Şimdi Ara

Telefon veya internet aboneliği olmayanlar için Türk.Net'e geçiş şekli tavsiyesi (adsl için) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
14
Favori
11.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Ne oldu sizin kurulum

Kurulum yapıldı şimdi.

TT hızında uçuyoruz

Telefon veya internet aboneliği olmayanlar için Türk.Net'e geçiş şekli tavsiyesi (adsl için)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Informed I kullanıcısına yanıt
    o ping ne bee
  • Gecis yapildi sonunda. Adsl olarak acildi. Cgnata dahil degil suanlik ilginc olarak.

Online islemlerde vdsl paketleri gozukmuyor sadece 16liklar var. Destek kaydi acacagim artik vdsl icin

• Merhaba, Turknet'ten kacis icin de kullanilabilecek bir yontem olmus bu. Merak ettigim konu ev telefonu ile almak zorunda miyiz? Yalin alsak da ayni sekilde yapilabiliyor mu? Bir de daire icine kadar baglantiyi tasiyor degil mi TTNET? Diger servisler gibi ankastreye kablo birakip gitmiyorlar?
  • ev telefonu alsanız iyi olur çünkü yalın dan turknet e geçtiğiniz zaman turknet size bir ev telefonu numarası veriyor, elemanlar sahadan yeni bir hat belirleyip yine bina girişinde bırakıp gidebiliyor. En sağlıklısı tt den hem ev telefonu hem hazırnet alıp ikisini birden turknet e taşımak. ama hazırnet şartları biraz değişti web sitesinden kontrol ediniz
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Turknet'ten kacis derken ciddiydim, Turknet altyapiyi YAPA'ya cevirdigi icin baska bir ISS'e gecmenin tek yolu yeni basvuru yapmak, tasima yapilamiyor yani. Netspeed ile konustum Telekom ile anlasmamiz yeni hatti ankastre kutusuna kadar bagliyorlar kutudan bina veya eve elektrikci tutup ayrica kablo cektirme yapmalisiniz dediler. Bununla ugrasmamak icin Hazirnet'i dusundum ben de. Ayrica port beklemek, baska ISS oldugu icin Telekom'un isi uzatmasi gibi sorunlarin da onune gecilmis olunacak.

Burada amac internetsiz kalmamak icin Hazirnet ile eve kadar yalin interneti baglattirmak, test edip baglantida sorun yoksa Netspeed'e gecis icin basvuru yapmak ve Netspeed'e gecis tamamlandiktan sonra da Turknet'i iptal ettirmek.

Hazirnet'in sartlarina baktim, fiyat disinda pek bir degisiklik goremedim. Bu arada su ifadeye gore:
    "Tarife kapsamında Bağlantı ücreti ve aylık ücret hediyedir." binaya veya daireye kadar hatti baglamak zorunda olmalari gerek. Yalin alinca Telekom kendi baglantisini da ankastrede birakmaz oyle degil mi?

• ben onu tt den kaçış diye düşündüm siz yapa dan 5 mbit alan kişi idiniz sanırım. netspeed e geçiş yapacak iseniz ev telefonuna gerek yok. Tukrnet her türlü ev telefonu vereceği için konu başındaki arkadaş onu almış tekrar devre ile uğraşmamak için.

numara önemli değil ise size her yol serbest
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Hayir ben o kisi degilim ve hayir her yol serbest de diyemeyiz, TTNET haricindeki her ISS icin basvuru sonrasi ayni sorunlar mevcut bu yuzden de Hazirnet bu sorunlarin onundeki tek cikis yolu olarak gorunuyor. Buraya yazmamin nedeni de Hazirnet'i yalin alanlarin deneyimlerini ogrenmekti.

Turknet'in bitmek bilmeyen hiz problemlerinden ve her ariza kaydina ic tesisata baktirin gibi cevaplar almaktan bikanlar icin de bu yontem kullanilabilir.
  • Bende bu yolu izlemek istiyorumda hala geçerlimi hazırnetin şartlarında bir değşiklik varmı? evrak felan imzalıyormuyuz?

bugunlerde netspeede yeni abonelik başvurdum tt ekipleri altyapı yok diye gelmediler.halbuki 7 yıldır internet kullanıcısıydım.

bende hazırnet yalın tarifesine başvuru yapıp netspeede geçiş yapmak istiyorum olurmu? son 2 gün kalmış hazırnet başvuru alımlarına, ne yapmam gerekli akıl verin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wqeqwew -- 28 Eylül 2018; 16:13:40 >
  • abi bende netspeede başvurdum yeni abonelik icin saha ekibi gelip bağlamadı hazırnete başvuru yapıp sonra netspeede geçsem olurmu sende durum nedir?
  • Arkadaşlar merhaba. 27 eylül 2018 tarihinde Superonline internet paketimi türknete geçiş yaptım aktivasyon msj geldi ;

