Yurt dışından alınan telefonu yurt içinde kullanabilmek için pasaport kaydı gerekiyor. tamda pasaport kaydının maksadı budur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (615. sayfa)
-
-
Tamamdır teşekkürler.
Teknosa A15 i krediyle 8000’i 3’e böldü.
Zaten babamı internet paketi için başka operatöre taşıyacaktım.
Teknosacell e geçersen(Türk Telekom altyapısı) 12gb internet. Aylık 130tl. 1 sene taahhüt. Ve telefonda 1000 tl indirim yapıyor.
150-160tl lik tarifede 1500 tl indirim yaptırır.
Bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxista -- 3 Ağustos 2024; 17:23:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun.
www.teknosa.comSamsung Ep-T2510n Type C 25w Beyaz Hızlı Şarj Adaptörü Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/samsung-ept2510n-type-25w-beyaz-hizli-sarj-adaptoru-p-125349342?shopId=teknosa&bundleReferral=mp-bdl-125079394-bdl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj kafasını Amazon’dan 500 e aldım. 40 tl prime indirimi verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxista -- 4 Ağustos 2024; 12:5:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Kullandığım poco m3 4/64 telefon bugün bir kapandı, pir kapandı. Tamir için verdim, %60 ihtimalle yaparız dediler.
Faraza yapılamadı diyelim, 10/12 bin bandında, asgari 8 gb ram, 256 gb roma sahip, kronik sorunu olmayan, batarya kapasitesi yüksek hangi telefonu önerirsiniz.
Telefonu; Resmi işlemler (Banka, e-devlet v.s.) için, X de haber takibi ve whatsapp için kullanırım kahir ekseriyetle. Marka takıntım yok, bugüne kadar Redmi, poco, vestel gibi markaları kullandım. Kamerasından çok bir beklentim yok, denk geldiği yerde fotoğraf çekerim ama. Oyun v.s. oynamam telefonda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 5 Ağustos 2024; 16:2:43 > -
Realme 10, Realme 11 8/256GB olarak ihtiyaçlarınızı karşılar ama 6/128GB Samsung Galaxy M34 onlardan daha iyi performans, kamera kalitesi ve 5G modem desteği sunuyor.
-
A35
Teşekkürler tavsiye için. Benim de aklımda olan bu modeldi ama 15 bin tl bir telefona vermek için çok para bana göre. (Hanıma tavsiyeniz üzerine S23 FE almıştım) Güncelleme süreci uzun belki ama sırf o nedenle muadillerine göre 4-5 bin tl fazla ödemek zoruma gider gibi.
Galaxy M34 5G yi inceledim, 8.900,00 ₺ ye ihtiyacımı görür gibi duruyor. 6/128 gb olması eksi gibi duruyor ama hafıza kartı desteği de varmış. Telefona ne kadar az para verirsem o kadar mutlu olurum.
-
S23Fe batarya konusunda rezalet bir model konusuna bakarsanız memnun olan kimse bulamazsınız İyi bir kapasiteyede sahip ama o fiyata o performans çok yetersiz, Çok fazla sosyal medya veya özellikle kamera veya oyun takıntısı olmayanlar için 15-20K arası cihazlar her türlü iş görecek seviye bencede.
-
Hanım 2 aydan fazladır kullanıyor (Dengeli, pil koruma açık, otm. parlaklık açık) şarjı 2 gün gidiyor. Ama öyle oyun v.s. oynamaz, alo der, instagrama bakar o kadar.
-
Arkadaşlar y.dışı 10 bin civarına ne alınır? A15 aldım cihazdan memnunumda biraz daha kamerası iyi bir şey arıyorum.
A35 alınır mı? Aşırı kararsız kaldım,oyun oynamıyorum,sadece günlük kullanım, eğer şu telefon tam fp dersiniz 25bine kadar maksimum çıkabilirim.
A35, A55, S23FE
üçü de alınabilir iyi cihazlardır.
S23fe ısınma ve batarya sorunu var diyorlar, sadece yt izlerken bile ısınıyormus, çok kararsız kaldım,en az 3 sene dayansın istiyorum, üzmeden.
Merhaba 6000 bandında günlük kullanım için ne önerirsiniz, duruma göre bütçeyi artırabiliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 8 Ağustos 2024; 22:39:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkürler
yurtdışı cihazlara bakmak mantılı mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
M34'ü iyi inceleyin keza üzerinde olumsuz yorumlar alan 1280 var dengesiz bir işlemci.
-
10 Bin bandı sıkıntılı bir aralık, bu bantta alınacak bir telefonun mutlaka eksileri olacak sanırım ama şu 3 modelden birini alırım eğer telefonum yapılmazsa (ki yapılacak gibi durmuyor)
Redmi Note 13
Realme 11
Samsung M34
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X