Şimdi Ara

Telefondan rehber alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony ericson w910i marka telefonumun tuşları bi anda bozuldu. Telefonum çalışıyor fakat tuşlar bozuk olduğundan hiçbir işlem yapamıyorum.

Sorunum şu; telefondan rehberi almam lazım ama alamıyorum. Telefonu bilgisayara bağlıyorum fakat telefondan pc kontrol modunu seçemediğim için rehberi ordan da alamıyorum.

Bu konuda yapılabilcek bişey var mıdır bir program veya alternatif bi yöntem. Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

• Hiç fikri olan kimse yok mu gerçekten telefonu bişekilde hacklemeye falan bile razıyım sadece içinden rehberimi almam gerekiyo.
  • Myphoneexplorer programını deneyin bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GDFS yedekleme şansın varsa yedek aldığın gdfs aşağıdaki program ile okutarak telefon numaralarına ulaşırsın
    link
    http://topse.ru/files/file9578.html
  • Hocam çok teşekkür ederim ya vallahi umudumu kesmiştim. İşe yaradı zorda olsa birkaç denemeden sonra bilgileri alabildim telefondan. Çok çok teşekkür ederim tekrardan.
  • Myphoneexplorer programı ile hallettim orochi teşekkür ederim sana da ilgilendiğin için.

Bu sorunu yaşayan varsa bu programı denesinler özellikle telefonu sonyericsson olanlar için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.