Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu zamana kadar hep Apple, Samsung ve Huawei telefonlar kullandım, artık Xiaomi kullanmak istiyorum.

Öncelik benim için ön ve arka kamera performansı, sonra da günlük işler ( Instagram, Facebook, Whastapp )

2-3 sene sıkıntısız kullanmak istiyorum ( Bazı xiaomi modellerinde bildirim gelmiyor diye şikayet edenleri duydum )

Belirlediğim modelleri aşağıda yazıyorum, hangisini tercih etmem gerekiyor, yada sizin başka öneriniz var mı ?

Mİ 9 T 128 GB ( İmei atılmış olarak alınacak 2,300 TL civarı fiyatı var )

Mİ 9 SE 128 GB ( İmei atılmış olarak alınacak 2,300 TL civarı fiyatı var )

Redmi Note 7 ( TR garantili olarak baktım 1,700-2,000 TL arası )

Bütçem 2,000-2,300 TL arası

Aslında Mİ 9 T hoşuma gitti ama ilk Xiaomi telefonum olacağı için forumda ki bilgili arkadaşlara danışmak istedim. Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylcn86 -- 3 Ağustos 2019; 9:36:35 >

• realme.com.tr
    realme 3 Pro – realme – Türkiye
    https://realme.com.tr/satinal/realme-3-pro
  • Ben olsam mi9 se alırdım
  • imei olayina girme hat cekim problemleri yasayabilirsin. bu cihazlarin imeisi artik eskisi kadar kolay degismiyor. o yuzden baska model xiaomi cihazlarin modem dosyalarini atiyorlar problemli oluyor. kayitli ve kutudan global cikan kurcalanmamis bootu kapali dogru duzgun cihaz al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 4 Ağustos 2019; 8:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDLuffy06

Ben olsam mi9 se alırdım
    mcocdaki sen misin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.