Şimdi Ara

TELEFONA BAKIIINNN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinema keyfini evinizde değil, cebinizde çıkarın
    Cep telefonundan canlı televizyon yayını
    Fotoğraf makinelerini yakaladılar mı?
    Poster Gibi Foto Çekiyor
    1 saat vıdeo kaydı yapıyor

Cep sineması

Teknoloji hayallere yetişti. Üçüncü nesil cep telefonları ile TV yayınları da video filmleri de kapsama alanında.

Cep telefonlarındaki teknolojik gelişme sınır tanımıyor. Sonunda televizyon ve sinema da cep'e girdi. Canlı TV ve özel video yayınları ile videodan yüklenen filmlerin cep'ten izlenmesi mümkün hale geldi.

PEK YAKINDA TÜRKİYE'DE
    Cep'te yeni dönem, GSM yerine CDMA teknolojisi kullanan Güney Kore'den dünyaya merhaba dedi. Türkiye'de de firmalar "cep sineması"na uygun altyapıyı hazırlıyor.

En kaliteli fotoğraf makinesine rakip
    Cep'teki devrim... 5 megapiksellik fotoğraf makinesi. 100 dakikalık video çekimi. Görüntülü alo. Ekran yana yatırılınca da TV-sinema.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ila -- 7 Şubat 2005, 8:44:39 >

• Fiyatı ne olur bunun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Fiyatı ne olur bunun acaba?
    1 saat vıdeo kaydı yapıyor diyorsun bunun bataryası bitmiyormutmuş hiç ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpacHino

1 saat vıdeo kaydı yapıyor diyorsun bunun bataryası bitmiyormutmuş hiç ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

Alıntıları Göster
    bu tel.samsung.tr'ye zor gelir.ayrıca 5MP değil.1.3 MP BU TELEFON
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

bu tel.samsung.tr'ye zor gelir.ayrıca 5MP değil.1.3 MP BU TELEFON

Alıntıları Göster
    www.sabah.com.tr de bu tel ile ilgili bir çok bilgi var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_fb

Alıntıları Göster
    YA BU TEL 5MP DEĞİL.BİKAÇ SİTEDE 1.3 YAZIYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_fb

Alıntıları Göster
    ama resimi çok kıyak bi telofon oldugunu kanıtlıyor gibi geldi bana samsung'un kapaklılar arasında en iyisi olabilecegini sanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone telefona şarkı atma
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpacHino

ama resimi çok kıyak bi telofon oldugunu kanıtlıyor gibi geldi bana samsung'un kapaklılar arasında en iyisi olabilecegini sanıyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşın yazdığı gibi kaynak sabah.com.tr ben onların yalancısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ila

arkadaşın yazdığı gibi kaynak sabah.com.tr ben onların yalancısıyım

Alıntıları Göster
    Teknoloji bu kadar hızlı ilerliyorsa neden şaşırıyorsunuzki ,Türkiyeye gelmez konusuna hiç katılmıyorum dünyada
    çıktığı an Türkiyeye de gelecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SINIRSIZ

Teknoloji bu kadar hızlı ilerliyorsa neden şaşırıyorsunuzki ,Türkiyeye gelmez konusuna hiç katılmıyorum dünyada
    çıktığı an Türkiyeye de gelecektir..

Alıntıları Göster
    bence gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza fun

bence gelir

Alıntıları Göster
    Bu yeni bisey degil ki... Bayagdır var bu telin haberleri piyasada. Cepte sinemada buyuk bir yenilik degil.Mesela symbian isletim sistemli telefon kullanan bircok arkadas Smartmovie yardımıyla filmleri yatay full ekranda izliyebiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß.m.Ø

Bu yeni bisey degil ki... Bayagdır var bu telin haberleri piyasada. Cepte sinemada buyuk bir yenilik degil.Mesela symbian isletim sistemli telefon kullanan bircok arkadas Smartmovie yardımıyla filmleri yatay full ekranda izliyebiliyor..

Alıntıları Göster
    film izleniyor ama televizyonu olan bir telefon ben yeni duyuyorum çok güzel olur herhalde
  • quote:

film izleniyor ama televizyonu olan bir telefon ben yeni duyuyorum çok güzel olur herhalde

Alıntıları Göster
    bu telfon CES de yeni tanitildi.bize bayaa geç gelir en erken 2007 gibi.çünkü bizde daha 3.nesile geçilmedi 2007 gibi dünyadaki pek çok firmanin 3.nesile gececegi düşünülüyoor.

2007 dede bu telfon kalmaz piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

bu telfon CES de yeni tanitildi.bize bayaa geç gelir en erken 2007 gibi.çünkü bizde daha 3.nesile geçilmedi 2007 gibi dünyadaki pek çok firmanin 3.nesile gececegi düşünülüyoor.

2007 dede bu telfon kalmaz piyasada

Alıntıları Göster
    şekli berbat
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Kopyasından alıntı: ila

japonyada bu cins telefonlar oldukça çok, özellikle vodefone' un telefonları... ama japonya dışında dünyanın başka bir yernde pek satılmadıklarından, doğal olarak ülkemizde de bu modeller görülmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chriseba -- 7 Şubat 2005, 15:07:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chriseba

quote:

Kopyasından alıntı: ila

japonyada bu cins telefonlar oldukça çok, özellikle vodefone' un telefonları... ama japonya dışında dünyanın başka bir yernde pek satılmadıklarından, doğal olarak ülkemizde de bu modeller görülmüyor.

Alıntıları Göster
    Tel şekil itibariyle berbat ve o kadar küçük ekrandan da film izlenmez. İyi de günümüzde hala elimizde bulunan telefonlarla da film izlenebiliyo ve bir saat video çekimi yapılabiliyo. Mesela 6630. Eğer söylendiği gibi 1.3 mp ise bu telefonla aynı özelliğe sahip demektir. 3G ise bunda da var. Eğer elinizde bi converter varsa isrediğiniz filmi çevirip atabilirsiniz. Netliğini de siz ayarlarsınız.. Ha o telefon birden fazla film alabilirse ki öyle bi uzantı bulacaklar ki 90 dk.lık bir film 40 MB falan tutması gerek .. Yani çok çok cazip değil ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Tel şekil itibariyle berbat ve o kadar küçük ekrandan da film izlenmez. İyi de günümüzde hala elimizde bulunan telefonlarla da film izlenebiliyo ve bir saat video çekimi yapılabiliyo. Mesela 6630. Eğer söylendiği gibi 1.3 mp ise bu telefonla aynı özelliğe sahip demektir. 3G ise bunda da var. Eğer elinizde bi converter varsa isrediğiniz filmi çevirip atabilirsiniz. Netliğini de siz ayarlarsınız.. Ha o telefon birden fazla film alabilirse ki öyle bi uzantı bulacaklar ki 90 dk.lık bir film 40 MB falan tutması gerek .. Yani çok çok cazip değil ...

Alıntıları Göster
    telefon harbi berbat o ne öyle ya

• quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: senson1c

• photoshop resmi olduğu çok bellii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jefffy

photoshop resmi olduğu çok bellii...
    quote:

Orjinalden alıntı: jefffy

photoshop resmi olduğu çok bellii...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.