Şimdi Ara

Telefondaki muzikleri editleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Simdi ben youtube mp3 donusturucuden muzik indiriyorum ama telefonumda muzigi acip ekrani saga kaydirinca visualizer diye bir ozellik gordum bu kisma video koymak istiyorum vede indirdigim sarkilarda simgelerinin oldugu yerde album kapaklari cikiyor ama uyusmuyor skillete system of a down atmasi gibi bunlari nasil editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefondan editlemek biraz ugrastirir acikcasi.
    Pc'ye iTunes'i kurun daha sonra editlemek istediğiniz müziği iTunes içine sürükleyip

Müzik dosyasinin üstüne gelerek sol tık daha sonra ise sağ tık yaparak "bilgi ver" seçeneğine basın müzik hakkinda fazlasıyla editleme seçenekleri göreceksiniz.

Müzik isminden album kapagina kadar herseyi kolayca editleyebilirsiniz. İşinizi bitirdikten sonra kaydedip çıkın ve sonra PC'nin içinde MP3 dosyası nerede ise onu bulun

Telefonu PC'ye bağlayın ve telefona müziği atın. iTunes'te editlediginiz sekilde telefon arsivinde görülecektir.

Ben genelde böyle yapıyorum orjinal MP3 gibi albüm,müzik ismi ve sanatçı ismi olmasi gereken yerde çıkıyor ve telefon kendi müzik serverindan fotoğraf ve muzik sozlerini (eger müzik sözleri serverda varsa indiriyor.)

iTunes bu iş için en basit ve ücretsiz bir yoldur.

• Heydudee H kullanıcısına yanıt
    benim telefonum android ama onu nasıl yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue flash -- 17 Haziran 2016; 1:06:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue flash

benim telefonum android ama onu nasıl yaparım

https://youtu.be/FmP6xbDh_ek

Bu video eski olabilir ama yontem ayni oldugu icin bir problem yok.

MP3 Dosyasini indirin ya da varsa telefondan PC Masaustune atin

iTunes'i acip video da ki gibi istediginiz duzenlemeyi yapin ve kaydedin

Son olarak ta masaustunde duran duzenlediginiz ana MP3 dosyasini Telefonunuza gonderin.

Bu islem 1 dk'nizi almaz ve muzik ismi albumu sanatcisi muzik turu ve album fotograflarini duzenleyebilirsiniz.

Bende de Android cihaz HTC One M8 var v e duzenlemem gereken bir MP3 varsa burdan duzenliyorum.

• Heydudee H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler çok yardımcı oldunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.