Şimdi Ara

Telefona reset atsam garantisi gider mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gittim bi samsung galaxy w aldım. Anime izlerken dalgınlık mı ne model şifresini değiştirmişim. Yapıyorum yapıyorum olmuyor, internete baktım. Şifreyi unuttunuz mu ? diye bir yazı gelmiyor. 35 kere falan yanlış yazdım. Tek çarem fabrika ayarlarına dönmek. Bunu yapsam garantisi gider mi ? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ziqzaq

Dün gittim bi samsung galaxy w aldım. Anime izlerken dalgınlık mı ne model şifresini değiştirmişim. Yapıyorum yapıyorum olmuyor, internete baktım. Şifreyi unuttunuz mu ? diye bir yazı gelmiyor. 35 kere falan yanlış yazdım. Tek çarem fabrika ayarlarına dönmek. Bunu yapsam garantisi gider mi ? Şimdiden teşekkürler.

yok hocam gitmez defalarca format at fabrika ayarına dön sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

quote:

Orijinalden alıntı: ziqzaq

Dün gittim bi samsung galaxy w aldım. Anime izlerken dalgınlık mı ne model şifresini değiştirmişim. Yapıyorum yapıyorum olmuyor, internete baktım. Şifreyi unuttunuz mu ? diye bir yazı gelmiyor. 35 kere falan yanlış yazdım. Tek çarem fabrika ayarlarına dönmek. Bunu yapsam garantisi gider mi ? Şimdiden teşekkürler.

yok hocam gitmez defalarca format at fabrika ayarına dön sorun yok

baba sağol ya bildiğim bütün iyi niyetli dualar sana gidiyim atıyım.hop atıldı. bir de 2 saniyede oluverdi ha herkese iyi forumlar.
  • Merakımdan soruyorum animelere bayılırım. Acaba hangi animeyi izliodun?? Bde hangi siteden??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_CoMa

Merakımdan soruyorum animelere bayılırım. Acaba hangi animeyi izliodun?? Bde hangi siteden??

SAO 19. bölüme bakıyordum. izlemediysen o an nasıl bir psikolojideydim söylemiyim. siteyi pm atıyım, reklam falan olmasın. bundan önce angel beats yada elfen lied animesini öneririm ikisinde de böğüre böğüre ağladım.
  • pm attım ilgilendğiniz için tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    format atma ücreti ne kadar?
    15 yıl önce açıldı
    Sizce imza atsam sorun olur mu
    10 ay önce açıldı
    bios pili biter mi???
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.