Honor 90 |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (612. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Üstadlar nfc özelliği olan fiyatı en uygun telefon tavsiyeniz ne olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
Eskisi gibi takip edemiyorum telefon piyasasını.
Bu paraya (38bin TL) şu telefon daha iyi olurdu diyeceğiniz var mı onu merak ettim.
Samsung tarafını seviyorum. Düz s24 vardı. Onu satıp plus aldım ama parası da ne bileyim çok geliyor insana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha büyük batarya ve daha güçlü hızlı şarj nedeniyle s24 ultra hayırlı olsun.
bütçesi yetmeyen için de s24, s23, S23FE gayet yeterli cihazlar,
a24 7500 tl gibi cok uygunken kacirmayin derim .. (tabi butcenizi belirtirseniz ona uygun oneriler de gelebilir ..)
amazon
Samsung Galaxy A24 Akıllı Cep Telefonu 6 GB RAM, 128 GB Depolama, Siyah (Samsung Türkiye Garantili)https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-A24-128-Siyah/dp/B0C4VJ397B
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 19 Temmuz 2024; 10:54:48 > -
hepsiburada'dan 22500 TL'ye xiaomi redmi note 13 pro plus 5G alarak telefon arayışımı sonlandırdım, teşekkürler fikir verenlere
-
Teşekkür ederim hocam.
Almak isteyenlere de nasip olsun dilerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A23 un sarji A24 ten nasil uzun gidiyor ? A23 alt model ve daha dandik olmasina rağmen çözemedim A24 almistim öneriler üzerine hala kullanmaya baslamadim veri aktarmam lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
A24 her açıdan daha iyi telefon. A23 ile şarjın o kadar uzun gideceğini sanmıyorum
HB'da realme 12 PRO Plus 20K altına düşmüş bej rengi ama 8gb ram ve 256gb depolama versiyonu ile lakin premium ile diğer satıcılardan 5K düşük fiyat arayan varsa baksın bence.
-
7-8K arasına en iyi seçenek A24 sanırım annem için almayı düşünüyorum.
Ekleme, A24 siparişi geçtim bende gümüş renk olarak, Fiyat olarak iyi geldi 7500TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 20 Temmuz 2024; 19:26:40 > -
6 yılını dolduran ve hala taş gibi çalışan note 9 telefonumu yine bir samsung telefonla yenilemek istiyorum. Mevcut telefonumu çok seviyorum 6 yıldır telefonlarda ne gibi gelişmeler oldu takip etmedim. Yenilemeye değecek bir model tavsiye eder misiniz? Bütçe 40 bin tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 21 Temmuz 2024; 13:37:23 >
S23+ veya S24+ alıp geçebilirsin o zaman hocam.
-
Samsung Galaxy A73
Bir tık altı A13
-
Beni 5-6 ay idare edecek maks. 10-15 civarına ne önerirsiniz? Emektar A70'im bozulduğu için biraz aciliyeti var, uzun uzun araştıramadım ama A25 ve A35 fena durmuyor gibi.
-
A35
A35 daha iyi tercih
İşlemcisi daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X