Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ay sonuna doğru windows phone bir telefon almayı düşünüyorum şuan 650 düşünüyorum varsa tabi wp kullanmadım kullanan arkadaşımda olmadı oyüzden pek bir bilgim yok uygulama konusu sıkıntı olmaz onun haricinde bir sorun varmı ?

• Rumpel Von Stiltskin kullanıcısına yanıt
    Alacaksanız eğer 950,950XL,650,550 alınır zaten. Sistemin eksikleri mevcut. Windows 10 güncelleme ana konusunda bol bol tartışılmıştır şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistem eksiklikleri güncellemelerle kısa zaman içinde çözülür ama demi zaten 4 yıldır s3mini replika kullanıyorum bide onda sıkıntı yaşamayalım uzun bir süre
  • Rumpel Von Stiltskin kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız cihazdan hangisine geçseniz memnun eder sizi. Microsoft belki Lumia sersine desteği tamamen kesip Surface Phone'u çıkarabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

Bu sistem eksiklikleri güncellemelerle kısa zaman içinde çözülür ama demi zaten 4 yıldır s3mini replika kullanıyorum bide onda sıkıntı yaşamayalım uzun bir süre

ne kısası hocam , ömür törpüsü adamlar , en göze batan hatayı bile 3 ayda anca düzelttiler. Bende senin gibi meraktan birazda windows sevgisi birazda farklı olacaz hava atacaz kafasıyla geçtim.

600 liraya 640lte modelini aldım 1 sene önce , tamam bu fiyata android alsam deli ederdi beni o yönden hakkını veriyorum windowsun. Benim şikayetlerim şunlar:

- Marketten bahsetmeye gerek yok zaten , "ya ne olacak whatsapp tek kullanırım bir iki uygulama yeter" kafasıyla aldım ama öyle değil işte dünya. lazım oluyor bazı şeyler , bazı yeni şeyler çıkıyor gözün kayıyor ama elin mahkum yok.

- Adamların ilgisi yok bu işe , adamlar wp10 güncellemesini alacak telefonlar bunlar dediler yarısına güncelleme vermediler son gün. wp10 ana konusu var sor sana direk 950xl tavsiye edecekler 2 bin küsür lirayı al çöpe at daha iyi.

- Senelerdir gelişecek sistem bir gelişemedi. Üniversitenin ilk yıllarındayım , 2012 falan , wp şöyle patlayacak , böyle patlayacak denildi bir şey olmadı , wp10 gelecek patlayacak dediler olmadı , şimdide surface çıktı başımıza , yine aynı tantana.

Çok merak ediyorsan 700 liradan fazla verme bu alate , ama merak edilecek bir yanı da yok yani , birinden bul 2-3 gün kurcala merağın geçer.

Haaa android çok mu mükemmel , değil bence , zaten ordan kaçıp buna geldim ama şuan android olsa yok demem.

Çok sövdüm birazda öveyim ;

şarj konusunda hakikaten iyi telefon , ayrıca androidteki gibi sistem sık sık donmuyor o yönünüde seviyorum. Telefon idare ediyor ama windows şirketi iş bilmiyor durumun özeti bu.

• microsoft yada nokia telefonlarının en sevdiğim yönü eskiden kullandığım 1320'den bahsediyorum tuşların sallanmaması sağlam basması bazı markalarda tuşlar sallanıyordu içinden sesler geliyordu telefonu sallayınca ayrıca kamera 5 mp herhangi bir kamerayla karşılaştırdım bariz 1320 daha iyi çekiyordu zamanında işletim sistemi çöp telefon çöp değil maalesef malzeme olarak microsoft kalitesinde cihaz bulamıyorum metal telefon kullandım çok ısınıyordu ben telefonun elimde sert'ten ziyade yumuşak his vermesini seven biriyim ondan dolayıda olabilir carl zeiss merceği hiç bir telefonla karşılaştıramazsın ayrıca telefonun hoparlöründende çok memnun kalmıştım kutuya koydukları kulaklık basları gayet iyi veriyordu aksesuar olarak sarj aleti kablosu falan gayet sağlamdı ios bir cihaz alıyorsun 2 gün sonra bozuluyor kablo kullandığı ekranıda beğeniyorum ben özellikle o clearback ekranlar sanırım ayrıca diğer aldığım telefonun sağı solu çizilip renk atıyor fakat lumia hala sapsarı duruyor onada hayranım

şimdi gelelim işletim sistemine işletim sistemi ios ve android'e alışmış biri için karışık geliyor çünkü çoğu işletim sistemi ana ekrandaki ikonlarla kullanıcıyı etkileşim içinde bırakıyor fakat burda farklı bir durum var uygulama ekranı sağ çekmecede ana ekranda sadece pinlediğin appler var aslında androidde ana menüye giriyorsun kısayol koyuyorsun aynısının değişiği fakat kullanıcı bunu anlayamadı insanlar çözmeye uğraşmaz zaten ondan dolayı gelişemedi mağazadan dolayı değil mağaza 2.dereceden etken mesela ben bb10'lu cihaz kullanıyordum insanlar geri tuşu olmayan telefonmu olur diye dissledi cihazı fakat kullandığım en iyi arayüz açık ara oydu 2.si zaten bana göre wp akıcılık olarak mağazadan konusundan bahsediyim app'ciler gelmesin her gün yeni app peşinde koşanlar gelmesin hala rayına oturmadı önemli olan insanların anlaması ve pazaralama yetenekleri yoksa bb10 pazarda 1.sırada olurdu microsoft ilkleri yaptığı için windows birinci şuan fakat mobil platformda yapamadı sarj konusunda android cihazdan gerçekten çok daha iyi gidiyor sarjı 1320 telefonum ile 2 gün gördüm sadece navigasyon ve konuşma

ayrıca böyle sorular sorarak kendini kimse tatmin edemez alıp kullanıcaksın anca öyle tatmin olursun.

• Alma dostum . Git android al . Lenovo filan al.
    Biz kullanıyoruz bu işletim sistemi allaha emanet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla kardeş aklın varsa alma şuan çok iyi android telefonlar var onlardan birini al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag SHİP Killer -- 9 Temmuz 2016; 7:08:16 >
  • öncelikle cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum çevremde kullanan olsa biraz bakardım ama olmadıgı için kurcalama şansım yok 0 almak yerine sanırım temiz 2.el bulursam almayı düşünüyorum şuan hiç degilse paranın yarısı bana kalır.tekrardan çok teşekkürler
  • 640 xl kullanan biri olarak söylüyorum.kesinlikle alma.

• Yukarda arkadaş uzun uzun yazmış aynılarını yazmaya gerek yok tek artısı şarj ve sistemin androide göre biraz daha hafif olması (W10). 8.1 gayet hızlı ve güzel ama uygulama olmadıktan sonra ne işe yarar.
    Android alacaksan Sony al geç diğer markalara fazla takılma (M5 hariç rezil bir cihaz çünkü).
  • 950 ve 950 XL dışında lumia telefon kullanılmaz bence artık. Ne sıfır ne 2. el bu iki telefon dışında telefon alınmaz artık. Lumia 650 belki işte. Eh.

520, 920'den tut 1520'ye kadar sorunlu bir seri olduğu 8.1 ile gelen lumiaların forumdaki yorumlardan anlaşılıyor az çok.

Windows 10 ile gelen cihazlarda 550 650 950 950 XL'de sorunsuz firmwareler sorunsuz güncellemeler var sorunsuz sistem var ama eski telefonlarda 830 gibi 1520 gibi telefonlarda çözülemeyen sorunlar var ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 9 Temmuz 2016; 21:47:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.