Şimdi Ara

Telefona kırılmaz cam çektim ve sonrasında olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir akrabanın telefon dükkanında çalışıyorum. Bugün öğlen saatlerinde sarışın bir bayan geldi dükkana kırılmaz ekran koruyucu yaptırmak istediğini söyledi yaptım. Ne kadar ücreti dedi 15 tl dedim ücreti ödedi gitti buraya kadar sorun yok.

Sonra akşama doğru geldi dükkana siz benden neden 15 tl aldınız her yerde 10 tl'ye yapıyorlar bla bla bla yaptı direk çirkefliğe gelmiş. Ben ağzının payını verirdim de çirkef bir tipti konuşmaya değmezdi. Dükkan sahibi hemen tamam ver 5 tl'sini dedi. Aldı parayı gidiyo kapıdan çıkarken de mal mal iş yapıyorlar yaa diyor. Gelde sövme.

Serbest piyasa ekonomisi arkadaş her yerde 10 liraysa git yaptır sana zorla yapmadık ekran koruyucuyu. Böyle cahil insanlarla aynı havayı soluyoruz işte yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 3 Ağustos 2017; 2:48:5 >

• Kadın haksız, bir daha gelmezsin olur biter.

Ama dükkanımız kazikçıymış, 10 lira bile pahalıyken 15 lira nedir 2-3 liraya Çin'den getirebilecek bir şey için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantilatör

Kadın haksız, bir daha gelmezsin olur biter.

Ama dükkanımız kazikçıymış, 10 lira bile pahalıyken 15 lira nedir 2-3 liraya Çin'den getirebilecek bir şey için.

işçilik ücreti diyecek hold on
  • Kim ne derse desin, kadın haksız. Araştırmak onun kendi görevi, 15'ten ucuza bulamazsın vs diye kandırmadıkça sorumluluk tamamen kadında. Esnaf malını istediği fiyata satar, beğenmeyen için alacak yer bol.

• Şu tarz şeylerde üç beş kuruşun hesabını yapmadım, yapanı da anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantilatör

Kadın haksız, bir daha gelmezsin olur biter.

evet dükkanların fiyatı yüksek ama adamlar ordan para kazanıyor ailesini ayakta tutuyor

2-3 liraya çinden getirtip takan adamı zaten etkilemez.
    uğraşmayan adam da verecek 10-15 lira.

not: telefoncuları pek sevmem, telefonu kılıfsız jelatinsiz kullanırım.
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu tekel gibi sigara gibi değilki heryerde fiyatı sabit olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 3 Ağustos 2017; 15:19:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefona binlerce para verip 15 liranın hesabını yapmak.
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Kadın çirkefti hocam bende yapmam başka yerde daha ucuzda olsa benim hatam der geçerim.

Dükkan benim olsa o tip insana yapılacak şey üzerindeki koruyucuyu çıkarıp 15 lirasını vermekti. Sabki heryer aynı kalitede yapıyor üzerini iyice temizlemek hizalamak toz hava bırakmamak vs de var işin içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 3 Ağustos 2017; 15:24:30 >
  • Aynen öyle adamın biri geldi geçen iphone 7 plus kullanıyor kılıfa 15 diyon 10 olmazmı diyor ne dersin bu adama ankamalle teknosaya vs büyük alışveriş mağazalarına gitse ekran koruyucudan kılıftan 40-50 lira alırlar gıkları çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 3 Ağustos 2017; 15:27:29 >
  • Bugün öğlen saatlerinde sarışın bir bayan geldi

kısmını görür görmez aha kesin zebani konusu tongaya düşme olum pokajy dedim. hemen ctrl+f zebani, 2ebani, ebani falan arattım ama sonuç negatif. bende okudum konuyu sonra. kadının yaptığı ayıp tabi 5 tl için. 5tl eder sana 1 dolar yaw. ben kadına 10 dolar veriyim 10 gün boyunca sıvayım ona
  • "sarışın bi bayan" diye niye belirttin onu anlamadım
  • Bence çirkef olduğuna göre gerçek sarışın değildir saçını sarıya boyatıp altından iğreç bir şekilde siyah saç çıkan kadınlar var ya bunları çiyan vardırya sarı ve siyah çiyan onlara benzetirim onlar çoı çirkef olurlar.

Ama gerçek sarışın kadınlar asil olurkar böyle hareket yapmazlar.

• Hocam keşke ver telefonu deseydin ekranı cikarsaydin 15 TL verip gonderseydin

• o degilde sonunda zebani ciksaydi yiyecektim. direkten dondum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan önce bir fiyat sorar.
  • Kadın da haksız sizde haksızsiniz hocam 15 lira ne demek ya allah aşkına tamam ticaret ticaret dedik de bu kadar da değil yani tanesi 1 kuruş gelen birşeyi heryerde 10 lirayken sizin 15 lira yapmanız biraz fazla

• SARIŞIN BAYAN

sarışın olduğunu niye belirttin?
  • Çinden 10 kuruşa getirtilir, memlekette 15-20 TL ye geçirilir .

Kazanılan parayla da Mekke'ye gidilip tavaf miydi neydi onun adı, hani dönüyorlar, hah işte ondan yapılır.

Üstüne alınma, genelde gördüğümü söylüyorum. Senin kar marjı belki düşüktür, neyse serefe

• britos kullanıcısına yanıt
    Biz çinden getirtmiyoruz toptancıdan tanesi 2.5 tl'ye geliyor bilip bilmeden konuşma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.