1- 27 eylül akşamı eve geldim Superonline internetim hala vardı bende şaşırdım ikisi nasıl aktif oluyor diye sonra turknet modemini bağladım baktım 32 mgb internet vardı

2- 28 eylül saat 14:00 sularında eşim aradı internet Yok diye sonra Superonline bağla dedim baktım ondada internet Yok dedi

3- akşam eve geldim harbiden de ikisinde de internet Yok arıza kaydı oluşturdum hala bekliyorum açık olan internet nasıl kapanır 2 gün önce ikiside aktifken şimdi hiç biri Yok çıldırıcam

4- aşağı telefon kutusuna indim baktım bişey sökülmemiş ev telefonumu arıyorum telefon ankastresinden kontrol ediyorum hattım bağlı

5- ev telefonu dışarıya arama kapalı fakat dışardan aramaya açık ne yapmam lazım? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: wqeqwew

abi bende netspeede başvurdum yeni abonelik icin saha ekibi gelip bağlamadı hazırnete başvuru yapıp sonra netspeede geçsem olurmu sende durum nedir?
    Mesaji yeni gordum, islerim yogun oldugu icin henuz basvuramadim. Bu hafta icinde vakit bulabilirsem basvuracagim. Evde aktif bir telefon hatti yoksa Hazirnet uzerinden baglanti sart, yoksa hem ekstra ucretler cikiyor hem de elektrikci, kablo vs ugrasmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion222

Bu mesaj silindi.
    Yil sonuna kadar uzatildi ama TurkNet icin tavsiye etmem.

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(ÖNE ÇIKARALIM)

Bu arada yalin da alinabilir, telefon ile almak gerekmiyor, ihtiyaciniz yoksa bosuna telefona para odemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archangelic -- 13 Aralık 2018; 5:38:31 >
  • Pazartesi gununu beklemenize gerek yok, telefonla basvurabiliyorsunuz, simdi arasaniz yarin ekibin gelip kurulumu yapma sansi yuksek, bana ertesi gun gelip kurulumu yaptilar.

Evde internet kurulum hizmetini istemeyin, gelen ekip yapmak isterse de ben hallederim dersiniz cunku taahhut verilmediginde bunun 90-150 TL arasi ucreti var.

"Evde İnternet Kurulum Hizmeti 24 ay taahhütle ücretsizdir."

Dikkat edilecek nokta su; yeni baglantiyi modeme takin ama kullanici adi ve sifre girmeyin (+6 TL odemeye gerek yok ki zaten ilk fatura 40-45 TL gibi bir tutarla gelecek, asagida detay vericem), hat degerlerine bakin, her sey normalse de NetSpeed'e isletmeci Degisikligi Talep Formu'nu doldurarak basvurun. Evraklari ucretsiz gondermek icin NetSpeed musteri hizmetlerinden gonderi kodu isteyin. O kodla kargo subesine gidip ucretsiz gonderebilirsiniz. Evraklar ellerine ulastiktan sonra 1-2 gun icinde hattiniz NetSpeed'e gecmis olur.

Yalın internet aylık erişim ücreti tüm vergiler dahil 20 TL
    Yalın İnternet Devre Hazırlama Ücreti (1 defalık tüm vergiler dahil peşin 10 TL)
    Damga vergisi 10 TL civari. Sitede bu ucretsiz yaziyor ama TT damga vergisini faturaya yansitiyor.
    Totalde 40-45 TL gibi bir fatura cikiyor.

Bir diger onemli konu da musteri hizmetleri Elit ekip teklif edebilir, bu da ucretli bir hizmet, bundan da uzak durun.

Rica ederim.

• Superonline kullanıyorum taahhüt bitecek 7 gün sonra bu yöntem hala yapılabilir durumda mı?

• muhtemelen degildir cunku tt artik sozlesmelere nakil yapilamaz cart curt maddeleri ekliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • q9a2 Q kullanıcısına yanıt
    Hazırnet nakil yapabilir diyor.
    Ama sabit hat için uygun paket bulamadım tahhütsüz

• evet inceledim nakil olabiliyor ama verilen hizmet adsl..
    vdsl cevirmek zahmetli gene port muhabbetine takilir.
    ama altyapi zaten adsl ise olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar adres degisikligi yapıyorum.turknetimi taşıyacağım..Superonline fiber yok altyapı olarak...Nakil ücreti 60 TL istiyorlar.Bu normal mi sizce? Turktelekoma ya da başka bir internet saglayiciya gecmelimiyim?

• Hazırnet satışa kapalı ben alamadım Bilginize (Ağustos 2019 da)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.