Şimdi Ara

Telefon veya internet aboneliği olmayanlar için Türk.Net'e geçiş şekli tavsiyesi (adsl için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
14
Favori
11.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 5 yıldır kullandığım hazırneti taşıdım. Benim ilk hazırneti taşıma onaylanmadı. 2 gün sonra hallettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de telefon ve internet yok, türknete başvurmak için önce telefon mu bağlatmak gerekiyor yoksa türknet kendisi hallediyor mu başvurunca?

Ayrıca türknette kurulum işi nasıl oluyor, binadan evin içine bağlantıyı kendimiz mi hallediyoruz?

• hocam ben ttnet yalın internet kullanıyorum evde sabit telefon yok. 29 mayısta taaahhütüm bitecek türknete geçmeyi düşünüyorum sanırım sabit hat şart. ben de bu şekilde yapmayı düşünüyorum da size sabit telefon verdiler mi yoksa sizin telefonunuz vardı da sadece bağlantı mı yaptılar?
  • gun1 kullanıcısına yanıt
    Kullanmayacaksanız telefona falan ihtiyacınız yok. Siz kabloyu direk modeme de bağlayabilirsiniz yalın adsl de olduğu gibi. Size bir numara tahsis ediliyor sadece numaranız bu deniyor. Kullanacaksan kullan kullanmayacaksan dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Kullanmayacaksanız telefona falan ihtiyacınız yok. Siz kabloyu direk modeme de bağlayabilirsiniz yalın adsl de olduğu gibi. Size bir numara tahsis ediliyor sadece numaranız bu deniyor. Kullanacaksan kullan kullanmayacaksan dursun.

he o şekilde oluyosa mükemmel olur zaten kullanacağımdan değil almak şart ise diye dedim. numara vb. tahsis edilsin ben gene kullanmayayım internet yeterlidir. yakında türknet müşteri hizmetlerini arayıp kesin bilgi alırım umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim.
  • gun1 kullanıcısına yanıt
    Türknette şu anda tek tarife var, mevcut telefon numarasına internet tahsis ediyor, mevcut telefon numaranızı da türknete otomatik taşıyor, kullanmasanız da telefon hattına mecburen sahip oluyorsunuz. 59.90 telefon+internet fiyatı kullanın ya da kullanmayın. ilk konudaki yöntemi izleyin. sadece telefon alıp ya da telefonsuz başvurulardan kaçının.
  • Arkadaşlar şimdi bende ttnet yalın internet var. Türk Telekomdan yeni numara alıp neti bu numaraya aktarabilir miyim acaba saygılar.

• Hocam şu konudaki arkadaş adsl den vdsl e geçişte sorun yaşamış hazırnet paketi adsl sanırım dediğiniz yöntemi uygularsak vdsl e geçişte sorun yaşarmıyız?
    https://forum.donanimhaber.com/adsl-den-vdsl-ye-gecis--124007169

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 13 Mayıs 2017; 16:42:58 >
  • Tiny Titan kullanıcısına yanıt
    Bu konu adsl'ye sorunsuz geçiş şekli tavsiyesi üzerine, vdsl ile ilgili bir deneyimim yok maalesef.
  • daha önceden hattım olmasa benimde yapacağım şekil bu'dur pratik çözümler tebrik ederim.
  • vdsl için nasıl bir yol izleyebiliriz.
  • Hat aktivasyon, kurulum hizmetleri gibi şeyler için ücret çıkarılmıyor mu ?

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    aktivasyon ücreti zaten yok. kurulum ben istemedim o yüzden ücret yansımadı. HazırNet kullanım esaslarını okumanızı tavsiye ederim.
  • vdsl için de bi yöntem olsa keşke. Arkadaşıda bu kıvrak zekasından dolayı tebrik ederim
  • Türknet baglatırken sorun yaşayan arkadaşlara sürekli senin yaptıgın gibi yapmalarını söylüyordum türknet baglatacakların sorun yaşamak istemiyorsa kesinlikle uygulaması gereken bir yöntem.

• dragontool D kullanıcısına yanıt
    Hocam evraklar tam türknette. 1haftadır bekliyorum. Napsam böyle yapsam mı?

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Beklemeye sabrın kalmadıysa iptal ettir aynı yöntemi uygula bence yada biraz daha bekle 1ayı bulabiliyor haberin olsun.

• dragontool D kullanıcısına yanıt
    Hocam iptal ettirmeden direk yapamaz mıyım sizce?

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    türknet başvurunu iptal ettirceksin taahhutsuz ttnet baglatacaksin internetin açıldıgı gün tekrar türknet basvurusu yapacaksın sorunsuz gecisin saglanacak.

• Bu hafta konu sahibinin yöntemini izleyerek bende yapacağım bu işlemi. Buradan bilgilendiririm sizi:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.