Ya birbirinden alakasız bir kaç model buldum. Samsung en mantıklısı gibi geldi bana açıkçası, apple deneyimim olmadığı için bakmadım. 2024 modelleri içinde A55, A35, S23FE ve S24 beklentilerimi karşılayacak gibi. Ama S24 ve A serisi arasında neredeyse 2 kat fark var. FE modelleri için de bir süre sonra sorun yaşıyorlar diye yazıldığı için iyice kafam karıştı. Kamera S24 ve 23ün gerçekten fark ediyor, yerinde de gördüm. Önceliğim batarya ve uzun kullanım olduğu için S ve A serisindeki bu fiyat farkına değer mi diye endişem de yok değil. İyi kalite deyip de bir kaç ay sonra baş ağrıtmayacak ise fark koyup S24 plus alabilirim diye düşünüyorum. |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (614. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler, ısınma problemide var diyorlar, o zaman a55 almak daha mantikli s23fe yerine veya a35
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung s24 ultra kullanıyorum satmaya karar verdim bu kayıt durumlarından dolayı daha ucuz bir cihaz alacam realme 11 pro plus düşünüyorum ama net karar veremiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Oneplus 8T telefonum Android 14 güncellemesini de aldı.
Şu an alınacak en mantıklı telefon olarak önerebilirim.
8 bin liraya alacağınız telefon iphone 11 den daha iyi performans gösterecek.
2.5 senedir kullanıcısı olarak hızı hala ilk günkü gibi.
-
20 bin tl civarı KAMERASI iyi bir telefon almak istiyorum.
bana yardımcı oluru musun?
-
S23FE
Nukleer Muhtaryoutube
Not.: Video içinde Kasım 2023 fiyatı 26k demişim. Geleceği görmeye henüz başlamadım :D 23.10.2023 'de Samsung resmi web sitesideki 256gb'lik S23 FE'nin fiyatı 25.999 TL. Gelecekte neler olur bilinmez. Merhaba, Galaxy S23 FE ve Apple Iphone 11 kamera testlerini yaptık. Gündüz çekimler, gece çekimleri, 4k video, 1080p video gibi pek çok test yaptık. Evet, evet bende farkındayım 2019 Iphone 11 ile 2023 S23 FE cihazlarının karşılaştırılması teknik açıdan saçma ama fiyatları eşit ve talep görüyorlar. Bu sefer pubg testi gibi işlere girmedik. Bu videoda sadece Iphone 11 kamera testi ve S23 FE kamera testlerini göreceksiniz. İlerleyen günlerde S23 FE Pubg testini yaparız. Exynos 2200 performans açısından şaşırtmaya devam ediyor. Video sonunda S23 Ultra demişken. İzlenmesi gereken bir videoyu da paylaşmak isterim, https://youtu.be/YSmHSJSCNBM?si=TAJwdNr6LOnmXq4- https://youtu.be/5dA7Z6XySqE?si=c6_eftUAxHtsMxDK https://youtu.be/2RFEYq9ASpQ?si=_k7VtAfpXrM3_s9P #apple #samsung #iphone11 #s23fe #vskamerahttps://www.youtube.com/watch?si=ivevL9BymS_haC9W&v=nm3dTaXUT-s&feature=youtu.be
Merhaba arkadaşlar, 15-25bin aralığında genel kullanıma uygun telefon arıyorum. Oyun oynamam, tarayıcı, maç skoru uygulamaları, bankacılık işleri için kullanacağım. 4 senedir redmi note 8 pro kullanıyordum, memnun da kaldım açıkçası ama artık yavaştan kasmalar falan başladı.
Burada yazılanlara göre seçeneklerimi bu üçüne kadar daralttım ama ürünler arasında fiyat farkına değecek kadar bir fark veya önerebileceğiniz başka telefon var mı işi bilenlerden onu öğrenmek istiyorum.
Teşekkürler.
-
Merhabalar, kuryeyim. Telefonum bozuldu ve telefonsuz kaldım. İş amaçlı maksimum 7 bin liraya kadar bir telefon almak istiyorum. Günde 10 saat kurye uygulaması, GPS, NFC ve mobil veri açık oluyor. Isınmayacak, şarjı en azından beni 10 saate kadar götürecek haritalarda kasmayacak ve çekim gücü iyi bir telefona ihtiyacım var. Techno Pova Neo 2 almayı düşündüm fakat o telefona da 7.5K veresim gelmedi. Redmi 12 hakkında pek bilgim yok, şarjı nasıldır? Tavsiyelerinize açığım. Bu arada yurtdışı imei cihazlar olmuyor maalesef. Sadece TR cihazlar olması gerekiyor.
-
Samsung a ve m serisine bak hocam
Üçü de işini görür, F6 bir tık daha iyidir. (Honor da çift hoparlör yok)
alternatif, Samsung grubu olabilir; S23FE, A55, A35
10.000 tl altında en iyi cihaz hangisi, yaşlı birinin kullanımı için oyun vb oynamayacak sorunsuz bir cihaz arıyorum. A15 uygun olur mu.
A15 mantıklı
Hayırlı olsun.
Şu an minimum fiyat 8300. Nereden aldınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de bunların arasında kaldım.
9000 e M34 bulunuyor. O nasıl sizce?
Amazontr'den aldım hocam indirimler varken geçenlerde.
M34 batarya ve ekran olarak A24’den biraz daha iyi ama imkan varsa A35 öneririm.
Teşekkür ederim. Anne baba kullanacak. Hiç A35 e çıkmaya gerek yok.
Ben A24'den memnunum kullananı olmasamda, A24 tasarım olarak çok iyi yalnız M34 modeline göre, Kamera sensörüde daha yeni sanırım, batarya günlük kullanım için yeterli gelir diye düşünüyorum teknik detaylara çok hakim değilim M34 ile birlikte, Fiyat farkına göre tercih yapılmalı.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X