< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (611. sayfa)
-
-
S serisini ben hiç beğenmiyorum, açıkcası artık amiral gemisi kategorisinde bile değerlendiremiyorum o yüzden Ultra serisini öneririm.
-
Selamlar.
5 6 bin bütçeyle anne telefonu bakıyorum. Sorunsuz olsun kafi bi özellik aramıyorum.
Var mıdır tavsiye?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gm20 almıştık memnunuz
-
Bütçenin biraz üzerinde Samsung A24, A15, M15, A05s değerlendirilebilir;
5-6 bin lira için ise Samsung A05 alınabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 7 Temmuz 2024; 18:1:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7k civarına hangi telefonu önerirsiniz ?
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/realme-c55.html
Bu 2'sini buldum şimdilik ?
-
www.epey.comJust a moment...https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/896697-926952/samsung-galaxy-a05s_samsung-galaxy-m15
c55 ,a15,a24,vivo y36,a05s
bütceyi birazdaha arttirip a24 en mantıklı şık olurdu ancak 7 bin tl yi hiç asamam derseniz c55 düzgün duruyor ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 11 Temmuz 2024; 10:38:50 > -
Samsung A24 ve A15 6gb
İkiside verimli g99 işlemci, 6gb ram, sAmoled, 4 yıl android 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak
A24 ün kamerası bir tık daha iyi Ois ve Eis var.
A24 2027de android 17, A15 6gb ise 2028de Android 18 alacak.
7-8 bin liraya böyle telefon yok
Aynı fiyatta A24 daha iyi;
Gürültü Önleyici 2 Mikrofon
1000 cd/m² Parlaklık
Sürekli Açık Ekran (Always-on Display)
Optik Görüntü Sabitleyici (OIS)
Time-lapse (Hyperlapse)
Jiroskop
.
A15 sadece güncellikte bir yıl önde.
A15 de alınabilir ama bütçe yetmezse 1000 lira daha ucuz olan 4 gb modeli mantıklı,
yoksa A24 daha mantıklı.
Evet A24te artı olarak
Arka kamerada videoda video sabitleme modu var . Video çekerken titreme yapmaz EİS devreye giriyor. A15 te EİS yok
Ayrıca A24 3 slotlu: sim1 sim2 ve micro sd kart var
Arkadaşlar 12 ye kadar telefon bakıyorum. Benim için en önemli olan özellik ekran kalitesi ekran yenileme hızı kamerası da çok kullanmasam da kötü olmasını istemem bunlara göre önerebileceğiniz fiyat performans telefonları nelerdir. Şimdiye kadar tekno camon 20 pro ve Samsung Galaxy a15 modelini beğendim yardımlarınızı bekliyorum.
O fiyat aralığında ekran kalitesi olarak sanırım en iyi seçenekler redmi note 13 serisi olur hocam sanırım.
-
A15,çok benzese de A24'ün kırpılmış versiyonu
Yukarda birkaç mesaj üstte aralarındaki farklar yazıyor
Tekno camon alırsanız telefonunuz güncel kalmaz. Samsung telefon alırsanız 4 adet android 5 adet güvenlik güncellemesi alacak
Uzun vadeli düşünürseniz kazançlı çıkacaksınız
Telefonunuz yıllarca 2027 2028 yılına kadar güncel kalacak
A24ün kamerası daha iyi Fotoğrafta OİS videoda EİS yani video sabitleme özelliği var
Fotoğraf ve kamerada iki özellik önemli.
A15 alınır ama aynı fiyata aynı telefon ama daha dolu özellikleriyle A24 bence daha iyi
12bin bütçeye A25,M34 gibi telefonlar alınabilir ama bu konuda exynos 1280 işlemcisi sevilmiyor
1000lira daha eklerseniz 13bine geçen senenin modeli A34 alınır dimensity 1080, A35 te ise exynos 1380 işlemci var
Yok ben f/p istiyorsanız 8000liraya A24 var. 5g hariç her özelliği ile iyi bir telefon.
Verimli g99 işlemci, 1000nit parlaklıklı SAmoled ekran, 6gb ram,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
güncel olarak e-sim e sahip alınabilecek en f/p telefon nedir? redmi note 13 pro düşünüyordum ama e-sim yokmuş maalesef
-
xiaomi 14
-
A55 ve S23FE
Su anki telefonum 64gb ve hafizasindan dolayi degistiriyorum baska hicbir problemim yok. 5 yili gecti alali. Yeni telefonu da en az 5 yil kullanmak istiyorum bu yuzden 512gb hafizali bir oneriniz var mi?
İndirimi görünce lap diye s24+ aldım 38bine ama takip edenler vardır, bu fiyata daha mantıklısı var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oncelik ve ihtiyaclarinizi belirtirseniz iyi olurdu aslinda (oneriler icin) ancak alabileceginiz en iyi telefonlardan birini almissiniz , hayirli olsun ..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X