< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrVOIDexclux -- 4 Mart 2024; 23:53:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrVOIDexclux -- 4 Mart 2024; 23:53:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ikinci el mi sıfır mı aldınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
shortcut launcher ı yükleyin. etkinlik yöneticisi kısmından arama yapmadan pil yazan kısma inin tıklayın en aşağıda çince yazan seçeneği tıklayın açılan pencerede sağ üstte pil ömrü yazacaktır. soldaki değer kapasite sağdaki değer pil ömrü o kısmın bana bir ss ini atın içime kurt düştü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pardon bu play.google.com Shortcut Maker - Apps on Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=rk.android.app.shortcutmaker< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
video çekiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aa hmm pocolarda pil ömrü kısmı ya yok ya başka yerde o zaman tüh. kullanılmışsa belli olurdu ondan bakmak istedim. Neyse yapacak birşey yok. mi shop'tan mı almıştınız. seri nodan garantiye baktınız mı ne zaman başlamış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |