realme 11 realme 10 dan kötü cihaz. m34 deki işlemci çok da beğenilen bir işlemci değil. Samsung arayüzü eskisi gibi kasmıyor çünkü donanımlar çok gelişti ve bazı telefonlar aşırı komplike hale geldiği için ve de samsung arayüzü geliştirmeye kafa yorduğu için (modes and routines , good lock vs) samsung arayüzü yükselişte. realme 9 pro yu atlama, onu unutmuş. O cihaz bir oneplus, gesture ları falan gayet güzel. Oneplus zaten android de bence tepede. |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (618. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhabalar realme 8 den sonra iki adet telefon arayışı içindeyim. Realme 8 fiyatına göre çok iyi bir cihaz. Tabiri caizse yine fiyat performans oranı yüksek cihaz arıyorum. İkiside günlük kullanım için olacak. Oyun vs yok. İki telefon için aranan özellikler
bütçe sınıfında en iyi kamera, şarj süresi,kronik sorunu olmayan, kararlı yazılım ve arayüz. Kamera da özellikle gece çekimi ve yakınlaştırmasi iyi model arıyorum. Tabi bütçe dahilinde. Buna göre 8k ve 15k ya kadar hangi telefonları önerirsiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/746750-917882/realme-9-pro_samsung-galaxy-a35/
not: iyi bir kamera için 20 bin liraları göze almak gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung dışında başka hangi marka model alınabilir? Exynos işlemcili Samsung mecbur kalmadıkça almak istemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Redmi Note 12 Pro+ 5G
S22
poco F4
poco X6pro
realme 11 Pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 3 Eylül 2024; 7:49:45 >
8300e a24 mu yoksa 13300e a35 mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aradaki fiyat farkina deger mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mali durumunuza göre her iki cihaz da mantıklı cihazlar.
beklentilerinize göre kendiniz karar vermelisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 3 Eylül 2024; 1:2:52 >
www.epey.com
Just a moment...https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/741184-859347/samsung-galaxy-s22_redmi-note-12-turbowww.epey.com
Just a moment...https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/859347-941065/redmi-note-12-turbo_honor-200
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 3 Eylül 2024; 10:25:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kardeşimin galaxy note 8 i boşa düştüğü için onu alıp sıfırladım şuanlık işimi görür zaten birkaç uygulama kullanmak için alacaktım , daha önce hiç denemedim ama pil performansında etkisi olursa belki başka romları denerim
-
Merhaba. Öncelik kamera olmak üzere telefon arayışındayım. iOS düşünmüyorum ama kesinlikle almam da diyemem. Bütçe max 65k (Dxomark verilerine göre en yüksek puanlı pura 70 ultra'nın fiyatı).
Dxomark verileri güvenilir midir?
Apple iPhone 16 tanıtımı beklemeye değer.
Android olarak
honor-magic6-pro
ve realme-gt6 da değerlendirilebilir.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/919068-945305/honor-magic6-pro_realme-gt-6/
Puanlamalar önemli lakin karar verilmesi için çok önemsenmemesi lazım, Puanlama sistemleri farklı bizim günlük kullanımlarımıza göre.
1 seneden fazla Huawei P60 Pro kullandım, Söz konusu fotoğraf olduğunda en iyi yazılım sunan marka kesinlikle ilk sırada huawei, Bu cihazdan yeni X100 Pro modeline geçtim.
Ana sensörün 1 inç olması gerçekten farkı hissettiriyor detay verme açısından özellikle, Amaç saf fotoğraf ise 1 inç sensöre sahip modellere bakmanı öneririm.
Pura 70 Ultra bir çok açıdan en iyi model şuan bu konularda ama o kadar fiyat veremem diyorsan birde tam google desteği olmadığı için sorun yaşamak istemiyorumda diyorsan X100 Ultra öneririm.
Google çok önemli değil fiyatına göre çok iyi performans versin diyorsan P60 Pro veya arada bir 49K fiyata düşen Honor MP6 seçenek olmalı bu bütçe ile.
-
Merhabalar;
10 yaşındaki oğlum için doğum günü hediyesi alacağım,
Telefon istiyor, daha önce hiç telefonu olmadı benim ve eşimin telinde oyun you tube falan takıldı,
bütçe olarak 10K civarı düşünüyorum, biraz araştırdım o rakamlara .ok fazla bişey yok olanlarıda inceleme videolarında çok kötülemişler,
açıkcası kafam çok karıştı, ne alsam bütçeyi çok da yukarı çıkarmak istemiyorum,
pubg ve efootball tarzı oyunlar oynuyor, kamerası biraz iyi olsun birde şarjı yeter diyorum,
fiyat performans olarak önerebileceğiniz modeller nelerdir diye sormak istedim.
birde yurtdışından gelecek yakınım var yarın gelecek, yurtdışı olup da burada imei ile kullanabileceğim telefon modeli var mıdır acaba,
şimdiden öneriler için teşekkürler,
-
hocam 8k bandında a24 ve 9 pro önerdim. 9 pro 5g desteği, snap 695 işlemcisi ile bence güzel telefon türkiyede neden tercih edilmedi gerçekten bilmiyorum.samsung a24, kullanıcı arayüzü güzel, ois, amoled ile 8k bandının iyi cihazı. Kamera öncelikli ise a24 derim optik zoom var sanırım bunda.
15k da telefon çok fazla var ama biraz artacaksa bütçe s21 fe ya da s22 derim kamerası itibariyle
-
puanlamalar taraflı parayı verip şişirmeler oldu geçmişte. ingiliz menşeili idi sanırım. ya da iyi kameralı çinli telefonlar incelenmedi ve bu sebeple de daha fazla satılamadı. Kamera olayında hala sadece apple ve huawei çok çok başarılı klasmanda
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
realme 11 pro diyeceğim fakat çevremde alan kullanan olmadı, realme 11 pro plus çok beğenildi gsmarena incelemelerinde ama biz çevremize düz realme bile aldıramadık dolayısıyla pro ları da hiç göremedim bu sebeple
-
hocam ime olayına girmeni önermem telefon olarak da a24, realme 9 pro ya da realme 10 öneririm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X