Bildirim
TELEFON WİFİ BAĞLI AMA İNTERNET YOK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Modeme reset attiniz mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun çözüldü mü? -
Sorun çözülmedi
Up.
Hocam muhtemelen modem eski, wireles entegresi sorunlu , diğer kısım(kablolu bağlantı) sronsuz oldugu için modem oradan çalışmada sorun yapmıyor. Kapatıp açınca modemin uzerindeki muhtemel kondansator bosaldığı için veya entegre sodugu için bir süre wireless veriyor daha sonra sorun başlıyor, kısa zamanda modem değişimi gerekiyor gibi.Dükkana ugra yenisini vereyim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 11 Nisan 2015; 1:17:01 > -
İllaki modemi değiştirmek mi gerekiyor soruna çözüm yok mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can4343 -- 11 Nisan 2015; 19:43:33 >
Modemin marka ve modeli yazar mısın ? -
Airties RT-206 v4 modemime reset te attım ama hala çözülmedi -
Korkarım oyle.... -
Firmware update yapman gerekiyor. Bu videoda nasıl yapacağın anlatılmıştır.https://www.youtube.com/watch?v=41B9H2gggxM -
Çok teşekkür ederim :) şimdilik çozüldü gibi ama senın dediğinide denerim kanal değişirerek yaptım :) iyi forumlar -
Sorunum çözülmedi güncelleme yapamadım yaptım ama olmadı bi yardim edin nolursunuz -
ttneti ara müsteri hizmetleri güncelleme yapar olmazsa modemi değiştir. -
modemi değiştirmek istemedim de sürümü zaten 10.0.0.4 galiba
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- machine check exception
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- autocad kesikli çizgi
- nokia güvenlik kodu
- bios pili biterse ne olur
- iso dosyası nedir
- komut istemi
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- laptop menteşe tamiri
- internet hızlandırıcı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X