Şimdi Ara

Telefon ve Buluşma Maceram.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca fake hesap bunu bildireyim samimi olmakla birlikte anlatılanların salt olup tamamen ütopik olmadığı gerçeğinden dem vurabilirim.

İlk Mesaj;

Uzun zamandır durakta seni izliyorum fütursuzca. Eminim benim kim olduğum hakkında onlarca şüpede bulunacaksın ve benim bu gizli hayranlığımdan çok sana olan duygularımdan çok benim kim olduğumu düşüneceksin. Evet bunun etik olmadığının farkındayım yalnız sana bir şekilde ulaşmam lazımdı ve bunu başardım.

Devam;

Sen her kimsen uğraşamam!

Bunları yazan; 21 yaşında Üniversiteden okuyan kişi. Hayatının geneli interaktif ortamlarda geçip, sosyal hayatının geneli akrabalardan ve bir kaç dosttan oluşan, rutin kişilerin rutin eylemleriyle örtüşen Gençtir. Haa kızlarla arası iyi midir, sayılabilecek türdendir. Metropol çocuğudur, yeri gelir fırlamalığnı yapar yeri gelir felsefik tezlerini koyar. Konudışı hayranlığım vardır severim her ne kadar liseli olmasa da, bazen onları yerine koymuyo da değilim kendimi. Neyse gençler, çalışkanlar, asosyaller, sosyaller, kaslılar, kassızlar. Diyeceğim o ki üfürükten bir olay değildir.

Benim amacım gerçek bir ilişkiden çok heyecan aramaktır, kişilerin sosyal hayatta ne tür tepkilere nasıl karşılık vereceklerini merak ettiğimden denemeler içerisinde bulunuyorum ve bu ikili ilişkilerde çok işe yarıyor.

Kızın mesajı üzerine yazarım;

Aslında benim böyle bir çabaya girmem senin mutlu etmemden geçecektir. Belki beni tanımayacaksın, tanımak istemeyeceksin keza söylediklerime kulak verip aslında cevap verilesi bir insan düşüncesini de inkar edemeyeceksin.Bu nasıl bir güvendir diyeceksen; sana ilk çektiğim mesajdan da anlaşılmıştır.Keza kişilik arayışında olan bir insanın bu denli cesarette bürünüp senden karşılık beklemek hayalcilik olurdur.

Bayağı zaman geçti 1 saat gibi sonra cevap geldi.

-Benimle alay mı ediyorsun?

Tabii ben yine uzun ve kafa karıştırıcı cümlelerime devam ettim;

-Bunca cümlelerden sonra sadece boşa geçen bir zamanın değerlendirilmesi olarak mı görüyorsun benim sana karşı olan düşünceleri mi?

- Neden 50 yaşında gibi yazıyorsun?

- Neden beni anlamak için geniş düşünmüyorsun.

- Böyle süslü kelimelerle kendini masum mu göstermeye çalışıyorsun, hem neden sana yazıyorum ki hala...

- Sana söylemiştim o iç sesini bi tarafa atmayacaksın ve seni kemirecek diye.

-Seni anlamaya çalışmak, tanımaya çalışmak değildir

- Beni tanımak, anlamaktan geçer ki şu an sapık mıyım yahut bunu herkese yapıyor muyum kuşkusundasın?

Yine bayağı bir süre beklemek zorunda kaldım sanırım iş yerinde boş vakit bulamıyordu ve aralarda bana yazıyordu.

- Arkadaşım bak kuşku duyacak bir değer de değilsin neden kendini gizemli yapıp benim merakımdan faydalanmak istiyorsun ki?

(beni fena sıkıştırdı normal şartlarda bu denli bir cevap almamıştım genelde kimsim, nerden aldım numaramı, seni şikayet edeceğim vs... Türden mesajlar alırdım, bayağı merak uyandırdı ben de bu durum)

- Sana kendimi açıklamaya çalışacakken beni her kimse yapıp soru dahi sormadın şimdi ise meraktan bahsediyorsun.

(mesajlar 10-15 dakika geçikmeli geliyor)

- Varsayımlar hakkında konuşuyorum tabii ki de senin kişiliğin hakkında soru sormak gibi bir eylemde bulunmayacağım ki amacın bu zaten!

Bu bal niyetineydi sevilmeyebilir ve o kadar yazmam gereksiz olur diye düşündüm şimdilik nabız ölçelim. Yazım yanlışları varsa afola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laabebe -- 22 Mart 2012; 19:12:51 >

• Sonra?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.