Şimdi Ara

telefondaki interneti bluetoothla laptopa aktarabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi telefondaki interneti bluetoothla laptopa aktarabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu yardımcı olacak biri

• aktaramazsın. İnternetin kaynağı operatörün ise telefona bluetooth ile(yada kablo ile) bağlanıp çevirmeli bağlantı ile mevcut tarifenden internete bağlanırsın. Yok ben telefonun wireless i ile internete bağlanıp bağlandığım interneti bilgisayara aktarmak istiyorum dersen onu bilmiyorum,böyle bişeyin de mümkün olacağını zannetmiyorum . Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

aktaramazsın. İnternetin kaynağı operatörün ise telefona bluetooth ile(yada kablo ile) bağlanıp çevirmeli bağlantı ile mevcut tarifenden internete bağlanırsın. Yok ben telefonun wireless i ile internete bağlanıp bağlandığım interneti bilgisayara aktarmak istiyorum dersen onu bilmiyorum,böyle bişeyin de mümkün olacağını zannetmiyorum . Kolay gelsin.

internet operatörün çevirmeli bağlanti yapacaktim kullanıcı adı tel no felan diyor ben kafadan bir kullanıcı yazdım tel no mu yazdim bağlanti başarısız diyor

• kullanıcı adı ve şifreye birşey yazman gerekmiyor tel no ya yazman gerkiyor.o da operatöre göre değişiklik gösterir. Örnğin vodafone için *99*1# gibi bir no giriyosun yanlış hatırlamıyorsam. Ama sana tavsiyem telefonlar için pc suit tarzı programlar var (ben de nokia var) programın içeriğinde internete bağlan sekmesi var basıyosun otomatik bağlanıyor. Biraz araştır bulamazsan Telefonun modeli markası operatörünü söylersen yardımcı olmaya çalışırım

• quote:

kullanıcı adı ve şifreye birşey yazman gerekmiyor tel no ya yazman gerkiyor.o da operatöre göre değişiklik gösterir. Örnğin vodafone için *99*1# gibi bir no giriyosun yanlış hatırlamıyorsam. Ama sana tavsiyem telefonlar için pc suit tarzı programlar var (ben de nokia var) programın içeriğinde internete bağlan sekmesi var basıyosun otomatik bağlanıyor. Biraz araştır bulamazsan Telefonun modeli markası operatörünü söylersen yardımcı olmaya çalışırım

nokia e72 avea

• quote:

Orijinalden alıntı: greywolf0000

quote:

kullanıcı adı ve şifreye birşey yazman gerekmiyor tel no ya yazman gerkiyor.o da operatöre göre değişiklik gösterir. Örnğin vodafone için *99*1# gibi bir no giriyosun yanlış hatırlamıyorsam. Ama sana tavsiyem telefonlar için pc suit tarzı programlar var (ben de nokia var) programın içeriğinde internete bağlan sekmesi var basıyosun otomatik bağlanıyor. Biraz araştır bulamazsan Telefonun modeli markası operatörünü söylersen yardımcı olmaya çalışırım

nokia e72 avea

hemen bakıyorum döncem birazdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam şimdi bu linkten programı indirin ve kurun bilgisayara... (alttaki link son sürüm nokia suit benim pek fazla hoşuma gitmedi)

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Suite_webinstaller_ALL.exe

kurarken zaten telefonu bağlayın falan diyor. telefonu bağladıktan (ovi suit modunda bağlancak) sonra resimdeki yere tıklayın bağlanacaktır.

telefondaki interneti bluetoothla laptopa aktarabilir miyim ?

not : bu linktede pc suit in eski sürümü var bana daha kullanışlı geldi kafana göre ikisi de işini görür. kolay gelsin...

http://www.mediafire.com/download.php?rupfoyj02usbl52

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 5 Ağustos 2012; 0:29:13 >

• pc suite den bağlamaya gerek yok joiku spot adında program bu program full sürümünde telefonun şebekesinden alınan interneti laptop a aktarıyor. yani telefonu sunucu haline getiriyor. ben de sizin gibi yaptım gayet kullanışlı internette programın demo gibi kısıtlı bir sürümü var bu da işini görür ama wireless bağlantına şifre koyamazsın full sürümde şifre de mümkün oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.