Şimdi Ara

Telefon veya internet aboneliği olmayanlar için Türk.Net'e geçiş şekli tavsiyesi (adsl için) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
14
Favori
11.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitti mi hazırnet+telefon olayı anlamadım. 30 Eylül filan demiş bu ne demek oluyor???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Srebrenica kullanıcısına yanıt
    30 Eylül itibari ile abone alımına kapatıldı fakat MH alıyoruz demiş bazı arkadaşlara
  • akinciplak A kullanıcısına yanıt
    BOŞ PORT SORUNU ÇÖZÜMÜ:
    29-eylül-cuma-Hazırnet başvurusu (TÜRK TELEKOM)
    2-ekim-pazartesi-Eve gelip kurulum tamamlandı internet aktif. 9.00-12.00 AM
    2-ekim-pazartesi-turk.net başvurusu,çıktıları imzalayıp kargo verildi. 03.00 PM
    5-ekim-perşembe-kargo ulaştı.
    6-ekim-cuma-belgeleriniz ulaştı mesajı geldi 12.00 AM
    6-ekim-cuma-aradılar sesli onay felan aldılar 04.00 PM
    7-ekim-cumartesi-telefon hizmeti için operator değiştirme talebi alındı mesajı geldi. 09.00 AM
    8-ekim-pazar-internet hizmeti için operator değiştirme talebi alındı mesajı geldi. 11.00 AM
    8.ekim-pazar-TURKNET AKTİF. 4.00 PM Nema Problema :=)
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Bitseydi web sitesinde hazırnet seçeneği olmazdı. Sadece zam gelmiş, günlük 3 TL idi şimdi 5 TL olmuş
  • turgay75x kullanıcısına yanıt
    Koşullarda;

Tarifeye 30 Eylül 2017 tarihine kadar başvuru yapılabilir.

bu şekilde bir ibare geçiyor buna istinaden böyle dedim fakat başvuru alıyor olabilirler
  • benimde port sorunu var Turknete sordum böyle yapsam olur mu diye olmaz dediler
  • Xeqona X kullanıcısına yanıt
    Hiç olmaz, eğer müşteri alımı varsa ve bölgeniz adsl ise yardirin burdan hatta isterseniz ev telefonu da açın belki numara seçmenize izin verirler.

• Xeqona X kullanıcısına yanıt
    Bunun Turk.net ile ilgisi yok, resmi olarak size bu şekilde yapın demezler, çünkü diyemezler.
    Doğru söylüyorsunuz, bu şekilde bir ibare varmış ben dikkat etmemiştim, teşekkür ederim.
  • Ücrette değişiklik olmuş, sanırım halen Hazırnet başvarusu geçerli. Yarın başvuru yapacağım bende.

• HBKocabiyik kullanıcısına yanıt
    sonucu buraya yazın lütfen biz de böylece forumdaşları yönlendirmeye devam edebilecek miyiz görelim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBKocabiyik

Ücrette değişiklik olmuş, sanırım halen Hazırnet başvarusu geçerli. Yarın başvuru yapacağım bende.

Hocam hazırnete geçiş imkanı varmıymış öğrenebildiniz mi?
  • karasimsek06 kullanıcısına yanıt
    kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Aradığımda kampanyanın sonlandığını söylediler.
    bölge müdürlüğünü denediniz mi ?
    İnternet sitelerinde de kampanya tarihi geçmiş gözüküyor, neden bölge müdürlüğü ile iletişime geçeyim anlamadım? Boş port için bölge müdürlüğünü dediyseniz vaktim olmuyor ve iki haftada bir sokakta boş port çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBKocabiyik -- 19 Ekim 2017; 15:19:38 >
    isterler ise bölge müdürlüğü süresi geçmiş kampanyaya müşteri alımı yapabilir onun için dedim
  • Bugun hazirnet+telefon icin basvuru yaptim pazartesi kuruluma gelecekler hala basvuru aliniyor yani. Kac gun sonra turknete tasimami onerirsiniz?

• Informed I kullanıcısına yanıt
    evine tamamıyle kurulum yapılsın bir gün hazırnet kullan ev telefonunu test et her şey hazır ise başvurunu yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

evine tamamıyle kurulum yapılsın bir gün hazırnet kullan ev telefonunu test et her şey hazır ise başvurunu yaparsın

Ilk gun kurulum yapilirken modem baglaninca 5TL yazar zaten, 6GB 1mbps geri kalanida 256kbps tepe tepe kullanayim ozaman

• Informed I kullanıcısına yanıt
    Ne oldu sizin kurulum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.