Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»& Satın Al 1 Şubat 2025 23:03 1 1 <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»& Elimde 3 adet kullanmadığım telefon var, geçen ay yeni telefonlar aldığımız için hepsi satılık. Sordum soruşturdum teklifler aldım. Telefoncuların verdiği fiyatlara satıyorum. İhtiyacı olan alsın kullansın, pazarlık da yapmasın lütfen.1. Samsung A32 4/128 yurtdışı. Kılıf ve ekran koruyucu ile kullanıldı, sadece cihaz. IMEI atılmadan kullanıldı. Yılbaşında kullanım hakkı sıfırlandı. Sim takılmadı. İster IMEI attır kullan, ister 8 ay o şekilde kullan.Fiyat: Satıldı 2. Poco X3 NFC 6/128. Türkiyeden alınma, orijinal 33 watt şarj aleti ve kablosu ile birlikte verilecek. Ekran koruyucu ve kılıfla kullanıldı. Bataryası deji batarya ile değiştirildi.Fiyat: satıldı 3. Realme 7 6/64. Türkiye cihazı, ekran koruyucu ve kılıfla kullanıldı. Yanında orijinal 30 watt şarj aleti ve kablosu ile verilecek. Tam anlamıyla fiyat performans cihazı, kullanmasam inanmazdım.Fiyat: satıldı Fiyat : 1 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Nevşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] <<«⟨#Telefoncular Çıldırıyor#⟩»& Realme 7 satıldı