Şimdi Ara

TELEFONDAN EMAIL ALIP GÖNDERME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevineceğim. yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve buda se olsun istiyorum çünkü hali hazırda w580 kullanıcısıyım ve se nin menü ve kullanımına daha aşinayım. telefonda istediğim tek ve en büyük özellik email olayı. yani herhangi biryerde herhangi bir zamanda istediğim anda hotmail.com uzantılı hesabıma gelen maillerime bakabilmek derdim. se nin sitesine girip telefonları incelediğimde karşıma pek çok model alternatifi çıktı bu özelliğe haiz telefonlar arasında. w580 dede email özelliği mevcut aslında ama se nin sitesinden email ayarlarını telefona göndermek için girdiğimde hotmail.com un bu özelliği desteklemediğini gördüm işbankası, bilkent, gmail gibi pek çok sunucu desteklemesine rağmen hotmail desteklemiyor bu olayı o yüzden elimde mevcut telefonla bu email olayını gerçekleştiremiyorum ayrıca email adresimide değiştirmek istemiyorum çünkü bankalarda, üye olduğum sitelerde ve arkadaşlarımda bu email adresim kayıtlı ve hepsiyle tek tek uğraşıp düzenlemek ölüm gibi. bu email olayını gerçekleştirebileceğim fiyatıda çok uçuk olmayan mümkünse se değilse diğer markalardan bildiğiniz bir telefon varmı. teşekkürler.

• yokmu cevap verecek bi yağuşuklu arkadaşım
  • Evet arkadasim bari ben yardim edeyim.sen sonyni al.sonra opera mini tarayiciyi yukle.daha sonra (tavsiyem ayarlardan resimleri kapatman yada dusuk ayardir)hotmail.com a gir.orada kullanici adini ve sifreni hatirlatmali olarak gir.sonra posta kutusu sayfasina gelince sayfayi programdan yer imi ekle diyerek ve hizli ulasim menusunde belirleyerek kaydet.boylece benim daha once yasamis oldugum gibi ister istemez her maili almazsin.kaydettigin linke tiklayip baslik halinde gorursun once.yani spam yada hotmail servisinden gelen maillere kota harcamazsin.ben sahsen bu yontemi kullaniyorum.
  • arkadaşım. cep telefonları mail alıp göndermesi için mail adresinizin pop3 destekli olması gerekiyor. bu pop3 desteğinide genelde paralı mail servisleri veriyor. parasız olanlarıda var. ancak hotmail bir dönem pop3 desteğini açtı. ama su anda desteklemiyor.
    yapabileceğin üstteki arkadaşın dediği gibi web browserdan girip okumak yada gmail gibi ücretsiz pop3 desteği veren mail adresi almak. gmailden mail adresi alıp, hotmaili bu adrese yönlendirebilir, gmaildende cevap verebilirsin.

adres aldıktan sonra gerisini yapmakta çok kolay.
  • Bende aynı seyi önerirdim. En mantıklısı
    quote:

Orjinalden alıntı: cybershock

Evet arkadasim bari ben yardim edeyim.sen sonyni al.sonra opera mini tarayiciyi yukle.daha sonra (tavsiyem ayarlardan resimleri kapatman yada dusuk ayardir)hotmail.com a gir.orada kullanici adini ve sifreni hatirlatmali olarak gir.sonra posta kutusu sayfasina gelince sayfayi programdan yer imi ekle diyerek ve hizli ulasim menusunde belirleyerek kaydet.boylece benim daha once yasamis oldugum gibi ister istemez her maili almazsin.kaydettigin linke tiklayip baslik halinde gorursun once.yani spam yada hotmail servisinden gelen maillere kota harcamazsin.ben sahsen bu yontemi kullaniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: **green-eyes**

arkadaşım. cep telefonları mail alıp göndermesi için mail adresinizin pop3 destekli olması gerekiyor. bu pop3 desteğinide genelde paralı mail servisleri veriyor. parasız olanlarıda var. ancak hotmail bir dönem pop3 desteğini açtı. ama su anda desteklemiyor.
    yapabileceğin üstteki arkadaşın dediği gibi web browserdan girip okumak yada gmail gibi ücretsiz pop3 desteği veren mail adresi almak. gmailden mail adresi alıp, hotmaili bu adrese yönlendirebilir, gmaildende cevap verebilirsin.

arkadasım ...

ben tlf umdaki yerleşik e-mail ayarlarını nasıl editlerim..?? (gmail )

tlf um k790 i...

gerçi gmail jar prog. var..ve kullanıyorum...

işimi de goruyor..ama ....

yerleşik e-mail ayarlarını kasdediyorum..;);) ?? tşkler ...

• ben bir zamanlar k700 için çok denemiştim ama olmamıştı, sertifikalar yüklüyorsun vs. ama olmadı.
    www.howardforums.com
    da sabit başlık vardı orayı bir araştır istersen.
    benim önereceğim de opera mini veya gmail java programı.
    quote:

Orjinalden alıntı: volie82

quote:

arkadaşım. cep telefonları mail alıp göndermesi için mail adresinizin pop3 destekli olması gerekiyor. bu pop3 desteğinide genelde paralı mail servisleri veriyor. parasız olanlarıda var. ancak hotmail bir dönem pop3 desteğini açtı. ama su anda desteklemiyor.

arkadasım ...

tlf um k790 i...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc den Telefona Yazı Gönderme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tşkler...saol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: volie82

quote:

arkadasım ...

tlf um k790 i...

şimdi her programın mail hesap ayarları farklıdır. ama ben p990i den uyarlıyarak sana yardımcı olayım. zaten bir kaç ana bölüm var. bunları doldurman yeterli olabilir.

hesap adı: g-mail
    adınız : .........
    e-mail adresi: *****@gmail.com
    bağlantı türü: pop3

gelen sunucu adresi: pop.gmail.com
    kullanıcı adı: *****@gmail.com
    şifre******
    giden kutusu adresi: smtp.gmail.com
    smtp kimlik kontrolu kullan (aktif)
    gelen kutusu oturum açma ayrıntılarını kullan (aktif)

eğer gelişmiş ayarlar var ise...
    gelen
    güvenli bağlantı : SSL
    gelen posya portu: 995

giden
    güvenli bağlantı :SSL
    port: 465

bu ayarları yaptıktan sonra gmail.com a girip ayarlardan pop3'ü aktifleştirmen gerekli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.