Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi (Bütçe 7500 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2015 ekimden beri kullandığım emektar 6S 16GB telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Telefondan yana sıkıntım yoktu fakat kamera ve özellikle hafızası sorun yaratmaya başladı. Android telefona geçiş yapmayı düşünüyorum. Forumda ve diğer platformlardaki araştırmam da Xiaomi Mi 9 128GB öne çıktı. Kafamdaki tek soru acaba Huawei P30 Pro 128GB mi alsam.

Telefonda yaptığım işler genellikle gmail, google drive, sosyal medya uygulamarı ve autocad uygulaması. Oyun oynamıyorum fakat oynamayacağım da diyemiyorum :)

Google Drive 'i ücretli olarak kullanıyorum ve Google hesabımı bırakamıyorum. Telefona google uygulamalarını yükleyememe gibi bir durum olmaması lazım. Bundan dolayı Huawei P30 Pro 'yu kullanan arkadaşların bu konuda yorumlarını merak ediyorum. Huawei P30 Pro alırsam bu konuda sorun yaşar mıyım ?

Xiaomi Mi 9 128GB - Huawei P30 Pro 128GB hangisi daha iyi seçim olur ? Yada başka telefon önerisi var ise ona da açığım.

Bütçe 7.500,00 TL (Bütçeyi artırabilirim fakat telefona çok fazla para vermekten yana değilim. 6S gibi beni 4 sene götürecek üstüne performans olarak hiçbir şekilde kayba uğratmayacak bir telefon olursa bütçeyi artırabilirim.)

• O kadar paranın bir telefona verilmesi beni gerçekten üzüyor gidin 2200tlye redmi note 8 pro alın xiaomi Türkiye garantili kalan paranızla başka ihtiyaçlarınızı giderim tatil yapın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphone 11 alın en az 5 yıl gider o paraya android alınmaz
  • Mazzini M kullanıcısına yanıt
    Hocam 4-5 yılda bir güzel bir telefon alıp beni bir sonraki değişime kadar götürmesini planlıyorum. Dediğiniz gibi o kadar paranın bir telefona verilmesi taraftarı bende değilim ama telefon piyasası bunu gerektiriyor.

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Hocam androide geçiş yapmak istiyordum. iPhone 11 alsam 128 GB alırım. O fiyata bence çok daha güzel kamera, batarya, işlemcili vs. android telefon bulunur. Bu telefonlar beni 4-5 yıl götürmez mi ?

Asıl merak ettiğim konu P30 Pro alsam Google uygulamalarını kullanabilecek miyim ?

• Civil 3ngineer kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon alırken 4-5 yıl götürsün düşüncesi ile alıyoruz ama sürekli telefon donanımları iyileştiriliyor şuanki çoğu telefon sizin kullandığınız uygulamalar yönünden sorun çıkarmaz kırılmadıktan sonra batarya değişimi ile daha uzun sürelerde kullanırsınız ama kamera çekimi 2 yıl sonra tatmin etmemeye başlayacaktır şuan xiaomi mi 8 kullanıyorum 1buçuk yıl oldu alalı kamerası gayet güzel ama yeni çıkan kameraları gördükçe vay be diyorsun telefonun diğer donanımlarını demiyorum zaten amiral olsun olmasın ortalama bir telefonla zaten ihtiyacınız olan herşeyi yapıyorsunuz güncellenen kamera oluyor göz boyamak içinde işlemci performansını birazcık artırıyorlar. Bence redmi note 8 pro alın 2 yıl sonra daha güncel bir telefon daha alırsınız onuda 2-3 yıl kullanır yine güncel çıkan başka bir telefon daha alırsınız bu sayede şuan harcayacağınız paradan daha az harcar ve her zaman şuanki alacağınız telefonlardan daha güncel bir telefon kullanmış olursunuz telefonları iyi korursanız yedek olur yada satar bütçeye dahil edersiniz. Şimdiden hayırlı olsun alacağınız telefon.

• Mazzini M kullanıcısına yanıt
    Huawei P30 pro hakkında düşüncen nedir hocam,

Google uygulamaları ile ilgili sıkıntı çeker miyim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Huawei P30 Pro, kamera çok iyi, işlemci çok hızlı, Google uygulamaları ileride sorun çıkartmaz, Kirin 980 işlemcisinin Google lisansı ambargodan çok önce alınmıştı.

Oneplus 7pro'ya ya da 7t Pro'ya (kavisli ekranlı) da bir bakın isterseniz, bütçenizin yarısı fiyatına alınabilir. Özellikle Pro olmayan yani kavisli ekranlı olmayan, düz ekranli 7 ve 7t modelleri daha da cazip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksph -- 10 Kasım 2019; 14:24:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oneplus 7t pro gerçekten güzel fakat türkiye'de satışı yok diye biliyorum. sahibinden satıcılar varda kayıtlı telefon olduklarını zannetmiyorum.
  • Bu kadar yüksek bir meblağa çıkmaya karar verdiyseniz, kullanım süresi, müşteri memnuniyeti, aksesuar fazlalığı gibi unsurları da düşünmelisiniz. Xiaomi'nin garanti konusunda daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Huaweinin müşteri hizmetleri ve ürün kalitesi iyi olsa da son donemde yaşadığı ambargo nedeniyle ne olacağı belirsiz.

Bence iphone 11 alın geçin. Macera aramayın.
  • note 8 pro yeterli. fazlasına gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civil 3ngineer kullanıcısına yanıt
    Merhaba , turkcell online mağazada iphone 11 alımlarında geçerli indirim kodum mevcut .İlgilenirseniz detayları anlatabilirim :)

• S10 plus

• 4-5 yıl güncel kalsın diyorsanız ip11 alıp geçmeniz lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.

Uzun bi süreçten sonra iPhone 11 almaya karar verdim. Migros indirimine hiç gitmedim. hem 64GB olması hemde çooooook sınırlı stok ile gelmesinden dolayı bu “telefonu sana yar etmezler gardaşşş” dedim kendime ve Migros a gitmedim.

Fırsat olarak şuan elde olan Turkcell i11 256GB 7849 TL var. 128GB yi çekler ve puanlar dahil 7300 civarına düşürebilirsem hemen alacağım. Cuma günü indirim olmaz ise 256 GB yi alacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.