bu öglen telefonuma mesaj geldi yabancı bir numaradan anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.
congratulations:your mobile number has just won 760.000 pounds in the ongoing MOTOROLA MOBİLE PROMO.payment no:xx/xxxxx FOR claims call:+447031954833&email:motorola.uk@hotmail.com
mesaj budur.parayı görünce heyecanlandım tabi birde 1 ay önce amerikadaydım:D
dostum amerikadaydım diyorsunda mesaj ingiltereden para birimi pound bide hotmail dile mail mi alır sence motorola aman diyim sakın arama
bence ara bir konuş bakalım sıkıntıları neymiş anlamış oluruz....
quote:
Orijinalden alıntı: c.öncü
bu öglen telefonuma mesaj geldi yabancı bir numaradan anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.
congratulations:your mobile number has just won 760.000 pounds in the ongoing MOTOROLA MOBİLE PROMO.payment no:xx/xxxxx FOR claims call:+447031954833&email:motorola.uk@hotmail.com
mesaj budur.parayı görünce heyecanlandım tabi birde 1 ay önce amerikadaydım:D
Allah aşkına motorola hotmailden account alır mı
Bana da nokia dan 490.000 çıktı ama işin kötüsü telefon samsung
dostum sen seçilmiş kişisin
Fake mesaj dolandırıcı bunlar az önce 760 pound kazanmışsın yok anasının nikahı belkide seçilmiş bi insansın
Babamada geldi o msj daha dün hemde.Ablamda bilgileri yollamış adamlara mail ile
zaten bende hotmailden uyandım ama hanginiz olsa sorardınız kim görmüş o kadar parayı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme