Türkiye'de ADSL kullanıcılarının en fazla şikayet ettikleri konu telefon kullanmadıkları halde internet kullanabilmek için zorunlu olarak telefon hattı sabit ücreti ödemek zorunda bırakılmalarıydı. Türk Telekom şikayetleri değerlendirdi ve harekete geçti. Çıplak ADSL ile internet kullanıcıları, kullanmadıkları halde zorunlu telefon hattı sabit ücreti ödemekten kurtulacaklar.
Türk Telekom CEO'su Paul Doany "Çıplak ADSL" projesi üzerine çalıştıklarını söyledi.
Doany, internette vergilerin indirilmesiyle birlikte alternatif internet servis sağlayıcılara (ISS) yönelik fiyat avantajları sunacaklarını bunun için fiyatlarının belirlenmesini beklediklerini söyledi. Paul Doany, “Önümüzdeki yıl çıplak ADSL modeli üzerinde konuşmaya başlayacağız. Fiziksel hat maliyetinin çıkarılması lazım. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu(BTK) fiyat üzerinde çalışıyor. Rakam veremiyorum ama belli olduktan sonra bu model gündeme gelecektir” dedi.
Sabit telefon kullanıcılarına özel
Paul Doany, sabit telefonda rekabetin UMTH lisansları ile çoktan başlamış olduğunu, ödeme güçlüğü çeken 1.5 milyon civarındaki müşterisine özel avantajlı tarifeler sunacaklarının da haberini verdi.
Sonunda gerçekleşecek gibi ama sanırım tarifeler normal aboneliklerden biraz daha fazla olacak gibi tabi buna karşı da dava açılabilir
quote:
Önümüzdeki yıl çıplak ADSL modeli üzerinde konuşmaya başlayacağız.
Daha konuşacaklar, düşün artık reklamını yaptıkları vdsl daha yok ortada...
Hadi Hayırlısı inş. yapabilirler yakın zamana...
ELİN GAVURU KENDİ ÜLKEMİZ DE DAHA ÇOK KONUŞUR !!!!!
sayın genel mudur diyor ki, vergiler düşünce ....diyor.neden ille devletın vergısını çalmak istıyorsun..kazandıgınız haram tırılyonlardan fedarlık edin.yok vergi düşerse sabit ucret kalkacakmış...
Adamların işi milleti söğüşlemek .Ama onların suçu yok tekel konumundaki kurumu peşkeş çekenlerin hiç sesi çıkıyormu .Kablosuz internetin önünü kesip duruyorlar rekabet oluşup vatandaş ucuz internet kullanmasın diye. Ben kendi adıma sabit telefon kullanmayı enayilik olarak görüyorum bence aklı olan herkes adsl için mecbur kalmamışsa iptal ettirmeli .O zaman hizaya gelirler
quote:
Orjinalden alıntı: velideli
Adamların işi milleti söğüşlemek .Ama onların suçu yok tekel konumundaki kurumu peşkeş çekenlerin hiç sesi çıkıyormu .Kablosuz internetin önünü kesip duruyorlar rekabet oluşup vatandaş ucuz internet kullanmasın diye. Ben kendi adıma sabit telefon kullanmayı enayilik olarak görüyorum bence aklı olan herkes adsl için mecbur kalmamışsa iptal ettirmeli .O zaman hizaya gelirler
hadi bakalım hayırlısı . inşallah kısa zamanda gerçekleşir
iste bekledigim haber bu, 6yil milleti somurdunuz simdi akillari baslarina geldi heralde
Demekki neymiş her şeye boyun eğmemek lazım, o kadar tepki verdik boşa gitmedi (ama adamın açıklama da baya esnek istedikleri gibi yorumlayabilirler, kesin konuşmamış) galiba.
bana yaramaz okulum bitiyor 4 yıl sömürdüler beni haram olsun ne diyeyim soksunlar bi yerlerine artık.
bence akıları başlarına geldiginden degil milleti söğüşlemek için farklı bir yol üzerinde çalıştıkları için ve gelen tepkileri biraz olsun dindirmek için bu açıklamayı yapıyorlar...bunlar düdüklemediklere eşege yular baglamaz diye bir söz var o aklıma geldi...
ADSL öldü, yaşasın QuikNet
QuikNet,Tellcom alt yapılarını genişletmedikçe bizde bu adamalara mahkum olacağız.
quote:
Orjinalden alıntı: dhan000
bence akıları başlarına geldiginden degil milleti söğüşlemek için farklı bir yol üzerinde çalıştıkları için ve gelen tepkileri biraz olsun dindirmek için bu açıklamayı yapıyorlar...bunlar düdüklemediklere eşege yular baglamaz diye bir söz var o aklıma geldi...
aynen katılıyorum..
Hiç inanasım gelmiyor ama göreceğiz.
Yalancı yalancı sana kimse inanmaz, yalancı yalancı sözüne kimse kanmaz. diyor ve Elalarını elalarını allah versin b...... diyerek bitiyorum...
Şu özeleştirmeye imza atanları buna çanak tutanları bir yakalasam.....
üzerinde çalışacak ne varmış acaba istese bugün işleme koyar bu mevzuyu
quote:
Orjinalden alıntı: karakizil
üzerinde çalışacak ne varmış acaba istese bugün işleme koyar bu mevzuyu
tüketicileri, bunu kaldırıp değişik yeni yollardan nasıl düdklerim bunun için çalışacaklar tabiki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme