Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi ve Yardımı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen konuya gireyim. Geçenlere hediye gelen S3'ümü spot olması ve İMEİ'sinin farklı çıkmasından dolayı iade etmeyi düşünüyorum... Konu ile ilgili mesajlarınızı da beklerim ayrıcahttp://forum.donanimhaber.com/m_96033797/f_//tm.htm#96193350

Sizden istediğin yardım bu 700 TL'lik telefonun yerine max 1000 TL herhangi android telefon tavsiyeniz nedir? Yeni bir S3 mü yoksa bunu kullanmak mı vs tavsiyelerinizi beklerim... Lütfen fiyat performans tavsiyelerinizi bekliyorum. Acil cevaplarsanız ve mesajlarınızı esirgemezseniz çok çok sevinirim...

Her marka olabilir... Android telefonlar bölümüne konu açamadığım için buraya yazdım... Öğrenci adamım. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19fiki34 -- 21 Ağustos 2014; 3:14:11 >

• o fiyata asus zenfone piyasaya girdi

s3 ten daha iyi bir tercih bence. takibe almalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 39nicolasanelka

o fiyata asus zenfone piyasaya girdi

s3 ten daha iyi bir tercih bence. takibe almalısın

+1,S3 artik cop oldu LG L90,SP,Moto G alabilursin 1100 e çıkaran g2 ve z on numara

• hemen arastirmaya bssliyorum dediginiz modelleri.bugun oglene kadar karar vermeliyim. lg yi gormustum guzele benziyordu. yorumlsrinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 19fiki34

hemen arastirmaya bssliyorum dediginiz modelleri.bugun oglene kadar karar vermeliyim. lg yi gormustum guzele benziyordu. yorumlsrinizi bekliyorum

L90 kullanıcısıyım ve öneriyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.