Şimdi Ara

Telefon Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Rahat rahat yeter hiç kafana takma. Ne kullanırsan kullan vız gelir cihaza merak etme.

Telefondan kaynaklı bir arıza düşük ihtimal artık olmuyor öyle şeyler. Oluyorsa da ufak tefek şeyler. E zaten garantisi varsa Problem yok.

Samimi şekilde diyorum G3 16GB gayet memnun eder seni. Güzel slim kılıf ta takarsın madem uzun yıllar kullanacaksın. Veya Quick Circle kılıf var bedavaya veriyor LG onla kullan tertemiz

teşekkür ederim bilgi için, dün kuzenim aklıma girdi g2 konusunda, ondan beridir bakıyorum. en cazip 16 gb olan g3 almak sanırım. tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telgraf

quote:

Rahat rahat yeter hiç kafana takma. Ne kullanırsan kullan vız gelir cihaza merak etme.

Telefondan kaynaklı bir arıza düşük ihtimal artık olmuyor öyle şeyler. Oluyorsa da ufak tefek şeyler. E zaten garantisi varsa Problem yok.

Samimi şekilde diyorum G3 16GB gayet memnun eder seni. Güzel slim kılıf ta takarsın madem uzun yıllar kullanacaksın. Veya Quick Circle kılıf var bedavaya veriyor LG onla kullan tertemiz

teşekkür ederim bilgi için, dün kuzenim aklıma girdi g2 konusunda, ondan beridir bakıyorum. en cazip 16 gb olan g3 almak sanırım. tekrar teşekkürler.

G2 i kötülemiyorum. Ben kullanıyorum zaten g2.

Ama senin şartlarında telefon alınacak ise kesinlikle g3 olması lazım yani g2 e bakmaman lazım.

Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam 16 gb g3 alacagina 32 gb g2 al... ben g2 kullaniyordum ne yazik ki calindi.. simdi ben tel alacak olsam kesinlikle g2 almam.. cunku hem g3 var hemde g2 nin eksik taraflarini guzel ve sik bir sekilde tamamlamis...sunu soylemekte fayda var g2 den son derece memnundum hic bir sikintisi yoktu... ama ben tel alacqk olsam kesinlikle 32 gb g3 alirim... 3-4 sene degil 6-7 sene kullanabilecegin bir donanim performans ve tasarima sahip... eger senin sorun bende g2 var g3 e yukseltiyim mi deseydim kesinlkle gerek yok seni rahatlikla uzun yillar tasir derdim ama yeni telefon acagin icin kesinlikle 32 gb g3 al...

• hocam 2000 liralık telefo niye bakıyorsunuz ? sonuçta 1000 liralık cihazlar ihtiyaçlarınızı karşılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

hocam 16 gb g3 alacagina 32 gb g2 al... ben g2 kullaniyordum ne yazik ki calindi.. simdi ben tel alacak olsam kesinlikle g2 almam.. cunku hem g3 var hemde g2 nin eksik taraflarini guzel ve sik bir sekilde tamamlamis...sunu soylemekte fayda var g2 den son derece memnundum hic bir sikintisi yoktu... ama ben tel alacqk olsam kesinlikle 32 gb g3 alirim... 3-4 sene degil 6-7 sene kullanabilecegin bir donanim performans ve tasarima sahip... eger senin sorun bende g2 var g3 e yukseltiyim mi deseydim kesinlkle gerek yok seni rahatlikla uzun yillar tasir derdim ama yeni telefon acagin icin kesinlikle 32 gb g3 al...

ikisi arasında nerdeyse 500 lira fark var, benim ihtiyacım için çöpe atılmış bi para olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

hocam 2000 liralık telefo niye bakıyorsunuz ? sonuçta 1000 liralık cihazlar ihtiyaçlarınızı karşılar

bugün için karşılar evet de 4 sene sonra karşılamaz. 1-2 sene sonra keşke bunu almasaydım demek istemiyorum.
  • Bence 32 GB rom 3 GB ramli versiyonu al 3-4 sene kullanımdan bahsediyorsun 1 GB ram önemli olacaktır

• quote:

quote:

yaa arkadaslar 16 gb g3 alinir mi yaaa g2 den ne artisi kaldi... eger 16 gb g3 alincaksa 32 gb g2 alinmasi daha dogru olur ...ama g3 32 gb alinirsa kagit uzerinde donanimi artiyor bence kesinlikle g3 32 gb.. 3 gb ram az buz bir ram degil ..arasindaki 150 tllik farka deger... birde delta garantili g3 alinirsa piyasanin en uygun fiyatlarindan alinmis olur.. ama parada sikinti yoksa tabiki lg garantili en iyisi olucaktir..

• quote:

quote:

hocam 16 gb g3 alacagina 32 gb g2 al... ben g2 kullaniyordum ne yazik ki calindi.. simdi ben tel alacak olsam kesinlikle g2 almam.. cunku hem g3 var hemde g2 nin eksik taraflarini guzel ve sik bir sekilde tamamlamis...sunu soylemekte fayda var g2 den son derece memnundum hic bir sikintisi yoktu... ama ben tel alacqk olsam kesinlikle 32 gb g3 alirim... 3-4 sene degil 6-7 sene kullanabilecegin bir donanim performans ve tasarima sahip... eger senin sorun bende g2 var g3 e yukseltiyim mi deseydim kesinlkle gerek yok seni rahatlikla uzun yillar tasir derdim ama yeni telefon acagin icin kesinlikle 32 gb g3 al...

ikisi arasında nerdeyse 500 lira fark var, benim ihtiyacım için çöpe atılmış bi para olacak.

yanlisin var sanirim arasinda 150-200 tl bir fark olmali

• quote:

quote:

quote:

yanlisin var sanirim arasinda 150-200 tl bir fark olmali

16 gb olan 1750 falan, 32 gb olan 2200lerde

• Oyun merakın yok ve G2/G3 düşünüyorsun. Oyun merakın olsa parayı basıp s810 alacaksın galiba

Bence moto g veya discovery gibi bir şey al, tabi kamera önemliyse mecbur pahalı telefon alacaksın.

G3 alma, tamam g2 de çok ısınıyor ama en azından g3 gibi ana menüde ısınmıyor.
  • Burda temel sorun 3-4 sene sonra bir android cihazın kasmadan çalışıp çalışmaması. Sadece bu yönü ile düşünürsek Wp lu Lumialar kasmadan uzun seneler götürebilir mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.