Hocam infinix note 40 5g 7900 tl nasıl sizce? |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (617. sayfa)
-
-
Bu markayı hiç tecrübe etmedim,
markaya güveniniz varsa
cihaz donanım olarak iyi gözüküyor.
-
en fazla 8-9k civarına kadar en iyi batarya kullanımı veren telefon ve arayüzü en akıcı telefon hangisi ? realme arayüzü çok akıcıydı ufak deneme şansım olmuştu iphone gibiydi akıcılık anlamında , geçenlerde bu fiayt civarında samsung telefon incelemesi baktım yine arada takılıyordu😂😂 bir sürü marka var sadece sosyal medya youtube ve birkaç uygulama için kullanılacak kamerasının felan bir önemi yok açıkçası oyun da oynanmayacak sadece 2 kriter önemli önerisi olan var mı ? -
Tr de en ucuz akıllı telefon 100 dolar artı bi okadar da vergiler ile toplam 200 dolardan başlar.
samsung A15, m15, A05s,
oppo A38,
vivo y17s,
redmi 12C ,
realme 9i
gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 30 Ağustos 2024; 8:4:18 > -
Oxygen OS arayüzünü araştırabilirsin
-
Realme 9i öneririm (a101)
-
Hocam size sanki realme 8, bir araştırın ama güncelleme yapmayacaksınız kutudan ne çıkarsa o, uygulama desteği bitince yaparsınız
-
Realme 10 öneririm, ister 6/128 isterseniz 8/256 alırsınız, artık bütçeniz ve isteklerinize göre.
-
quote:
Orijinalden alıntı: quarez999Hocam size sanki realme 8, bir araştırın ama güncelleme yapmayacaksınız kutudan ne çıkarsa o, uygulama desteği bitince yaparsınız
Realme 10 daha mantıklı imiş aynı fiyata
-
android 15 güncellemesi alacak miymis ..bundan sonra hic guncelleme alamayacak olma ihtimalini goz ardi etmeyin .
-
açıkçası güncelleme beni çok bağlamaz uygulamalar açılsın yeter amacım uzun kullanım süresi ve akıcılık gerisi boş bana göre ihtiyacım yok , realme 10 u ben de fark ettim , 10k altına realme 11de var ama fiyat farkına değecek bir şey göremedim
realme 10 ve m34 ile arasında kalmıştım fakat bana samsung diyince hala o donan kasan arayüz geliyor aklıma en azından şuan donmasa da 6 ay sonra olur gibi hissettiriyor amacım bol bol youtube ve whatsapp görüntülü konuşma onun haricinde instagram , telegram ve twitter kullanmak
bir de babama realme 6 almıştım hala memnun sanırım sadece bir ara arayüz güncellemesiyle gps i bozmuşlardı haritalar felan kullanılmaz hale gelmişti ama sonradan yeni güncellemeyle düzelmişti şuanda o tarz bir sorun var mı ona bakıyorum navigasyon önemli biraz benim için
ekleme: 8/128 versiyonu 7800tl gözüküyor hb de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 29 Ağustos 2024; 13:42:10 >
-
9pro ve 12 lite modelleri de benzer fiyatta
-
teşekkürler hocam inceliyorum bu fiyatlarda samsungun kağıt üzerinde güzel telefonları var ama dediğim gibi ön yargı mevcut bende realme den devam edeceğim sanırım
-
Arkadaşlar 11k ya kadar telefon ararken realme 12 lite yi gördüm ne dersiniz? Başka önerilerde açığım. -
yd olarak 15 bin TL'ye kadar cihaz bakıyorum mi 13t baktım ama 4k60fps video olmadığı için tereddüt ediyorum. Önerir misiniz?
-
9.000 tl ye kadar
3-4 uygulamayı aynı anda çalıştıracak telefon arıyorum kamera önemli değil önemli olan sadece uygulamaları hızlı çalıştırsın
-
10 - 12 değecekse 15 bin bandında ne önerirsiniz daha aşağısıda olur lise son sınıfa giden kardeşime alıcam belki bazen oyun oynar genelde youtube vs bakıyor. -
Samsung A35 mantıklı
Nord ce 3 Lite;
mediamarktONEPLUS Nord CE 3 Lite 256 GB Akıllı Telefon Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_oneplus-nord-ce-3-lite-256-gb-akilli-telefon-gri-1234953.html?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=affiliate&utm_campaign=epey&pfx=1022b19d44d85a67f4d8354c4ba72a&utm_term=1022b19d44d85a67f4d8354c4ba72a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 31 Ağustos 2024; 21:4:5 >
-
8000 lira bütçe için 12 Lite mantıklı, 10-11k için değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 31 Ağustos 2024; 18:26:52 > -
ben samsung a24 öneriyorum. helio g99 işlemci, amoled ekran ve 5000 pil var, 5g yok zaten 3g ile 4g farkına bakarsak sadece bildirimde 5 rakamı olacak sadece
daha ucuza ne var dersen realme 9 pro derim,bu telefon aslında bir oneplus
edit:ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 2 Eylül 2024; 9:15:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X