Şimdi Ara

Telefon teknolojisi ne zaman stabilleşir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda inanılmaz bir hızlı tüketim ve hızlı teknoloji ilerlemesi söz konusu, bu gün aldığın telefon seneye çöp oluyor. ben şuan kullandığım telefon'u 6 sene önce almıştım, prensip olarak tüketim toplumunun bir üyesi olmaya karşıyım. ama işim gereğide bir android telefon almam şart (android developer'ım).sizce bu telefon piyasasındaki sıcaklık ne zaman normal'e dönecektir. bir telefon aldımmı 3-5 sene kullanmak istiyorum.

Öngörüleriniz nedir? Piyasa ne zaman sakinleşir?

• 3-5 sene kullanmak neyse ama guncel ıhtıyaclarını hıcbır tel karsılamaz bence ısın yazılım kısmıda var androıd surumu cıktıkca tel konfıgurasyonlarıda gelısecektır durmadan maalesef teknolojı cok nankor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni telefon nasıl satılacak , bu piyasa nasıl dönücek insanların elinde görüyorum iki bin liralık iphone 5 leri , 4 le ne yapamadılar ki 5 geçtiler olayteknoloji açlığı değil etiket mevzusudur !!! yoksa bu sene iyi bir telefon al seneye çöp olmaz...... arkadaşım ilk çıkan galaxy s i almıştı bundan sanırım 3-4 sene önce güncelleme ile hala canavar gibi alet ......
  • Millet telefon almaktan sıkılınca.
  • Gormemıslık,sonradan gormelık varoldukca buda var olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.