Bildirim
Telefon tavsiyesi (Yarın alınacak)
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güzel seçim yapmışsınız yazmış olduğunuz telefonların hepsi birbirinden güzel.ama bana göre (kişisel fikrimdir)z5 bir tık önde gibi.neden?diğerlerinden daha çok güncelleme alacağı kesin... -
Alt seviye telefon degilki note 5 ve s7 neden az güncelleme alsınlar özellikle note 5 öneririm note serisi kalite
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
z5 kesinlikle
ablamda note 5 var ağır geldi bana o telefon. bu kadar kaliteli modeller arasından eleme yapacaksan tasarımına boyutuna ağırlığına falan bakmak lazım :D -
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
ablamda note 5 var ağır geldi bana o telefon. bu kadar kaliteli modeller arasından eleme yapacaksan tasarımına boyutuna ağırlığına falan bakmak lazım :D
Hocam 2 sene önce s4 almıştım sarjindan dolayı değiştirip g2 aldım 2 senedir kullanıyorum ama artık degistircem.
Samsungdan bu s4 olayından dolayı çekiniyorum ama s6 edge plus ile note 5 özellikleri tasarımı olsun baya hoşuma gittiler.
Büyük ihtimalle ikisinden birini tercih edicem ama bilmiyorum karar veremedim halen.
mutlaka teknolojiye uyum sağlayacak kalitede telefon üretirler. ama önemli olan o telefonun seni ne kadar götüreceği. 5 yıl boyunca 3 farklı samsung modeli kullandım ve üçü de 2. senesinde başladı canımı sıkmaya. sürekli ram temizleme. yer açmaya çalışma falan. bu yüzden samsung a uzağım. diğer modellerden daha fazla ram tüketimi var. ve model yükseldikçe sıfır telefonun ram kullanımı da artıyor. mesela note 3 formattan sonra 3gb ramin 1.2 gb kullanılıyordu. note 5 nasıl bilmiyorum ablamın telefondan baksaydım keşke ilk aldığında. bir arkadaşım 4 yıldır htc one x kullanıyor ve telefon hala ilk günkü gibi çalışıyor. cevremde uzun süreli telefon kullananlar ya htc ya da iphone. ben de bekliyorum şu htc 10 düşse de alsam diye. şimdi trt payı falan da eklendi daha da artacak fiyatlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X