Şimdi Ara

telefona gelen mesaj ingilizce yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu öglen telefonuma mesaj geldi yabancı bir numaradan anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.

congratulations:your mobile number has just won 760.000 pounds in the ongoing MOTOROLA MOBİLE PROMO.payment no:xx/xxxxx FOR claims call:+447031954833&email:motorola.uk@hotmail.com

mesaj budur.parayı görünce heyecanlandım tabi birde 1 ay önce amerikadaydım:D

• dostum amerikadaydım diyorsunda mesaj ingiltereden para birimi pound bide hotmail dile mail mi alır sence motorola
    aman diyim sakın arama
  • bence ara bir konuş bakalım sıkıntıları neymiş anlamış oluruz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.öncü

bu öglen telefonuma mesaj geldi yabancı bir numaradan anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.

congratulations:your mobile number has just won 760.000 pounds in the ongoing MOTOROLA MOBİLE PROMO.payment no:xx/xxxxx FOR claims call:+447031954833&email:motorola.uk@hotmail.com

mesaj budur.parayı görünce heyecanlandım tabi birde 1 ay önce amerikadaydım:D

Allah aşkına motorola hotmailden account alır mı
  • Bana da nokia dan 490.000 çıktı ama işin kötüsü telefon samsung
  • dostum sen seçilmiş kişisin
  • Fake mesaj dolandırıcı bunlar az önce 760 pound kazanmışsın yok anasının nikahı belkide seçilmiş bi insansın
  • Babamada geldi o msj daha dün hemde.Ablamda bilgileri yollamış adamlara mail ile
  • zaten bende hotmailden uyandım ama hanginiz olsa sorardınız kim görmüş o kadar parayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.