SONY Z1 COMPACT SİYAH AKILLI TELEFON - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-z1-compact-siyah-akilli-telefon.html

www.vatanbilgisayar.com
    SONY XPERIA Z1 16 GB AKILLI TELEFON BEYAZ - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/xperia-z1-akilli-telefon-beyaz.html

www.vatanbilgisayar.com
    LG 802 G2 16GB AKILLI TELEFON BEYAZ - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-802-g2-16gb-akilli-telefon-beyaz.html

www.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG N9000Q GALAXY NOTE 3 BEYAZ/GOLD AKILLI TELEFON - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/n9000q-galaxy-note-3--beyaz-akilli-telefon.html

Bu telefonlardan hangisini alıyım, sağlamlık, ses, kamera vs

samsung ve lglerde gorilla glass3 koruma var ama sonyde başka cam var çizilmelere karşı hangisi daha dayanıklı illaki ekran koruyucu takılacak ama hangisi daha sağlam ort. 3-4 sene kullanacağım g2 hariç yaklaşık aynı fiyattalar teşekkürler.

• le_vs_schumi L kullanıcısına yanıt
    G2 al fazla para verme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyuk ekran sart degılse kesınlıkle z1c fakt buyuk ekran olsun f-p olsun sd kart olmasada olur dersen g2 al ve cebıne para kalsın,fakat saglam sd kartlı ve donanımda on numara olsun dersen z1..
  • sonylerin ekran ve arkadaki korumaları gorilla glass3 gibi dayanıklımıdır bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

buyuk ekran sart degılse kesınlıkle z1c fakt buyuk ekran olsun f-p olsun sd kart olmasada olur dersen g2 al ve cebıne para kalsın,fakat saglam sd kartlı ve donanımda on numara olsun dersen z1..

Kesinlikle +1.

Küçük ekransa Z1 Compact
    Büyük Ekransa LG G2
    Çok Param var dersen Z1 :)Aralarında sağlamlık hariç birde kamera fark yok.Hepsi seni mutlu eder gönlüne sineni al.
  • Z2 çıkacakken Z1 alınmaz o fiyata.Boyutu küçük olsun çerçeveleri biraz kalın olsun sıkıntı yaratmaz dersen 720p ekranda snapdragon 800 ile uçacak olan Z1 Compact tavsiyemdir.
    Ek olarak Z1 Compact , Z1'den daha iyidir.İps ekranıyla , daha düşük çözünürlükte yüksek performanslı bir telefondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Nisan 2014; 15:42:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Z2 çıkacakken Z1 alınmaz o fiyata.Boyutu küçük olsun çerçeveleri biraz kalın olsun sıkıntı yaratmaz dersen 720p ekranda snapdragon 800 ile uçacak olan Z1 Compact tavsiyemdir.
    Ek olarak Z1 Compact , Z1'den daha iyidir.İps ekranıyla , daha düşük çözünürlükte yüksek performanslı bir telefondur.

. Butceniz uygunsa Z2 kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    G2 sonrası telefon tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Anne Telefonu Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütçe 2000tl civarı o yüzden baya zorlanıyorum seçim yaparken donanımhaber videolarında sonylerin kolay çizildiği söyleniyor "ekran ve arka yüzeyi" doğrumudur çok sık telefon değiştirmem genelde kullanan varsa eğer bilgi verebilirmi z1-z1c z2 olsa daha iyi olur ancak fiyatı ne olur belli değil sanırım
    on gıbı arkyada mat ekran fılmı yapılıyor benım bır arkadasım z bır dıgerıde z1c ıcın yaptırdı,kılıf derdıde olmuyor,dh vıdeolarının objektıf olmadıgını ılıklerımı kadar hıssettıgımden dolayı ben baz almam,senı bılemem...onlara bakarsan gm elıte kaınatın en ıyı cıhazı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

buyuk ekran sart degılse kesınlıkle z1c fakt buyuk ekran olsun f-p olsun sd kart olmasada olur dersen g2 al ve cebıne para kalsın,fakat saglam sd kartlı ve donanımda on numara olsun dersen z1..

+1
  • daha z1c alamadım alıp kullanan arkadaşlar varmı sesi nasıl mp3 vs. dün bimekste baktım biraz ama inceleyemedim çok fazla tek hoparlör var sanırım ses çıkış gücü ve ekran dayanıklılığı nasıl bugün nette baktım eski teller gibi çizilmeye baya müsait gibi gorilla glass3 daha dayanıklı gibi geldi

teşekkürler
  • Hocam sen daha kendi zevklerini bilmiyorsun. Bence önce bi tasarım ve ekran boyutunda bi fikir belirt kendine. Biri 4.3" diğeri 5 küsür inc. Bunların kullanım alanları çok farklı aslında.

Eğer büyük ekranda rahat edeceksen tabi ki note 3 al. Ama büyük kullanamam dersen de Z1 C.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok kardeş benim merek ettiğim ekran boyutu konusunda değil dayanıklılığı konusunda sony z1c nin çizilmelere karşı dayanıklılığ ve birde ses konusunda bilgi edinmek istiyorum sadece mp3 dinlerken seviye tatmin edicimi, ben telefon yazmadım note3 s5 vs alıp kullanan varsa z1c yi bilgilendirmesini istiyorum sadece sonuçta 2000tl civarı bi telefon araştırmak gerek diye düşünüyorum :)

teşekkürler.
    Samsung Galaxy Note 3'ü öneririm. Ben note 2 kullanıyorum eğer bunu almasam ve param olsa note 3 alırdım samsung akıllı telefonda candır
  • G2 al kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.