Şimdi Ara

telefon tavsiyesi lütfen bakarmısınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktanda anlaşılacağı gibi telefon arıyorum ama 80 ytl hadi 100 ytlyi geçmecek (20-30 ytl geçebilir tabi) bir telefon arıyorum 2. el olucak mecburan çünkü bu fiyata istediğim özelliklerde telefon bulmak imkansız param az çünkü 600 ytlye v3i aldığım için babam izin vermiyor v3iyi alalı 7 ay oldu biraz sıkmaya başladı arada beni idare edecek telefon almaya karar verdim istediğim özellikler
    -mp3 çalsın
    -iyi kötü kamerası olsun(vga cif falan)
    -hafıza kartlı olsa iyi olur ama bulamam galiba
    -joistik(yazılışını bilmiyorum)hep imrenmişimdir
    -bulutut olabilir
    benim düşündüklerim SE k700 t630 nokia 3660 7610 6670 gibi her markadan olabilir fark etmez beni 2-3 ay oyalasın yeter zaten bizde kapanmış bir sim kartı var onu takıp kullanıcam yani hem v3iyi hemde alıcağım telefonu kullanıcam o yüzden fazla özellikli bir şey olmasada olur yani lütfen herkez fikrini tavsiyelerini yazsın lütfen yardım edermisiniz

• 2.el 7610 olabilir ama ne kadarki? ama elindeki paraya bulurmusun bilmem...
  • mujim_007 ilgin için teşekkürler aslında 100 ytlye camı çatlak bulututu bozuk falan yani bir özelliği hariç hepsi çalışan telefon alınabilir fakat nerden bulucam o var yani bir tarafı bozuk telefon kim satar ki bulma ihtimalim az bu konuyu aslında samsung panteck pilips sagem gibi telefonlar tavsiye edilir diye açtım çünkü o markaların tel fiyatları hakkında hiç bir fikrim yok başka fikri olan varsa lütfen yazabilirmi
  • Sony Ericsson W700i veya K750i 'nin her ikisi de isteklerinizin tamamını karşılar ama ikinci elini bulabilirmisiniz?
  • K700i bulabilirsin 3660 modelinede bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

K700i bulabilirsin 3660 modelinede bakabilirsin

bu 3660 modeli çok ucuz tam bana göreymiş hatta 3650 buldum 70 ytlye çok ucuz galiba 3660 alabilirim çok teşekkürler
  • İyi seçim eğer telefonda kulaklık dinleceksen ufak bir hile ses yüksekliği için, ayarlar-akseuar-kullanılan akseuar-kulaklık yerine işitme cihazı yapıcaksın ses çıkışındaki farkı anlaycaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

quote:

bu 3660 modeli çok ucuz tam bana göreymiş hatta 3650 buldum 70 ytlye çok ucuz galiba 3660 alabilirim çok teşekkürler

70 YTL'ye nerden buldun kardeş....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

quote:

70 YTL'ye nerden buldun kardeş....

donanım haber sitesindeki 2. el ilanlar bölümünde var başka tel tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 12 Haziran 2007; 17:16:03 >

• bu kargo işi nasıl olacak tel alacak olsam bileniniz var mı örneğin izmirden konyaya tel gelecek ama ben parayı önceden yatıramam ki hadi adam teli göndermezse dimi e adamda parayı almadan teli yollamaz bunun güvenli bir yolu çözümü varmı nasıl olacak bu iş bilen biri yada böyle bir alışveriş yapan biri lütfen açıklayabilirmi
  • sen iyisimi seyyardan al ama biraz tuzludur
  • quote:

quote:

Ben 3650/60 onermem arkadasim..irikiyim boyutlari ve agirligi, kullanim sekliyle bana gore kotu bir cihaz..ama 130 ytl ye 2. el K700i bulduysan ya da bulursan kacirma derim..T610, T630 gibi cihazlar da karizma V3i nin yanina oldukca yakisacaktir:) tavsiye ederim..mp3 disinda istedigin butun ozellikler bu iki telde mevcuttur..

• quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

sen iyisimi seyyardan al ama biraz tuzludur

seyyardan telefoncudan mı ah param olsa çeşke 150 ytye 6260 veya 170 ytlye falan 6600 var ama param yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

quote:

quote:

Ben 3650/60 onermem arkadasim..irikiyim boyutlari ve agirligi, kullanim sekliyle bana gore kotu bir cihaz..ama 130 ytl ye 2. el K700i bulduysan ya da bulursan kacirma derim..T610, T630 gibi cihazlar da karizma V3i nin yanina oldukca yakisacaktir:) tavsiye ederim.**** disinda istedigin butun ozellikler bu iki telde mevcuttur..

teşekkürler fikrin için eğer boyutsa problem önemli değil zaten kapalı sim kartıyla eğlence için kullanıcam her yere götürmem teli asıl tel olarak v3i kulanıyorum beni 1-2 ay oyalayacak tel lazım yani sıkılmayım diye yoksa sonra geri satarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.