Şimdi Ara

Telefon zil sesi önerisi 😊😊

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bazılarının sorduğu gibi hangi telefon iyi, hangisini almalıyım gibi sorulardan haliyle gına geldi. Az kafamız dağılsın hemde öneri olsun diye sorum da çok basit iphoneun kendi zil seslerinden sevdiklerim gitar, marimba, ksilifon, açılış saptanmış yazan bu türleri seviyorum. İ tunes storedan zil sesi satın aldım. O da crank. Yani bu saydıklarıma benzer var mı bildiğiniz güzel orjinal zil sesleri orjinal derken satın alabileceğim yani çünkü ben bulamadım isimlerini bilmediğimden 😊 yani sizden öneriler bekliyorum..😊😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guziide -- 20 Ekim 2015; 12:56:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Zil Sesi Önerileri: En İyi iPhone Zil Sesleri

Telefonunuzun zil sesi, kişiliğinizi ve tarzınızı yansıtan önemli bir ifade şeklidir. Pek çok kişi için en iyi iPhone zil sesini bulmak zorlu bir görev olabilir. İşte aramanıza yardımcı olacak bazı öneriler:

En Güzel iPhone Zil Sesleri

• "Reflection" (Hans Zimmer, "Mulan" filminden)
    • "Can't Stop the Feeling!" (Justin Timberlake)
    • "Shape of You" (Ed Sheeran)
    • "Uptown Funk" (Mark Ronson ft. Bruno Mars)
    • "Blinding Lights" (The Weeknd)

En İyi iPhone Zil Sesi

İşte iPhone'unuz için göz önünde bulundurmanız gereken en iyi zil seslerinden biri:

• Marimba (varsayılan iPhone zil sesi): Klasik ve zamansız bir seçenek.
    • Ascend (varsayılan iPhone zil sesi): Yükselen notalarıyla dikkat çekici ve enerjik.
    • Reflection (Hans Zimmer, "Mulan" filminden): Epik ve ilham verici bir seçim.

iPhone Zil Sesi Önerileri

iPhone'unuz için benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir zil sesi arıyorsanız, aşağıdaki önerileri göz önünde bulundurun:

• En sevdiğiniz şarkılardan bir bölümünü zil sesi olarak kullanın.
    • Sanatçınızın web sitesinden resmi zil seslerini indirin.
    • Üçüncü taraf zil sesi uygulamalarını kullanarak özel zil sesleri oluşturun.

Zil Sesi

Zil sesi, gelen bir çağrıyı veya mesajı bildiren sesli bir uyarıdır. En iyi zil sesi, tercihlerinize ve kişiliğinize uygun olandır.

Telefon Zil Sesi Önerileri

Telefonunuz için en iyi zil sesini seçerken şunları göz önünde bulundurun:

• Zil sesinin uzunluğu ve tonu.
    • Zil sesinin telefonunuzun ses profiline uygunluğu.
    • Zil sesinin çevrenizdeki insanları rahatsız edip etmeyeceği.

iPhone En İyi Zil Sesleri

iPhone için en iyi zil sesleri, cihazınızın özelliklerini ve kullanım alışkanlıklarınızı dikkate alan zil sesleridir.

iPhone En Çok Kullanılan Zil Sesi

"Marimba" zil sesi, iPhone'larda en çok kullanılan zil sesidir. Klasik ve zamansız çekiciliği nedeniyle popülerliğini korumaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Size tavsiyem iTunes üzerinden zil sesi alacağınıza şarkı satın alın ve istediğiniz şarkıyı GarageBand kullanarak zil sesine dönüştürün , bu durumda hem istediğiniz zil sesini elde etmiş olursunuz hem de seçmiş olduğunuz şarkının tam versiyonuna sahip olursunuz.

http://www.iphoneturkey.com/2014/01/garageband-ile-iphoneda-zil-sesi-ringtone-hazirlama.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akke4323 -- 20 Ekim 2015; 15:50:44 >
  • Zedge uygulamasından indirilebilir.
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    Ben zil sesi veya sizin deyiminizle şarkı önerisi istiyorum değişik olarak zil sesi yapmak için :)

• Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    İndirme de sıkıntı yok sadece indirebileceğim alternatif parçaları soruyorum bildiğiniz sevdiğiniz önerdiğiniz parçalar yani :)

• "Megaman" ve "Mario" hayranı olarak;

Zil sesim -
    youtube
    Mega Man 4 - Cossack's Fortress 2 (Sega Genesis Remix)
    http://youtu.be/0CLKyvwmjDo

Mesaj sesim -
    youtube
    Super Mario Bros - Pipe - Sound Effect [HQ]
    http://youtu.be/5JfVoAMKx8U

iPhone'un kendi sesleri çok sıradan geliyor bana, bir de bir ortamda telefon çalınca (veya mesaj gelince) herkes kendi telefonuna bakıyor. Bu durumdan gına gelmişti. Özelleştirdim telefonumu, kafam rahat kulağım rahat.

Edit: ilk iPhone kullandığım zaman telefon sesim "Street Fighter" oyunundan "Balrog"un sahne müziği idi.

youtube
    Balrog Theme SNES
    http://youtu.be/Oj9o6Ed4NTc

Yalnız herhangi bir "NES&SNES" müziği duyan, "Aa, bu Mario'nun müziği değil mi?!" diye soruyor. Bildikleri tek retro oyun "Mario"dan ibaret 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydiver132 -- 20 Ekim 2015; 17:23:10 >

• skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Klasiklerde güzel ama bir süre sonra değiştire değiştire kalmıyor ama kullanıyorum yine de sıkıntı olmuyor da arada değiştirmek gerek :) önerileriniz için sağolun bakacağım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.