Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Selamlar Foruma Daha Yeni Katıldım. İnşallah Aradığım Hizmeti Bulurum

Linkteki konuyu okumama rağmen hala kararsız kalmış bulunmaktayım. Telefonu okulların kapanmasına yakın alacağım için fazla acele etmeme gerek olduğunu düşünmüyorum.
    Bu 2. Telefonum olacak şuan Samsung Galaxy Wonder kullanmaktayım. Açıkçası bu telefon bana yavaş geliyor gerek oyunlarda gerek twitter vs. gibi uygulamalarda çok yavaş.
    Bu yüzden yeni bir telefon almak istiyorum. Aradığım kriterler :
    *Uzun vadeli olsun (En az 2-3 sene götürsün, idare etsin)
    *Kasmamalı stabil olmalı çünkü Wonderdan ne çektiğimi ben bilirim
    *Oyunlarla aram iyidir. Vakit buldukça sık sık oynarım. (Pes ten tut Market Uygulamalarına kadar )
    *Ekranı küçük olmalı ama çok büyük değil 4.3-5 inç arası
    *Ön kamerası iyi olmalı şu VGA 0.3 megapiksel tarzı olmamalı
    *Video HD çekmeli HDR vs. gibi özellikler olmalı
    *Batarya en az 1 günü devirmeli
    *Mümkünse ele sağlamlık hissi vermeli (Elimde o parayı hissetmeliyim )

Telefonlar ve Düşündüklerim
    *HTC One (Snapdragon 600 Oyun Oynarken Yeterli Olurmu Bilmiyorum)
    *LG G2 (Ekran Fazla Büyük ve Hafıza Kartı Slotu Yok)
    *Nexus 5 (Hafıza Kartı Slotu Yok)
    *Sony Xperia SP (Ön Kamera VGA 0.3 mgp)
    *Sony Xperia Z (İşlemci Oyun Oynarken Yeterli Olurmu Bilmiyorum)
    *Sony Xperia Z1 (Pahalı )
    *GM Discovery (Donanım)

Fiyat Aralığı : Max 1400-1500 TL (3-4 ay Sonra alacağım Belki Fiyat Düşer Ucuza Alırız )

Tavsiyelerinizi Bekliyorum Arkadaşlar Biraz Uzun Oldu ama Neyse Hatam Varsa Affola

• quote:

Orijinalden alıntı: ComePopi

Öncelikle Selamlar Foruma Daha Yeni Katıldım. İnşallah Aradığım Hizmeti Bulurum

Linkteki konuyu okumama rağmen hala kararsız kalmış bulunmaktayım. Telefonu okulların kapanmasına yakın alacağım için fazla acele etmeme gerek olduğunu düşünmüyorum.
    Bu 2. Telefonum olacak şuan Samsung Galaxy Wonder kullanmaktayım. Açıkçası bu telefon bana yavaş geliyor gerek oyunlarda gerek twitter vs. gibi uygulamalarda çok yavaş.
    Bu yüzden yeni bir telefon almak istiyorum. Aradığım kriterler :
    *Uzun vadeli olsun (En az 2-3 sene götürsün, idare etsin)
    *Kasmamalı stabil olmalı çünkü Wonderdan ne çektiğimi ben bilirim
    *Oyunlarla aram iyidir. Vakit buldukça sık sık oynarım. (Pes ten tut Market Uygulamalarına kadar )
    *Ekranı küçük olmalı ama çok büyük değil 4.3-5 inç arası
    *Ön kamerası iyi olmalı şu VGA 0.3 megapiksel tarzı olmamalı
    *Video HD çekmeli HDR vs. gibi özellikler olmalı
    *Batarya en az 1 günü devirmeli
    *Mümkünse ele sağlamlık hissi vermeli (Elimde o parayı hissetmeliyim )

Telefonlar ve Düşündüklerim
    *HTC One (Snapdragon 600 Oyun Oynarken Yeterli Olurmu Bilmiyorum)
    *LG G2 (Ekran Fazla Büyük ve Hafıza Kartı Slotu Yok)
    *Nexus 5 (Hafıza Kartı Slotu Yok)
    *Sony Xperia SP (Ön Kamera VGA 0.3 mgp)
    *Sony Xperia Z (İşlemci Oyun Oynarken Yeterli Olurmu Bilmiyorum)
    *Sony Xperia Z1 (Pahalı )
    *GM Discovery (Donanım)

Fiyat Aralığı : Max 1400-1500 TL (3-4 ay Sonra alacağım Belki Fiyat Düşer Ucuza Alırız )

Tavsiyelerinizi Bekliyorum Arkadaşlar Biraz Uzun Oldu ama Neyse Hatam Varsa Affola

acıkcası kımının saglamlıgı kımının sd kartı,kımının kamerası kımının donanımı agır basıyor bu acıdan..

