Şimdi Ara

-Telefonlar Hakkında Teorim-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
15
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle yazımı daha iyi kavramanız için;http://www.erdemyolu.com/Modern_Fizik_Kuramlari.pdf

Merhaba arkadaşlar. Bu kesinlikle trollemek maksatlı bir yazı değildir. Okuyup yorumlayanlara teşekkür ediyor, sizle bu yazımı paylaşmak istiyorum.

Öncelikle telefon, mikrofon (verici), kulaklık (alıcı) ve üreteçten oluşur. Bu konuda kimsenin bir problemi yok. Ama olay radyoaktif dalgaların havada bozulmadan yayılmasına gelince konu değişiyor. Şu an ki bilimsel teknolojiyle hala telefonların karşı tarafındaki kişiye cızırtılı ses gitmesi gerektiği kanısındalar, yani bu net ses olayı tamamen bir paradoks! Radyasyon dalgaları havada anafor oluşturur, büzülür, eğilir ve tamamen farklı bir oluşum halinde karşı tarafa ulaşır. Bunun önüne geçmek için dalgaları taşıyan santraller ise tamamen bir yalandan ibaret! Dalgalar santrale iletiliyor (ki kaçak dalgalar var, böyle bir şey tam olarak imkansız.) ve ağ boyunca bozulmadan ilerleyip tekrar ağdan ayrılarak karşı telefona ulaşıyor (!) Bu günümüz teknolojisiyle imkansızdır.

Evet peki işin sırrı nedir? Arkadaşlar, telefonda konuştuğumuz kişiler şu an yaşamayan ve konuştuğumuz arkadaşımızın reankarnasyonla eskiden yaşamış olan halidir. Yani uzay boşluğundan radioaktif dalga yayan ölülerle konuşuyoruz. Bu kişiler, konuştuğumuz arkadaşımızın neredeyse aynı sayılan bir yansıması olduğu için hemen hemen aynı düşüncelere sahiptir. Bunun yanı sıra seslerin biraz garip çıkması bundan değildir bu tamamen dalga boylarında gerçekleşen başkalaşımdandır. Ama biz arkadaşımızın geçmiş reankarnasyonuyla konuşuyoruz. Uzaydan doğruca yollanmayan bir dalga anaforu olmadan bu kadar net bir iletişim mümkün değil!

-Telefonlar Hakkında Teorim-

Özet: Telefonun bilinenin aksine etmenleri hakkında çok şaşırtıcı bir teori.

Anlaşılamadığım için editlerle destek:

Ek bilgi: Ayrıca sizle bir şey daha paylaşmak istiyorum; Alüminyum Slikat adlı bir madde var. Dünyayı değiştirmeye çalışanlar hep bu maddeyi ürünlerde kullanıyorlar. 1992 sonrası hemen hemen bütün telefonlarda kömür tozu maddesinin içerisine karıştırılmış alüminyum slikat bulundu.

3G Hakkında: Görüntülü konuşma ayrı hocam. Onda 3g bağlantısı var, illuminati bildiğiniz üzere faaliyetlerini durdurdu yani 3g teknolojisinde dediğim olay yok. Direk olarak uydudan aktarılıyor.

quote:

senin teorini destelecek yazı,bilimsel makale var mı özelliklede ilk paragrafı.
    2.paragraf tamamen saçmalamışın gibi geldi bana.

Telefon çalışma prensipleri

İlke 1# Ses enerjisi mekanik enerjiye dönüşür.

Bunu ancak uzay-zaman kavramı ile yapabilirsin. Modern fizikde einstein kuramlarını biraz karıştır derim.

quote:

mesela eşin yukarda.cep telefonunu arıyorsun aşağı insin diye.Nasıl oluyorda iniyor.Açıklayamamışsın bu işi?

Reankarnasyonu biraz daha araştırırsan reankarnasyon döngüsünde aynı bedeni taşıyan tüm ruh kümeleri birbiriyle bağlantılıdır. Yani geçmişte yaşayan karın ile şu an ki karın arasında ruh bağlantısı söz konusu, bu yüzden düşüncelerini yeniden işleme kapasitesi taşıyor her insan. Dediğimin aksi olsaydı insanlar robot olurdu. Ayrıca bunun zararı ise düşünceleri yeniden örüp robotik bir dünya yaratmak, reankarnasyon döngüsünü bozmak!

Ayrıca: Dalga göreceliği hakkında da biraz araştırma yaparsanız dediklerimi daha iyi kavrayacaksınız. Şu makaleyi öneriyorum;http://www.erdemyolu.com/Modern_Fizik_Kuramlari.pdf

Arkadaşlar, çok bilgiliyim, telefonun sistematiğini çok iyi biliyorum merak etmeyin. 3g de kullanılmadığını zaten söyledim. Ama normal konuşma sırasında uzaydan sinyal alıyoruz.

