< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (610. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
S23FE
batarya ve güncellik olarak daha mantıklı,
A55 ve A35 de işlerini görür aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 29 Haziran 2024; 17:23:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçe varsa A35, bütçe kısıtlıysa veya bütçe ayırmak istemiyorsanız A15 6gb ile A24
Bütçeden yana sorun yok ancak önerdiğiniz diğer telefonların ekranları annem ve babam için çok büyük. Yoksa A35'i de düşünmüştüm. S23FE fırsatı kovalayayım o vakit, teşekkür ederim.
-
poco , honor ve s23fe arasinda bir secim mantıklı duruyor ..boyut,tip,şekil..vb olaylarinda ise anne ve babaniz sahsen gorme sansi varsa teknomarketlere giderek bakip netten almak uygun şık olabilir ...gormeden ,bakmadan alınan tellerde begenilmezse & uymazsa (belirli yaştan sonrasi icin ozellikle )5-25 bin tl 'lik tellerin farkı kalmayabilir ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Haziran 2024; 11:52:57 >
-
A33 ile Note 12 Pro 5 arasindan hangisi ?
Kafama A33 yatti ama sizlere sormak istedim.
Note 12 pro 5g direnc simli kapanmiyor olanlarindan alabiliyorum butcem kisitli, A33 2.el.
** note 12 pro ozellikler (ram ,chipset acisindan , 67 watt hızlı sarj destegi ..vb ) bir tık daha üstün durmakta ancak a33 'un guncellemesi 2027 yilina kadar devam edicek ....note 12 pro ile android 15 alabilecek miymissiniz bunu cevaplamak lazim ....
bütcenizi belirtebilseniz aslinda 0 da da güzel oneriler gelebilirdi ..
Ayrıca 2.el deki a33 'un kullanım durumu ..vb de onemli olabilir (onu eleme sebebiniz olabilir anlaminda belirtiyorum ....)
** https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156914170 burada ürünle ilgili bir üyenin yorum & incelemesi var yardımcı olabilir ..
note 12 pro 5g bana a34-a54 arasi bir telefonmus izlenimi verdi ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 1 Temmuz 2024; 1:12:34 >
-
bütçe sıkıntısı yoksa s23 6.1 inç s23fe 6.4inç. S23 tercih edilebilir
-
Anladim sagolun A33 temiz duruyor bataryasi 2 gune kadar gidiyormus saticiyla konustum 1 hafta sonra sehirdisindan gelecek onda karar kildim 4 bine birakiyor satici butcem max 5 bin tl xioami cihazlarinda yeni hyperos de cok fazla hata bug varmis duzeltememisler bir turlu. Samsung un 4 yil guncelleme sozude var ilerisi icin daha mantikli olur
A33 exynos 1280 ile pil problemli bir cihaz şikayet çok fazlaydı dikkat edin.
-
Guncellemeyle cozulmus yazmislar epey.com da a33 icin xioami note 10 pro 5g icinde gece sarj yeme, asiri pil tuketimi ve isinma sorunlari sikayetleri var bolca. Birde band 20 olayi mi ne varmis xioamilerde ucra yerlerde sehirdisinda tel cekmiyormus samsung yazilim desteginde daha basariliymis. En iyisi A54 te pahali bayagi. Butceme gore ya A33 ya da A52 bulabildim.
1280 güncel cihazlar olan A25 ve M34'te de var şarj ve ısınma sorunlarından şikayetler mevcut temel ana sebep işlemci tercih sizin kullanım ağırlığınız nedir bilmiyorum ancak A24'ü de değerlendirin.
Bu cihaz mı ? İşlemcisi benim sectiğim modelden iyi mi ? Sifirida ucuzmus bu da olur. Kullanim amaci sosyal medya, muzik ve lol mobile legends oynarim arada bir baska bisey yok.
Aynen bu cihaz testlerde 1280 önde gözükse de A24'te ki helio G99 hem şarj açısından hemde stabillik açısından daha iyi cihazı tavsiye ederim bir çok oyunu oynatır.
-
A52s modelini bulursan kaçırma
Realme 10, A24 ve A15 bulabildiklerim bu islemcili. A24S 2.el pek yok olanlarda 5k üzeri. Realme nasildir ? Yorumlari olumlu gozukuyor
A24'ü tercih edin uzun süre güncelleme alacak.
-
realme 10 ile 1 guncelleme alirsiniz a24 ile en az 3 alicaksiniz ..
donanim olarak cok iyi telefonlar üretiyor realme ancak yazılım destegi üzmekte ...realme 5i, 3pro kullanma sansim olmustu ..(android 9 dan 10'a gecti ve bir daha güncelleme gelmedi hatta güvenlik yamalari bile gelmedi ..)
-
-
Hayırlısı olsun memnun kalmanız dileğiyle.Exynoslu cihaz 1380 modelinden itibaren tercih edilebilir orta seviyede daha öncekiler sıkıntılı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X