senın yerınde olsam elımde 1500 lıra hele yaza dogru oncelıkle g2 nın 32 gb lık olnın kovalardım,cunku cok ıyı bır batarya,on kamera,donanım,f-p oranı olarak cok cazıp..

ama dıger yandan saglamlık,daha makul ama daha eskı donanım dersen ( kı suan ıcın tum oyunları acar) htc one

hazırana kadar gelecek ve en son pıyasa fıyatları ıcın o zaman tekrar buralarda takıp et derım.

hepsının en ıdeal bulustugu cıhaz bencede Z1compact fakat fıyat hazırana ne olur bılemem.

• G2 nin taşıması sorun olur diye korkuyorum birde sizce yaza doğru fiaytı inermi şuan 16GB 1600 Birde Htc One tüm oyunları açar derken mesela yüksek kaliteli oyunları full ayarda frame kasması olmadan oynatabilirmi ?
  • uzun süre kullanmak istiyorsunuz + oyun istiyorsunuz = nexus 5 kamerası lg g2 kadar iyi değil ama bence yeterli düzeyde
  • tr-enigma T kullanıcısına yanıt
    LG G2 bana çok büyük geldi boyutu LG G2 mini zaten donanımı kötü. Nexus 5 ön kamerası nasıldır tatmin eder mi ? Birde hafıza kartı yokluğu çekermiyim
  • çok yüksek boyutlu oyunlar oynamıyorsanız 11 gb yeter bence ama size yetersiz geliyorsa farklı modellere yönelmek gerekir ön kamerası yeterli düzeyde çekim yapar sıkıntı yaşamazsınz o konuda
  • Nexus 5 veya Z alabilirsin.
  • lg g pro aslında size göre bir telefon ama ekranı büyük istemeyebilirsiniz 5.5 inc :) burdaki telefonlardan size önerim xperia sp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

Nexus 5 veya Z alabilirsin.

Z nin kalitesi ve o donanima o kadar para verilmez diyorlar bir de su gecirmezligi hikayeymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComePopi -- 11 Mart 2014; 15:14:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComePopi

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

Z nin kalitesi ve o donanima o kadar para verilmez diyorlar bir de su gecirmezligi hikayeymis

Her söylenen şeye inanma,ben kullanıyorum z'yi gayet memnunum.
  • xperia z1c ye kadar su geçirmezlik için ekrandan taviz verdi onu bi düşünün bence
  • xpria z1 compact bekle yada lg g2 32 gb bekle başka alternatif yok.Açıkcası çok şey istiyosun dostum
  • G2 alın ekran boyutuna kolay alışırsınız merak etmeyin
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    Çok istediğimi farkındayım ama olmazsa olmazlarım şu özellikler ön kamerası iyi net olsun bi iphone kadar demiyorum ama o civarlarda olsun ve oyun internet vs. donma yaşamamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

G2 alın ekran boyutuna kolay alışırsınız merak etmeyin

Çok büyük durmaz mı cepte
  • ComePopi kullanıcısına yanıt
    Hocam ben note 2 kullanıyorum yaklaşık bir senedir. İlk 5 inç ekran gördüğümde oha dedim böyle telefon mu olur sonradan gözüm alıştı. Note 2 aldığım zaman telefonu görenler o ney, öyle telefon mu olur, tablet mi bu gibi şeyler söylediler. Siz en azından bu tepkilerle karşılaşmayacaksınız çünkü herkes alıştı artık Ayrıca hiç zorluk çekmiyorum ellerimde büyük olduğu için problem yok Zamanla alışırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonjuanTR -- 11 Mart 2014; 15:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

Hocam ben note 2 kullanıyorum yaklaşık bir senedir. İlk 5 inç ekran gördüğümde oha dedim böyle telefon mu olur sonradan gözüm alıştı. Note 2 aldığım zaman telefonu görenler o ney, öyle telefon mu olur, tablet mi bu gibi şeyler söylediler. Siz en azından bu tepkilerle karşılaşmayacaksınız çünkü herkes alıştı artık Ayrıca hiç zorluk çekmiyorum ellerimde büyük olduğu için problem yok

Malum lisede felan telefon kullanışlı olsun okula defter gibi telefonla gitmek istemiyorum Bu arada fikriniz için teşekkürler hocam

• LG G2 ALIN telefon fazlasıyla iyi.
  • Dostum o zaman htc one alıcaksın,oyunlarda yeterlidir ve senin işini görür.Ama sana şunu söylüyorum lg g2 ve nexus 5 daha iyidir.Ekran boyutuna alışırsın zamanla.Bana kalırsa lg g2nin 32 gb modelini almalısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.