YENİ EDİT ÇOK ÖNEMLİ: Arkadaşlar, az önce arkadaşımı aradım test etmek için. Dedim bak bakiyim ben orada mıyım? Dedi evet. Şok oldum beyler, bu reankarne olmuş arkadaşımın ruhunun benim etrafıma geldiğini kanıtlıyor konuşma esnasında. Yani illuminati ruhları musallat ettirtmeye çalışıyor. Sonra arkadaşımı aradım böyle böyle dedim çok şaşırdı ben öyle bir şey demedim teleonda dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeniDünyaDüzeni -- 27 Temmuz 2013; 2:26:51 >

• up.
  • Yok artık. Ben kendi kendimi aradım geçen. Ne yani cesedimle mi konuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmıyoum günümüz teknolojisi zaten buna olanak sağlar
  • senin teorini destelecek yazı,bilimsel makale var mı özelliklede ilk paragrafı.
    2.paragraf tamamen saçmalamışın gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psman

Yok artık. Ben kendi kendimi aradım geçen. Ne yani cesedimle mi konuştum

Evet hocam hiç süphen olmasın. Ben arkadaşımla yan yana geçip test ettim. Arkadaşım konuşurken aynı şeyler telefondanda geldi ama a harfleri daha ae tarzıydı. Ayrıca kapatırken "sh" tarzı bir ses geldi telefondan. O da bu tarz değişiklikler fark etmiş.
  • Kurgu var bilim yok olmamis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görüntülü konuşma diye birşey var zaten ikinci defa okudum dahada saçma geldi teori
  • Ayrıca sizle bir şey daha paylaşmak istiyorum; Alüminyum Slikat adlı bir madde var. Dünyayı değiştirmeye çalışanlar hep bu maddeyi ürünlerde kullanıyorlar. 1992 sonrası hemen hemen bütün telefonlarda kömür tozu maddesinin içerisine karıştırılmış alüminyum slikat bulundu.
  • Sizler ölüsünüz internette aynı

• Bu nasil bir kafa? Neyse gecmis olsun.

• Görüntülü konuşma ayrı hocam. Onda 3g bağlantısı var, illuminati bildiğiniz üzere faaliyetlerini durdurdu yani 3g teknolojisinde dediğim olay yok. Direk olarak uydudan aktarılıyor.
  • mesela eşin yukarda.cep telefonunu arıyorsun aşağı insin diye.Nasıl oluyorda iniyor.Açıklayamamışsın bu işi?
  • Telefon çalışma prensipleri

İlke 1# Ses enerjisi mekanik enerjiye dönüşür.

Bunu ancak uzay-zaman kavramı ile yapabilirsin. Modern fizikde einstein kuramlarını biraz karıştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compacterzurum

mesela eşin yukarda.cep telefonunu arıyorsun aşağı insin diye.Nasıl oluyorda iniyor.Açıklayamamışsın bu işi?

Reankarnasyonu biraz daha araştırırsan reankarnasyon döngüsünde aynı bedeni taşıyan tüm ruh kümeleri birbiriyle bağlantılıdır. Yani geçmişte yaşayan karın ile şu an ki karın arasında ruh bağlantısı söz konusu, bu yüzden düşüncelerini yeniden işleme kapasitesi taşıyor her insan. Dediğimin aksi olsaydı insanlar robot olurdu. Ayrıca bunun zararı ise düşünceleri yeniden örüp robotik bir dünya yaratmak, reankarnasyon döngüsünü bozmak!
  • Aloo İsmail şu saatte şurda buluşuyoruz dediğimde konuştuğum kişi o saatte orda oluyorsa bu teori çöker aga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Aloo İsmail şu saatte şurda buluşuyoruz dediğimde konuştuğum kişi o saatte orda oluyorsa bu teori çöker aga.

Bir üst mesajda da açıkladım;

• Dalga göreceliği hakkında da biraz araştırma yaparsanız dediklerimi daha iyi kavrayacaksınız. Şu makaleyi öneriyorum;http://www.erdemyolu.com/Modern_Fizik_Kuramlari.pdf

Arkadaşlar, çok bilgiliyim, telefonun sistematiğini çok iyi biliyorum merak etmeyin. 3g de kullanılmadığını zaten söyledim. Ama normal konuşma sırasında uzaydan sinyal alıyoruz.
  • Forumda birçok ilginç teori gördüm(soprcular yüz metreyi 9-10 sn de koşmuyor kandırmaca diyen bi arkadaş vardı aklıma direkt o geldi ) ama bu en ilginci.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.