Şimdi Ara

Telefona Alkol Döküldü Acılıyor ama tuşlar Basmıyor Yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaslar dun aksam telefona alkol dokuldu ben temizledim herhalde (Kafam cakırkeyiftim tam hatırlamıyorum)Telefon acılıyor ama tuşları basmıyor acaba bunun tamiri yapılırmı veya ben napabilirim (siemens telefon)

• derhal servise git, üzerine alkol döktüğünü belirt. içini açıp oksitlenmeyi önleyici sprey sıkacaklar ama ne yalan söyliym kurtulma ihtimali çok az. ilk döküldüğü an gidecektin... çok yüksek bi ihtimal, 1 hafta olmadı bi ay içinde telefon çalışamaz hale gelecek.
  • İlk dokuldugu an icmeye devam ediyordum :)
    Bayram olmasıda kotu acıkmıdır servisler bide 2.telefonum bu kaliteli bişi diil servis parası nekadar olur bunun?
  • arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, bence bi umut pili sim kartı herşeyi çıkart, ve bi fön makinesiyle 8-10 dk ,cihazın araıklarından ısı ver ve bu şekilde PİLİ TAKMAdan servislerin açılmasını bekle derim. pilin takılı olması oksitlenmeyi artırır....
  • Evet artkadaşlar içkinin sağlığa zararlarından sonra teknoloji ye de zararlı olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Her neyse sevisten başka şansın yok. Ama çoğu kişi haklı olduğu halde problem yaşıyor. Sen şu durumda umudu kessen iyi olur.

Ve Herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 2 Ocak 2007; 4:41:40 >
  • Tmm tesekkurler arkadaslar.Demekki alkolde insanları bi anda öldurmediği gibi teknolojidede öldurmuyor tusları felc ediyor
  • Toplam 30 sn fön makinası ile telefonu calıstırdım.Herkese tesekkurler ilgilenen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşaşım öncelikle geçmiş olsun eğer telefon açılıyor ve tuşlar basmıyorsa telefonu açık tutma ve bataryayı çıkar ilk fırsattada servise götür bunun benzeri bişey benimde başıma geldi ben bataryayı çıkarmadım telefon gitti BATARYAYI MUTLAKA ÇIKARR
  • geçmiş olsunn artık içki içmezsin heralde
  • Ben dokmediğim icin onmli diil:)
    Bu arada telefon yine bozuldu.Ben biraz daha fön yapim :D
  • ümidini kes bence telefondan
  • Yine fön yapınca calıstı fönüde 10 sn yapıyorum acaba bunun nedeni ne?
  • Şişede durduğu gibi durmuyor demek.
  • dostum bataryayı takmamanı sölemiştim yukarıda ancak gözünden kaçtı sanırım, artık günbe gün telefonun ölümünü izlemekten başka şansın yok sanırım fönden sonra makineyi söküp alkole yatırman gerekirdi "şaka diil saf alkol veya kaliteli bi limon kolnyası" yapabiliyosan bunu yap yapamam diosan telefoncuya götür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chayen -- 2 Ocak 2007; 15:49:21 >
  • Telefonuda sarhoş etmişsiniz .

Bu arada telin içini açma şansın varsa tiner yada saf alkole yatır sadece anakartı tabiki (5 dk durması yeter) sonrasında doğal olarak (fönzüz) uçmasını bekle bu aradada telefonun diğer ekipmanlarını temizle.Kendine gelebilir şayet gelmez ise servis yolu taşlı...
  • Servis nekadar para alır bunlara?
  • bundan 2 yıl önce abim 6230 model telefonunu tuvalet deliğine düşürmüstü servis 50 ytl almıstı simdi ne kadar bilemem ama hala kullanıyo telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 2 Ocak 2007; 17:06:18 >
  • 50ytl şimdi olmustur 150 ytl zaten kotuydu yenisini alırım ozmn
  • madem atıcaktın bizi nie uraştıron "şaka"
  • Nerdeyse 10 saat oldu hala kapanma yok:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.