Şimdi Ara

telefon tavsiye? n620 gibi ozellikleri adam gibi telefon varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onceden samsung n620 kullanmistim hala o tadda bir telefon bulamadim aradim ozellikler sunlar
    -mesaj yada cagri gelmisse siz bakana kadar sesli uyari(mesela siz baska bir odadayken mesaj geldi duymadiniz ama sonra tekrar telefonun oldugu yere geldiniz telefona bakmadiginiz surece hicbirseydenhaberiniz olmuyor ama n620 de belirli araliklarla mesaj sesine benzer zil sesi ile size hatirlatiyordu )

- son aranan ve arayan listesi karma olarak bir arada (arananlar hep varda arayan yok yani biri sizi aradi onu arayacaksiniz yese bastiniz n620 de en ustte son konusma tutuldugundan o kisiyi arayabiliyordunuz ama bir cok telefonda sizin aradiklarinizin listesi geliyor baska bir menude arayan listesi var)

-alarmi her gun kurmak gerekmesin

- dogum gunu girebileyim takvime. su anda nokia 3230 kullaniyorum eski nokiamda bile vardi nor gireceginizde tipini sorar dogum gunuyse tarih girerdiniz siz hic birsey yapmadan o her sene hatirlatirdi bu 3230 da yok bir cok telefonda da yok

- bunun disinda kamerasi mp3 cok cok onemli degil telefon vazifesini gorsun yeter samsungun ust modellerinde de bu kriterlere rastlayamadim boyle bir telefon varmi bildigniz yoksa gidip yine bi n620 mi alsak oda bulaiblirsek ha birde ana ekrana tam ekran analog saat koyabiliyordunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tashtan -- 3 Nisan 2006; 13:16:35 >

• D500 özellikle D 600 istediğin gibi uyarı şeklini ayarla 1 dak 3
    quote:

Orjinalden alıntı: tashtan

onceden samsung n620 kullanmistim hala o tadda bir telefon bulamadim aradim ozellikler sunlar
    -mesaj yada cagri gelmisse siz bakana kadar sesli uyari(mesela siz baska bir odadayken mesaj geldi duymadiniz ama sonra tekrar telefonun oldugu yere geldiniz telefona bakmadiginiz surece hicbirseydenhaberiniz olmuyor ama n620 de belirli araliklarla mesaj sesine benzer zil sesi ile size hatirlatiyordu )

- son aranan ve arayan listesi karma olarak bir arada (arananlar hep varda arayan yok yani biri sizi aradi onu arayacaksiniz yese bastiniz n620 de en ustte son konusma tutuldugundan o kisiyi arayabiliyordunuz ama bir cok telefonda sizin aradiklarinizin listesi geliyor baska bir menude arayan listesi var)

-alarmi her gun kurmak gerekmesin

- dogum gunu girebileyim takvime. su anda nokia 3230 kullaniyorum eski nokiamda bile vardi nor gireceginizde tipini sorar dogum gunuyse tarih girerdiniz siz hic birsey yapmadan o her sene hatirlatirdi bu 3230 da yok bir cok telefonda da yok

- bunun disinda kamerasi mp3 cok cok onemli degil telefon vazifesini gorsun yeter samsungun ust modellerinde de bu kriterlere rastlayamadim boyle bir telefon varmi bildigniz yoksa gidip yine bi n620 mi alsak oda bulaiblirsek ha birde ana ekrana tam ekran analog saat koyabiliyordunuz :)

dak gibi

• d500 ve d600 de de telefon kapali iken alarm calma ozelligi yokmus galiba
  • var çünkü ben kullanıyorum >telefon otomotik açılış seçeneği var
  • Hemde 3 farklı alarm saati oluşturabiliyorsun
  • -mesaj yada cagri gelmisse siz bakana kadar sesli uyari(mesela siz baska bir odadayken mesaj geldi duymadiniz ama sonra tekrar telefonun oldugu yere geldiniz telefona bakmadiginiz surece hicbirseydenhaberiniz olmuyor ama n620 de belirli araliklarla mesaj sesine benzer zil sesi ile size hatirlatiyordu )

bu ozellik hangi samsung da var peki hala?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tashtan

bu ozellik hangi samsung da var peki hala?

VAR KARDEŞ O DA VAR MESAJ LAR İÇİN 1 İLA 2 DAKİKA ARASINDA UYARI VERİYOR TAKİ SEN BAKANA KADAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.