Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maksimum 1200 TL bütçe ile bir telefon almayı düşünüyorum ama karar veremedim.Telefondan ilk beklentim sağlamlık.Evet elektronik eşya biraz şans işi ama 1-1.5 yılda bir telefon değiştirmek,servisle uğraşmak istemiyorum:) Genelde internet ve film izlemek için kullanacağım büyük ekranlı sağlam bir telefon arıyorum.Sizlerden ricam tecrübelerinize dayanaraktan bana bir tavsiyede bulunmanız

• LG G2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zr-z1compact -z1.
    G2 önerirdim ancak sağlam değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 veya Z1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film izlerim interette dolaşırım oyun oynamam diyorsan Galaxy Mega yanlış bir seçim olmaz gibi...
  • g2 tam bir f/p ürünüdür hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur1907

g2 tam bir f/p ürünüdür hocam

+1 g2 onerırım

11 aydır kullanıyorum performans ve batarya rahatlıgı guzel evet bır z1 kadar saglam degıl fakat 5 lıralık seyyardan aldıgım dnadık kılıfla 4 kez dusrudum bırsey olmadı yanı hepten cıtkırıldım cıhaz degıl,z1 deguzel saglam ve sd kartı olan bır cıhaz ama ekran g2 de dhaa ıyı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xperia Z1 ve G2 Arasında kaldım şuan.İkisde güzel telefon.Bir 200 tl daha indirime girerse Sony alırım ama girmezse yapacak bir şey yok G2 alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmili

Xperia Z1 ve G2 Arasında kaldım şuan.İkisde güzel telefon.Bir 200 tl daha indirime girerse Sony alırım ama girmezse yapacak bir şey yok G2 alırım

Paralel ithalat dusunmez misiniz z1 g2 den daha iyidir paralel ithalat düşünürseniz z1 compact da alabilirsiniz ekrani z1 den daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.