Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiyatı yaklaşık 350tlyi geçmeyecek(taksitle alacağım peşin fiyatına 10 taksit civarı yapan yerler biliyorsanız onuda söyleyin lütfen:) ) çağrı geldiğinde bana yeterince sesini duyurabilecek(ne kadar fazla o kadar iyi)şarjı sıkıntı yaratmayacak(ne kadar uzun o kadar iyi)
    diğer özellikleri:
    en az 2mp kamera
    micro sd desteği
    sesi kaliteli ve bir mp3den farksız olan

bir telefon var mı bildiğiniz?(daha etkili yorumlar için lütfen önerdiğiniz telefonu kullanıyor olun )
    şimdiden teşekkürler...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djarumblack -- 16 Mart 2009; 22:10:22 >

• wifi istemediğine göre alternatif bol olacaktır.şimdi bi liste yapalım.ben nokiacı olduğum için genellikle nokia telefon tavsiye edicem.

NOKIA 5320 XPRESSMUSIC
    NOKIA 5310 XPRESS MUSIC
    NOKIA 6300
    NOKIA 3110 CLASSIC
    NOKIA 3500
    vs vs

ses ve müzik sanırım senin için önemli olan.bu yüzden de bu seçimler arasından 5320 ve 5310 öne çıkıyor.5320 mode numarasından da anlaşılacağı üzere daha üst bir model.üstelik dahili hafızası daha fazla.bence tam senin aradığın telefon olacaktır.fiyatı 450 civarında ama buna değecektir.eğer illa 400 altında olsun dersen 5310 tercih edebilirsin.
  • walla benim 400 liram olsa w910i alırdım çok iyi telefon eger 2 katını verebilseydin nokia derdim ama 400 lira için muhteşem bi cihaz 910
  • 5320 çok güzel ama taksitle alıcağım için telefon 500ü geçiyor.sanırım 5310 iyi bir seçim olabilir.telefonları uygun fiyata taksitle alabileceğim bi yer var mı bildiğiniz?(vade farkı kötü oluyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutech

walla benim 400 liram olsa w910i alırdım çok iyi telefon eger 2 katını verebilseydin nokia derdim ama 400 lira için muhteşem bi cihaz 910

peşin değil taksitle alıcam ve w910inin fiyatı uçmuş duruma geliyor öyle olunca
  • walkman serisi gayet kaliteli sese sahipler,özellikle acoustic yüklemeleri ile kaliteyi istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.üstelik çoğu walkman serisi 2mp ve sd kart destekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djarumblack

5320 çok güzel ama taksitle alıcağım için telefon 500ü geçiyor.sanırım 5310 iyi bir seçim olabilir.telefonları uygun fiyata taksitle alabileceğim bi yer var mı bildiğiniz?(vade farkı kötü oluyor)

en popüler alışveriş sitesi olan hepsiburada.com'da sana uygun ödeme seçenekleri mevcut sanırım

http://www.hepsiburada.com/nokia-5310-xpress-music-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok5310#tablnk

garantiye
    12 taksit 419,90
    8 taksit 399,90

• evet galiba daha iyisini bulana kadar en iyisi bu olucak :) teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: sawgent

quote:

Orjinalden alıntı: Djarumblack

5320 çok güzel ama taksitle alıcağım için telefon 500ü geçiyor.sanırım 5310 iyi bir seçim olabilir.telefonları uygun fiyata taksitle alabileceğim bi yer var mı bildiğiniz?(vade farkı kötü oluyor)

en popüler alışveriş sitesi olan hepsiburada.com'da sana uygun ödeme seçenekleri mevcut sanırım

http://www.hepsiburada.com/nokia-5310-xpress-music-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok5310#tablnk

garantiye
    12 taksit 419,90
    8 taksit 399,90

• bugün bir arkadaşta 5310 gördüm ve sesini inceleme fırsatım oldu.bence sesi çook kısık yani ben e200den şikayetçiydim ses konusunda o telefona inanamadım bu seçeneğide sildim mecbur :/başka önerebiliceğiniz?
  • Samsung M3200. Elimdeki telefonları satabilirsem tez elden alacağım.
  • se k810i iyi seçim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.