Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi (Samsıng ace vb.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Samsung galaxy ace almayı düşünüyorum. Fakat qvga video çektiğini öğrenmekle şok oldum. Onun bu açığını da kapatan başka bir model var mıdır? Acil yardım lütfen.

• Samsung Galaxy W (Wonder)

749 TL

1.4 GHz

Oldukça başarılı bir modeldir.
  • Kesinlikle GökaLp'e katılıyorum Galaxy W.Ben bir ay önce aldım telefondan son derece memnunum 1.4 GHz işlemcisine diyecek yok kamera kalitesi de gayet memnun edici
  • neyi neyle kıyaslayacağız zor iş haddim olmayarak bir iki bir şeyler yazayım
    android istiyorsanız ayrı yok istemiyorsanız wave 2 veya wawe M
    android istiyorsanız az ara vereyim diyorsanız
    galaxy ace ben galaxy ace kullanıyorum ace ama kesinlikle İ olmayanı lansmanı gibi minimal tasarım hafıza küçük işlemci küçük flash yok bazıları ekran çözünürlüğü düşük diyor ama hiçde öyle değil şöyle söyleyeyim milltin ayılıp bayıldığı ipohone 3s ile ekran boyutuda çözünürlüğüde aynı ace nin en büyük özelliği tipi görünüşü tabiki bu da göreceli normal ace yi geliştirebilirsiniz android merakınız var ve korkak değilseniz -benim gibi- root edersiniz flash proplemini çözersiniz rot olduktan sonra hafıza sorununuda çözersiniz alırsını class 6 veya daha yukarı 6 veya 16 GB Hafıza kartı uygulamalrı buraya atabilirsiniz daha ileri giderek sistemi bile hafıza kartına atabilirsiniz. yok bunlar ile uğraşmayım hazır olsun derseniz galaxy ace plus veya galaxy Wonder veya neo V daha fazla para ayırailirim derseniz sony experia S veya galaxy S2 htc ler ile ilgili bilgim yok. ben ne yaprım ace mi yine bir ace ile o da galaxy ace 2 olur tanıtımı filan yapıldı ama satışa sunulmadı eli kulağında Türkiye ye gelmesi haziran sonu veya temmuzu bulur her halda özellikleri süper galaxy s 2 nin büyük olmayanı malum s2 4.3 inç bu daha kibar 3.8 inç
    kısacası TERCİH TAMAMEN SİZE AİT BU İŞLER GÖRECELİ BU GÜN GİT TELEFON AL DESELER PARAYA KIYARSAM S2 DEĞİLSE GALAXY ACE NORMAL OLAN DERİM. neden derseniz sebebi yok. belki ace sahibi olduğum içindir hakkınızı helal edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

Samsung Galaxy W (Wonder)

749 TL

1.4 GHz

Oldukça başarılı bir modeldir.

• bende galaxy wonder öneriyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.