Şimdi Ara

TELEFON TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefon tavsiyelerinizi bekliyorum.aklımda z3,ıphone 6,ıphone 5s(LG kesinlikle düşünmüyorum.) felan var.telefonun her konuda stabil olması ilk şartım.mesela 1 yıl geçipte performans düşüşü olması yada bir düşüşte ekranı kırılması felan olmasın(kısacası dayanıklı olması).internette çok dolaşırım oyun oynarım bu yüzden şarj önemli.z3 ilk düşüncemdi fakat :http://blog.tamindir.com/sony-xperia-z3te-karsilasilan-6-sorun-ve-cozumleri_8735/ şu tür yazıları bakınca fikrim değişiyor(pembe kamera,dokunmatik çalışmama,perf düşüşü vs vs.).Aslında ios işletim sisteminide pek sevmiyorum fakat şıklarım arasına koydum.htc one m9 da olabilir aslında ama fiyatı biraz uçuk olacakmış gibi...şimdiden teşekkürler.

• Z3 almalısın dayanık bir cihaz iphone 6 ekranı kolay kırılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bende telefon alma dönemindeyim fakat aramızdaki tek fark ben oyun oynamayı sevmiyorum cihazda.diğer koşullarımız hep aynı stabil olması performans düşüşü yaşanmaması ve sağlam olması.bende bu koşullardan yola çıkarak iphone 5s almaya karar verdim çünkü oyun oynamıyorum ve bana o kadar büyük ekran gerekmeyecek.eğer sende oyundan biraz feragat edebilirsen 5s düşün bence.yada lumia 930 tavsiye edebilirim bir araştır istersen.hem stabil hem sağlam hem uzun ömürlü hemde oyun performansı iyi.aslında tam istediğin cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Z3 almalısın dayanık bir cihaz iphone 6 ekranı kolay kırılıyor

Z3 e attığım linkte bakarsan 6 tane sorunu varmış pembe kamera,performans düşüşü felan..iphone 6 dan vazgeçtim ıphone 5s de biraz eskide kaldı gibi biliyorum çok iyi telefon ama bir yanım z3 bir yanım ı phone 5s diyor.3-4 ay z3 kullanıp sorun yaşan oldu mu hiç ? yada bana pembe kamera sorunu gelirse ne yapacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Kardeşim bende telefon alma dönemindeyim fakat aramızdaki tek fark ben oyun oynamayı sevmiyorum cihazda.diğer koşullarımız hep aynı stabil olması performans düşüşü yaşanmaması ve sağlam olması.bende bu koşullardan yola çıkarak iphone 5s almaya karar verdim çünkü oyun oynamıyorum ve bana o kadar büyük ekran gerekmeyecek.eğer sende oyundan biraz feragat edebilirsen 5s düşün bence.yada lumia 930 tavsiye edebilirim bir araştır istersen.hem stabil hem sağlam hem uzun ömürlü hemde oyun performansı iyi.aslında tam istediğin cihaz

bende çok oyun sevmiyorum fakat canım sıkıldığında çıkarıp 1 saat oynadığım oluyor.ıphone 5s ün z3 e göre dez avantajları var örneğin z3 su ya ve toza karşı çok iyi dayanıklı.fakat ıphone unda hiç kasmadan 2 3 yıl kullanabiliyoruz.ekranıda biraz küçük geliyor.cidden çok kararsız kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpefe011

quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Kardeşim bende telefon alma dönemindeyim fakat aramızdaki tek fark ben oyun oynamayı sevmiyorum cihazda.diğer koşullarımız hep aynı stabil olması performans düşüşü yaşanmaması ve sağlam olması.bende bu koşullardan yola çıkarak iphone 5s almaya karar verdim çünkü oyun oynamıyorum ve bana o kadar büyük ekran gerekmeyecek.eğer sende oyundan biraz feragat edebilirsen 5s düşün bence.yada lumia 930 tavsiye edebilirim bir araştır istersen.hem stabil hem sağlam hem uzun ömürlü hemde oyun performansı iyi.aslında tam istediğin cihaz

bende çok oyun sevmiyorum fakat canım sıkıldığında çıkarıp 1 saat oynadığım oluyor.ıphone 5s ün z3 e göre dez avantajları var örneğin z3 su ya ve toza karşı çok iyi dayanıklı.fakat ıphone unda hiç kasmadan 2 3 yıl kullanabiliyoruz.ekranıda biraz küçük geliyor.cidden çok kararsız kaldım.

