Şimdi Ara

[SATILDI] <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»&

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»&
    Elimde 3 adet kullanmadığım telefon var, geçen ay yeni telefonlar aldığımız için hepsi satılık. Sordum soruşturdum teklifler aldım. Telefoncuların verdiği fiyatlara satıyorum. İhtiyacı olan alsın kullansın, pazarlık da yapmasın lütfen.

1. Samsung A32 4/128 yurtdışı. Kılıf ve ekran koruyucu ile kullanıldı, sadece cihaz. IMEI atılmadan kullanıldı. Yılbaşında kullanım hakkı sıfırlandı. Sim takılmadı. İster IMEI attır kullan, ister 8 ay o şekilde kullan.

Fiyat: Satıldı

[SATILDI] <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»& [SATILDI] <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»& [SATILDI] <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»& [SATILDI] <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»&

2. Poco X3 NFC 6/128. Türkiyeden alınma, orijinal 33 watt şarj aleti ve kablosu ile birlikte verilecek. Ekran koruyucu ve kılıfla kullanıldı. Bataryası deji batarya ile değiştirildi.

Fiyat: satıldı

[SATILDI] <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»& [SATILDI] <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»& [SATILDI] <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»&

3. Realme 7 6/64. Türkiye cihazı, ekran koruyucu ve kılıfla kullanıldı. Yanında orijinal 30 watt şarj aleti ve kablosu ile verilecek. Tam anlamıyla fiyat performans cihazı, kullanmasam inanmazdım.

Fiyat: satıldı

[SATILDI] <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»& [SATILDI] <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»& [SATILDI] <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»&
    Fiyat : 1 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Nevşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] SILINEBILIR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.