Şimdi Ara

TELEFON TAVSIYESI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 600 lira kadar bir bütçem var özellikleri hiç farketmez bana bu bütçeyle alabileceğim en iyi telefonu önerirseniz sevinirim.

• Alcatel ot 995 derim. Ama kullanıma göre en iyi telefon kişiden kişiye değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikincı el xperia ray ya da xperia neo v al

• arkadaşın dediği gibi alabilirsen ray al o fiyat skalasında en iyisi o
  • estetik olması da benim için önemli bunlar güzel fakat estetik gelmedi pek
  • Htc desire z var onu tavsiye edebilirim fiziksel klavyeli 3.7 inç ekran 14.4 mbs internet hızı ve dokunmatık mini faresi var.
  • Eyvallah araştırıyorum dediklerinizi bu arada bütçe 900 oldu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: efekobe

Eyvallah araştırıyorum dediklerinizi bu arada bütçe 900 oldu :D

Telefondan beklentilerini tam olarak söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz. 900 lira az para değil. Iyi telefon alınır. Ama çok fazla ihtiyacın yoksa boşu boşuna da vermek olmaz.

• 900'e motorola Atrix alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Isaac Newton's Apple

900'e motorola Atrix alırdım.

Sana katılmıcam 900 liramı atrix e vereceğime galaxy wonder yada hTc desire hd alırdım.
  • Bimeks'ten indirim 100 TL indirim çekiyle 800 TL Ace 2 alabilirsin, 100 TL'yi de sonra telefon için harcayabilirsin.
    Sola'yı düşünebilirsin, Ace 2 veya Sola'yı Vatan'da biraz indirim var oradan da alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

quote:

Telefondan beklentilerini tam olarak söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz. 900 lira az para değil. Iyi telefon alınır. Ama çok fazla ihtiyacın yoksa boşu boşuna da vermek olmaz.

benim istedigim telefon bi kere ince olucak yani estetik görünümlü xperia u hoşuma gitti bu bütçeye iyi bir telefon mu yoksa daha iyi bir telefon bulunabilir mi estetiklik de katılırsa araya ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

quote:

benim istedigim telefon bi kere ince olucak yani estetik görünümlü xperia u hoşuma gitti bu bütçeye iyi bir telefon mu yoksa daha iyi bir telefon bulunabilir mi estetiklik de katılırsa araya ?

U iyi telefon ama 4 GB hafıza var ve hafıza kartı desteği yok.Atrix piyasadan kalktığı için Sola veya Ace 2 al.

• htc sensation al sahibinden.com da 800 lira bence kaçırma süper telefon
    veya arc s al tasarımda 1.telefon 750 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rrzzli -- 12 Ağustos 2012; 20:05:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.