Kardeşim açıkçası ben suya ve toza karşı dayanıklı kısmına pek takılmıyorum sonuçta iphonu tutupta suya sokmuyoruz ya da daha önce hiç içine toz kaçıp bozulan iphone duymadım.yani o dayanıklılık kısmında bir fark gözüme çarpmaz.Tek üstün yönü ekranı bence z3ün.(oyun severler için) yoksa 4 inçte bana yeter bide güzel bi kapak aldığım zaman tam elime oturur.açıkçası ben 5s e çok daha yakınım yani.

• Kardeşim her android cihazda sorun olacaktır illaki bu işte sorunsuz cihaz diye bişey yok, bu biraz da kullanıcının şansına bağlı. Ayrıca telefon seri numarası arttıkça yani telefon çıktıktan belli bir süre sonra alırsan bu hatalar giderilmiş olma ihtimali daha yüksek olacaktır, (bkz: Z2) ilk çıktığında hemen almak mantıksız bana göre. Z3 den soğumayın bence Z3 doğru karar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iphone 6 secenekler arasindayken Z3 "ÇÖPTÜR". Illa z3 alicam diyorsan z2 al 800 lira cebinde kalsin. Ha z2 dersen ordada E8 gibi guclu bir alternatif devreye girer

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Iphone 6 secenekler arasindayken Z3 "ÇÖPTÜR". Illa z3 alicam diyorsan z2 al 800 lira cebinde kalsin. Ha z2 dersen ordada E8 gibi guclu bir alternatif devreye girer

z3 ün pembe kamera sorunu olmasın ıphone 6 plus tan bile daha üstün bence.ios a verilen o parlara acıyorum tamam iyi telefon ama fiyatı çok uçuk ios a deymez bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Iphone 6 secenekler arasindayken Z3 "ÇÖPTÜR". Illa z3 alicam diyorsan z2 al 800 lira cebinde kalsin. Ha z2 dersen ordada E8 gibi guclu bir alternatif devreye girer

z3 ün pembe kamera sorunu olmasın ıphone 6 plus tan bile daha üstün bence.ios a verilen o parlara acıyorum tamam iyi telefon ama fiyatı çok uçuk ios a deymez bence

O kalip yanlis olmus. Androide degmez o karistirmissin. Z3 ile Ip6 ayni fiyattan cikti. Hbde 2299 a Ip6 kliksada 2250ye satilirken, Z3de aylarca ayni fiyattan satildi halada 2299 a satilan yerler var. Bir iki aya eski nesil olacak androidli tel almak varken, yeni nesili 7 8 ay sonra gelecek ioslu cihaz almak her acidan daha mantikli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 23 Mart 2015; 16:34:09 >

• madem öyle ı phone 6 alacam diyelim çok dayanıklı telefon değil diyorlar yani bir düşmeye ekranı kırılır mı ? kap yada ona özel ekran koruyucu gereklimi
  • quote:

madem öyle ı phone 6 alacam diyelim çok dayanıklı telefon değil diyorlar yani bir düşmeye ekranı kırılır mı ? kap yada ona özel ekran koruyucu gereklimi

Maalesef iPhone 6 düşmelere karşı hassas bir cihaz.

• imkan varsa iphone 6, alırsın bi spigen tough armor kullanırsın
  • diyelim ki kırıldı servise göndermek felan kaç gün alır masrafı ne kadar dır çünkü bu telefonu en az 2 yıl kullanacağım.2 sene boyunca hiç düşmeyecek diye bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.