Şimdi Ara

telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni telefon alicam 2 hafta sonra. Ancak su uc tekefon arasinda kaldim.
    Htc 820
    Huawei mate 7
    Lg g2

Gonlum eski cihazim g2 den yana ama kararsiz kaldim. Bu arada avea dan alicam. Mate 7 de sıkıntı var diyorlar.
    Tesekkur ederim simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence z2
  • G2

• aveadan alacaksanız htc one e8'e de bakın derim.
  • Aveadan bende G2 almaya gitmistim,artik yok dediler. Note 3 aldim geldim. Hepsi iyi cihazlar ama bence G2.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 artik yok dediler derken hocam?
    Bugun musteri hizmetlerini aradim. Mart ayinin faturasini son odeme tarihinden 3 gun sonra yatirmissiniz cihaz alamazsiniz dediler. Eger boyle birsey var ise aninda kapatirim hattimi. Ayrica yuksek model cihazlar icin 8 ay istiyorlar. 6 ay olunca alicam ben.

• 820 alirdim ben olsam hosuma gidiyor hiawei mate ise cok tipsiz geliyor g7 olsa neyse ama onun da ozellikler kotu :) 820 ve g2 arasinda kalirdim yani hu arada g2 kullaniyorum kamera haric cok iyi cihaz

• Lg garantili g2

• G2

• g2 daha ıyıdır.
  • HTC E8 tavsiyemdir.
  • kesinlikle lg g2 . ama bana sorarsan 1200 tlye lg g3 32 gb varken veya zenfone 2 varken ben g2 almam. cunku uzun vaadeli bir telefon degil. sd destegi , cikan batarya , kamera senin icin onemli degilse alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

kesinlikle lg g2 . ama bana sorarsan 1200 tlye lg g3 32 gb varken veya zenfone 2 varken ben g2 almam. cunku uzun vaadeli bir telefon degil. sd destegi , cikan batarya , kamera senin icin onemli degilse alabilirsin.

hocam nakıt alacak durum yok cocuk ev gecındırme vs zor olur nakıt olayı. g2 eskı kullandıgım cıhaz hosuma gıdıyor. tesekkur ederım cevaplar ıcın herkese

• haberiverdonanım H kullanıcısına yanıt
    yaaa şimdi söylemiyim söylemiyim diyorum da insanı sinir ediyorsunuz. gecim diyorsun cocuk diyorsun taksitle telefon alıyorsun. pesin fiyatina 1000 lira olan telefon hat ustune taksitle 1500 lira oluyor. fazladan para ödüyorsunuz. yaaa telefon kaçıyor mu. ne aceleniz var. fazladan verdiginiz parayi neden hic düşünmüyorsunuz. paranizi biriktirin nakit telefon alin. taksitle az az ödüyor gibi görünüyor neden toplam nekadar odediginize bakmiyorsunuz. örneğin 1000 liraya nakit alacaginiz telefonu telefoncuda 800 tlye falan alirsiniz nakitte ama taksitle olursa 1000 tl lik telefon 1300 tl olur ve fazladan 300-500 tl cebinizden gider. lutfen aklinizi basiniza alin. telefonla ne yapican alo dan baska internet mi en kralini yapar oyun mu en kralini yapar gm discovery 300-400 rlye 2. eli sifiri 600 tlye satılıyor daha fazla para vermek sacmaliktan baska birşey degil. cocugunuzun, evin rıskını sacma sapan bir sey için harciyorsunuz. ne alirsaniz alin gm de aynisini yapicaksiniz. ben g3 32 gb aldim 1300 tlye sana yemin ederim arkadasimda gm var onu da zaten ben aldırdım g3 te ne yapiyorsam aynısını yapıyor. 1300 tl 500 tl. 3500 tl 500 tl. en kral telefonun yaptığı seyleri 500 tl lik telefon yapiyor. lutfen biraz düşünün.

• quote:

yaaa şimdi söylemiyim söylemiyim diyorum da insanı sinir ediyorsunuz. gecim diyorsun cocuk diyorsun taksitle telefon alıyorsun. pesin fiyatina 1000 lira olan telefon hat ustune taksitle 1500 lira oluyor. fazladan para ödüyorsunuz. yaaa telefon kaçıyor mu. ne aceleniz var. fazladan verdiginiz parayi neden hic düşünmüyorsunuz. paranizi biriktirin nakit telefon alin. taksitle az az ödüyor gibi görünüyor neden toplam nekadar odediginize bakmiyorsunuz. örneğin 1000 liraya nakit alacaginiz telefonu telefoncuda 800 tlye falan alirsiniz nakitte ama taksitle olursa 1000 tl lik telefon 1300 tl olur ve fazladan 300-500 tl cebinizden gider. lutfen aklinizi basiniza alin. telefonla ne yapican alo dan baska internet mi en kralini yapar oyun mu en kralini yapar gm discovery 300-400 rlye 2. eli sifiri 600 tlye satılıyor daha fazla para vermek sacmaliktan baska birşey degil. cocugunuzun, evin rıskını sacma sapan bir sey için harciyorsunuz. ne alirsaniz alin gm de aynisini yapicaksiniz. ben g3 32 gb aldim 1300 tlye sana yemin ederim arkadasimda gm var onu da zaten ben aldırdım g3 te ne yapiyorsam aynısını yapıyor. 1300 tl 500 tl. 3500 tl 500 tl. en kral telefonun yaptığı seyleri 500 tl lik telefon yapiyor. lutfen biraz düşünün.

bırader
    cok kotu gecım sıkıntısı cekenlere ettıgın laf dogru ancak benımde
    aylık bır butcem var. sukur kı durumum kotu degıl. nakıt vermem dedım.
    nakıt verecegıme cocuguma bıseyler alırım. bılıp bılmeden konusmayınız.

• haberiverdonanım H kullanıcısına yanıt
    iste bende onu diyorum. nakit 1000 liraya alacagin cihazi taişiyle 1500 liraya aliyorsun. o 500 liraya cocuguna birseyler alirsin. fazladan para vermezsin. ne acelen var telefon hayatini mi kurtarcak.

• Yüksel bey e katılıyorum
    Gsm şirketlerine para kaptırmayınız

• quote:

Hocam ucuz olan da aynı işi yapıyor ama takıla takıla yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 29 Nisan 2015; 15:59:46 >

• ben 4-5 arkadasima gm elite ve gm disco aldırdım. ve hicbirinde takilma donma yok. suanki aklim olsa o kadar para vermez 400-500 tlye disco alırdım geri kalan param cebimde kalırdı gm disco varsa yakinlarinizda donmadigini kasmadigini görüceksiniz. ben şu mantiktayim almisken piyasanin en iyilerinden bir tanesini uygun fiyata almak ve oyle de yaptim. 1300 tlye g3 32 gb aldim . ben suna cok kızıyorum pesin fiyatina 1000 liraya almak varken taksitle 1500 liraya almak cok aptalca. 500 tl fazladan para veriyorsun neden ?.. sanki telefon kaciyor sanki birdaha bulamicaz , bu acelecilik niye. bekle para biriktir daha uyguna al. ben buna sinirleniyorum.

• just4techno kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim. ismim gökhan yüksel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.